Forum Logo




Keanu Reeves’in Çizgi Romanı “BRZRKR”dan Uyarlanacak Anime Sonbaharda Yapım Aşamasına Geçiyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Ağustos 2024, 08:48   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Keanu Reeves’in Çizgi Romanı “BRZRKR”dan Uyarlanacak Anime Sonbaharda Yapım Aşamasına Geçiyor




Keanu Reeves’in Çizgi Romanı “BRZRKR”dan Uyarlanacak Anime Sonbaharda Yapım Aşamasına Geçiyor
Www.TrendForum.Net

BRZRKR animesi gelecek sonbahar prodüksiyon aşamasına geçecek. Keanu Reeves’in çizgi romanı, kendisine yeni formlar bulmaya devam ediyor.



BRZRKR animesi için çalışmalar hız kazandı. Keanu Reeves tarafından yaratılan çizgi romandan uyarlanacak anime dizisi sonbaharda yapım aşamasına geçiyor.

Geçen hafta düzenlenen San Diego Comic-Con etkinliğinde Keanu Reeves ve showrunner Mattson Tomlin, projenin yapımına sonbaharda başlayacaklarını duyurdular. Tomlin ayrıca Netflix için geliştirdikleri live-action film uyarlamasında senaryo aşamasının tamamlandığını ve senaryonun teslim edildiğini de doğruladı.

Keanu Reeves, popüler kültüre ve sanata katkılarından dolayı Inkpot Ödülü’nü almak üzere SDCC 2024 etkinliğine katıldı. Panel sırasında Image Comics’in kurucusu Todd McFarlane, Reeves’e kendi BRZRKR aksiyon figürünü hediye etti.



2021 yılında BRZRKR’ın Netflix ile birlikte live-action filme ve animasyon dizisine uyarlanacağı belirtildi. Ardından 2022’de anime dizisinin Ghost in the Shell’in yapımcısı Production I.G tarafından yönetileceği paylaşıldı.

Mattson Tomlin ise ekibe 2022’de live-action filminin senaristi ve projenin showrunner’ı olarak dahil oldu.

Keanu Reeves’in BRZRKR Çizgi Romanı Kickstarter’da Fonlandı

Çizgi roman yazarı Matt Kindt ve çizer Ron Garney’nin ellerinden çıkan BRZRKR, Keanu Reeves tarafından tasarlandı. 12 sayıdan oluşan çizgi roman serisi, ölümsüzlüğü sayesinde çağlar boyunca savaşmaya devam eden bir savaşçının hikâyesini konu alıyor. Çizgi roman Kickstarter’da 1 milyon doların üzerinde bağış topladı ve ilk sayısı 615 binin üzerinde sattı.

BRZRKR filminin yönetmeninin kim olduğu ise henüz bilinmiyor. Ancak Keanu Reeves, 2022’de verdiği bir demeçte filmin başına geçebileceğini ve bu ihtimalin “yüzde 33” olduğunu söylemişti.

“Bunun ne kadar zor bir iş olduğunu biliyorum. Man of Tai Chi ile yönetmen oldum. Çünkü yazma sürecinin bir parçasıydım ve onu devretmek istemedim. ‘Tamam,’ dedim. Bunu yönetmek zorundayım. BRZRKR’da henüz tam olarak o noktada değilim. Senaryoyu okumam gerekiyor ama aynı zamanda bir ortağım olması ve onun bu işe neler katabileceğiyle de ilgileniyorum.”



Öte yandan 2023 yılında BRZRKR çizgi roman serisi Poetry of Madness spin-off’uyla genişledi. Lovecraft temalı korku atmosferiyle öne çıkan bu yan hikâyede Reeves yeniden yazar koltuğuna geçmişti.

Live-action BRZRKR filmi Netflix’te yayınlanacak. Anime uyarlaması ise gelecek sonbahar yapım aşamasına geçecek.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anime, aşamasına, Çizgi, geçiyor, keanu, reeves’in, romanı, sonbaharda, uyarlanacak, yapım, “brzrkr”dan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Anime,Anime Gif,Anime Gif Tumblr,Anime Gifs,Anime Photo,Anime Gifleri,Anime Resimler Astrea Anime 263 21 Temmuz 2024 13:20
"Duel Masters LOST" Mangası Sonbaharda TV Anime'sine Uyarlanacak KoJiRo Anime 0 09 Mart 2024 16:28
Keanu Reeves müzik grubuyla 20 yıl sonra sahneye döndü Zeytin Müzik ve Video Dünyası 0 20 Temmuz 2023 16:28
John Wick 4 filminde Keanu Reeves yalnızca 380 kelime kullanıyor Zeytin Sinema Dünyası 2 29 Mart 2023 12:06
Keanu Reeves hayranından evlilik teklifi aldı Zeytin Ünlülerin Dünyası 3 16 Mart 2023 12:08




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net