Forum Logo




“Gushing over Magical Girls” Animesi 2. Sezon Onayı Aldı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ekim 2024, 14:30   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
“Gushing over Magical Girls” Animesi 2. Sezon Onayı Aldı




“Gushing over Magical Girls” Animesi 2. Sezon Onayı Aldı
Www.TrendForum.Net

“Gushing over Magical Girls” 2. sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor. “Magical girl” temalı manga serisinden uyarlanan anime için ilk tanıtım paylaşıldı.



Gushing over Magical Girls 2. sezon bölümleri ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Akihiro Ononaka imzalı manga serisi, ekran yolculuğuna yeni sezonu ile devam edecek.

Orijinal adı Mahou Shoujo ni Akogarete olan manga serisi Gushing over Magical Girls okurların karşısına ilk defa Mart 2019’da Takeshobo’nun Storia Dash platformunda çıkmaya başladı. Ocak 2024’te 11 cilt olarak tek çatı altında da toplanan seri, aynı günlerde anime olarak da izleyicileriyle buluştu. İlk sezonu 13 bölümden oluşan anime, geçen mart ayında sezon finalini yayınlamıştı.

Hayranlar ise yaklaşık 7 aydır Gushing over Magical Girls 2. sezon hakkında verilecek kararı bekliyordu. Studio Asahi Production, yeni sezon onayını yayınladığı kısa bir tanıtım videosu ile duyurdu.



Gushing over Magical Girls 2. Sezon Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Magical girl, yuri ve komedi türlerinde olan Gushing over Magical Girls, büyülü kızları idealize eden ve onları kıskanan bir karakterin bu hayranlığının karanlık bir saplantıya dönüşmesini ele alıyor. Hiiragi Utena’yı takip eden hikâye, Utena’nın büyülü kızların güçlerine duyduğu derin hayranlığın onu giderek daha da takıntılı ve karanlık bir yola sürüklemesini izliyor.

Yapıt, klasik magical girl türüne bir parodi ve eleştiri niteliği taşısa da aynı zamanda kendine özgü bir kara mizah anlayışıyla da öne çıkıyor.

IMDb’de 7/10 puan ortalamasına sahip olan anime uyarlamasının My Anime List skoru ise 7,65/10 olarak kaydedilmiş durumda.



Yönetmenliğini Masato Suzuki ve Atsushi Otsuki’nin (To Love Ru Darkness) üstlendiği yapımın karakter tasarımları Tomoka Otaki (A Galaxy Next Door), müzikleri ise Yasuharu Takanashi, Akinari Suzuki ve Johannes Nilsson imzalarını taşıyor.

Animenin uyarlandığı eser, 2020’de 6. Next Manga Ödülleri adayları arasına girmeyi başarmıştı.

Gushing Over Magical Girls 2. Sezon Tanıtımı | İZLE



Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ], [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aldı, animesi, girls”, magical, onayı, sezon, “gushing


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Henüz 2. Sezonu Yayınlanmadı: “Hazbin Hotel” 3. ve 4. Sezon Onaylarını Birlikte Aldı KoJiRo Anime 0 04 Ağustos 2024 08:41
“Solo Leveling” 2. Sezon Onayını Aldı: Çıkış Tarihi Belli Oldu KoJiRo Anime 14 09 Nisan 2024 09:21
Marvel’ın Yeni Başlayan Animasyon Dizisi “X-Men ’97” 3. Sezon Onayını Aldı KoJiRo Anime 0 08 Nisan 2024 18:08
Captain Laserhawk Yeni Sezon Animesi! KoJiRo Anime 0 14 Mart 2024 14:40
Spice Girls bu kez beş kişi olarak dönüyor DeepSilence Müzik ve Video Dünyası 0 28 Mayıs 2023 16:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net