Forum Logo




“The Irregular at Magic High School”a Yeni Anime Filmi Geliyor: İşte İlk Tanıtım


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 04 Ağustos 2024, 08:53   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
“The Irregular at Magic High School”a Yeni Anime Filmi Geliyor: İşte İlk Tanıtım




“The Irregular at Magic High School”a Yeni Anime Filmi Geliyor: İşte İlk Tanıtım
Www.TrendForum.Net

The Irregular at Magic High School anime filmi duyuruldu. 3. sezonu kısa bir süre önce tamamlanan yapım, yeni uyarlaması ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.



The Irregular at Magic High School anime filmi geliyor. Yotsuba Succession Arc adlı yeni filme ait ilk tanıtım videosu, Kadokawa x Aniplex özel programında yayınlandı. Tatsuya karakterini seslendiren Yuichi Nakamura’nın anlatımıyla ortaya çıkan görüntü, animenin geleceğine dair ipuçları veriyor.

Tsutomu Sato’nun yazdığı light novel serisinden uyarlanan The Irregular at Magic High School, 2014 yılından bu yana farklı formatlarda hayranlarıyla buluşuyor. İlk sezon, One-Punch Man’in de ilk sezonunu hazırlayan MADHOUSE stüdyosu tarafından 2014 baharında yayınlanmış, ikinci sezon ise 2020 sonbaharında 8-bit stüdyosunun elinden çıkmıştı. Animenin 3. sezonu ise 2024 bahar anime sezonunda yayınlandı ve Double Seven, Steeplechase ve Ancient City Insurrection bölümlerini kapsadı.



The Irregular at Magic High School Anime Filmi Hayranların Merakla Beklediği Bölümü Konu Ediniyor

Yeni film ise üçüncü sezonun ardından gelecek ve Yotsuba Succession Arc’ını konu alacak. Bu bölüm dizinin hayranları tarafından merakla beklenen bir hikâyeyi anlatıyor. Filmde Tatsuya’nın kız kardeşi Miyuki’nin zorlu kararlarına odaklanılacak. Yotsuba klanının yeni liderinin seçilmesi gerekiyor ve bu görev Miyuki’ye düşebilir. Bu durum kardeşler arasındaki ilişkiyi derinden etkileyecek gibi görünüyor.

Yaratıcı Tsutomu Sato, The Irregular at Magic High School’u ilk olarak Shosetsuka ni Naro adlı web sitesinde yayımlamıştı. Daha sonra Dengeki Bunko tarafından 2011-2021 yılları arasında light novel formatında basıldı. Her bir bölüm için farklı mangaka ve yayınevleri tarafından manga uyarlamaları da yapıldı.



Orijinal adı Mahōka Kōkō no Rettōsei olan ve Türkçede Büyü Lisesinin Zayıf Öğrencisi anlamına gelen anime ve manga, ana seri dışında da genişlemeye devam ediyor. 2017 yılında The Girl Who Summons the Stars adlı bir filme, 2021 yılında ise The Irregular at Magic High School: Reminiscence Arc adlı bir OVA’ya kavuştu. Ayrıca The Honor at Magic High School adlı bir spin-off anime de 2021 yazında yayınlandı.

İşte The Irregular at Magic High School Anime Filminden İlk Fragman | İZLE



Yeni film özellikle hayranları için büyük önem taşıyor. Yotsuba klanının liderlik değişimi, Tatsuya ve Miyuki’nin ilişkisini nasıl etkileyecek? Miyuki’nin klan lideri olması durumunda Tatsuya özgür kalacak. Ancak bu Miyuki’nin başka biriyle evlenmesi anlamına da gelebilir. Bu konu filmin ana çatışma noktalarından biri olacak gibi görünüyor.

Henüz vizyon tarihi açıklanmamış olsa da yapımcılar projenin hızla ilerlediğini belirtiyor.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anime, filmi, geliyor, high, irregular, magic, school”a, tanıtım, yeni, İlk, İşte, “the


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Hatsune Miku’nun Mobil Oyunundan İlham Alan Anime Filmi Geliyor: İşte İlk Fragman ve Vizyon Tarihi KoJiRo Anime 0 04 Ağustos 2024 08:46
Anime,Anime Gif,Anime Gif Tumblr,Anime Gifs,Anime Photo,Anime Gifleri,Anime Resimler Astrea Anime 263 21 Temmuz 2024 13:20
Yeni Bir Live-Action “Temel Reis” Filmi Geliyor KoJiRo Film Tanıtımları 0 22 Mart 2024 18:54
Hayatta kalma Dune oyunu geliyor! İşte yeni fragman KoJiRo Oyun Haberleri 1 07 Mart 2024 14:17
Ouran High School Host Club devriksekiz Anime 1 27 Eylül 2022 22:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net