Forum Logo




“The Wild Robot”un Devam Filmi Geliyor: Çalışmalar Başladı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt Dün, 14:47   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
“The Wild Robot”un Devam Filmi Geliyor: Çalışmalar Başladı




“The Wild Robot”un Devam Filmi Geliyor: Çalışmalar Başladı
Www.TrendForum.Net

The Wild Robot 2 kesinleşti. 2024’ün dikkat çeken animasyonları arasında yer alan ve “Joker 2″yi gişede alt eden maceranın devam filmi geliyor.



The Wild Robot 2 filmi için çalışmaların başladığı açıklandı.

DreamWorks Animation’ın son dönemdeki en büyük başarılarından biri olan The Wild Robot, gösterime girdiği ilk iki haftada dünya çapında 100 milyon doların üzerinde hasılat elde ederek büyük bir ticari başarıya imza attı. Filmin yönetmeni Chris Sanders, Deadline Contenders etkinliğinde yaptığı açıklamada, “Kesinlikle evet, ikinci film için planlar var,” diyerek The Wild Robot 2 için hayranları heyecanlandırdı.

Peter Brown’ın aynı adlı kitabından uyarlanan Vahşi Robot, ıssız bir adaya düşen ve zorlu koşullara uyum sağlamaya çalışan ROZZUM unit 7134 adlı bir robotun hikâyesini anlatıyor. Kısaca “Roz” olarak bilinen robot, adanın hayvanlarıyla ilişkiler kuruyor ve yetim kalan bir kaz yavrusunun koruyucu ebeveyni oluyor. Oscar ödüllü oyuncu Lupita Nyong’o’nun seslendirdiği Roz karakteri, izleyicilerin kalbini kazanmayı başardı.

The Wild Robot 2: Yönetmen Farklı Bir Şeyler Yapmayı Hedefliyor



Filmin seslendirme kadrosunda Pedro Pascal, Catherine O’Hara, Stephanie Hsu ve Bill Nighy gibi ünlü isimler de yer alıyor. Nyong’o, Roz karakterini seslendirirken Alexa ve Siri gibi yapay zekâ seslerinden ilham aldığını belirterek, “TikTok ve Instagram’daki her zaman pozitif olan ve hiçbir şeyin yanlış gitmediği o sesler… İşte bu, Roz’un kendini gerçekleştirme ve kendini ifade etme yolculuğunun başlangıç noktasıydı,” dedi.

The Wild Robot sadece gişede değil, eleştirmenler ve izleyiciler tarafından da büyük beğeni topladı. Rotten Tomatoes’ta %98’lik ortalam puanı alan film, izleyicilerden de aynı oranda olumlu tepkiler aldı. Başarı da filmin devam projesinin hızla geliştirilmesine yol açtı.

Yönetmen Chris Sanders, daha önce How to Train Your Dragon, The Croods ve Disney’in Lilo & Stitch gibi sevilen animasyon filmlerine imza atmıştı. Sanders The Wild Robot’un yapım sürecini “stüdyodaki herkes için bir aşk işi” olarak tanımladı ve ekibin filme olağanüstü bir bağlılık gösterdiğini vurguladı.



The Wild Robot 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Filmin görsel stilinin de övgü topladığını belirtmek gerek. Sanders Spider-Man: Into the Spider-Verse sonrası dönemde geleneksel CG görsellerinden uzaklaşan filmler arasında The Wild Robot’un da yer aldığını söyledi. Film el boyaması arka planları ve yaban hayatı ile Roz’un bilgisayar üretimi formunu harmanlıyor.

The Wild Robot 2 filminin ne zaman gösterime gireceği henüz açıklanmadı. Ancak ilk filmdeki seslendirme kadrosunun korunması bekleniyor.

Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
başladı, Çalışmalar, devam, filmi, geliyor, robot”un, wild, “the


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Adam Sandler’lı “Happy Gilmore 2” Filmi Geliyor: Çalışmalar Başladı KoJiRo Film Tanıtımları 0 23 Mart 2024 15:28
Şehrin Azizleri Geri Dönüyor: Yeni “The Boondock Saints” Filmi için Çalışmalar Başladı KoJiRo Film Tanıtımları 0 23 Mart 2024 15:26
Jamie Lee Curtis ve Lindsay Lohan'lı Freaky Friday'in devam filmi geliyor DeepSilence Film Tanıtımları 0 12 Mayıs 2023 17:15
Zerzevan Kalesi'nin UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne girmesi için çalışmalar başladı Zeytin Ülkemizin ve Dünyanın Turizm Trendleri 0 12 Mayıs 2023 16:03
Samsung’dan hizmetçi robot geliyor! Tarih verildi Beatrice Teknoloji Trend Haberleri 1 10 Ocak 2023 14:08




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net