Forum Logo




“One Piece” Animesi Uzun Soluklu Bir Ara Veriyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt Dün, 14:50   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
“One Piece” Animesi Uzun Soluklu Bir Ara Veriyor




“One Piece” Animesi Uzun Soluklu Bir Ara Veriyor
Www.TrendForum.Net

One Piece animesi 25 yıllık kesintisiz yayın hayatında ilk kez uzun süreli bir araya giriyor. Toei Animation, 1122. bölümden sonra yapımın 2025’e kadar ara vereceğini duyurdu.



One Piece animesi uzun süreli bir ara veriyor. Toei Animation tarafından yapılan açıklamaya göre dizi uyarlaması Nisan 2025’e kadar yayına ara verecek.

Beklenmedik karar özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Dizi 1999 yılından beri neredeyse kesintisiz olarak her hafta yeni bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkıyordu. Ancak şimdi yapımcılar “yeniden şarj olma dönemi” olarak adlandırdıkları bu molayı, animenin kalitesini daha da yükseltmek için bir fırsat olarak görüyor.

Toei Animation’ın kararı One Piece’in 25. yıldönümü kutlamaları kapsamında gerçekleşiyor. Şirket bu süre zarfında animenin kalitesini artırmayı ve Egghead Island arkını daha etkileyici hale getirmeyi hedefliyor.



One Piece Ara Dönemde Hayranlar İçin Özel İçerikler Hazırlanıyor

Yapımcılar uzun ara döneminde hayranları tamamen One Piece’siz bırakmayacaklarını da belirtti. Öncelikle gelecek pazar günü ONE PIECE FAN LETTER adlı özel bir bölüm yayınlanacak. Bölüm animenin 25. yıldönümünü kutlayacak ve Hasır Şapka Korsanları için yeni materyaller içerecek.

Ayrıca 27 Ekim’den itibaren Crunchyroll’da SPECIAL EDITED VERSION adı altında Balık Adam Adası Sagası’nın iyileştirilmiş bir versiyonu yayınlanacak. Bu özel versiyon, Hasır Şapka Korsanları’nın yeniden bir araya gelişini ve Fish-Man Island’daki maceralarını 21 bölüme sıkıştırılmış ve geliştirilmiş görsel kaliteyle sunacak.

One Piece Evreninde Yeni Gelişmeler



Ara dönemi One Piece evreninde başka heyecan verici gelişmelere de sahne olacak. WIT Studio tarafından hazırlanan bir yeniden yapım projesi ve canlı aksiyon dizisinin 2. sezonunun hazırlıkları devam ediyor. İkinci sezonla ilgili olarak Chopper karakterinin ve Drum Adası’nın ilk görüntüleri de paylaşıldı.

Manga tarafında ise Eiichiro Oda’nın çalışmaları devam ediyor. Anime ara verirken, manga okurları haftalık bölümleri okumaya devam edebilecek. Mangada Hasır Şapka Korsanları’nın devlerin diyarına doğru yeni maceraları anlatılıyor.



Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
animesi, ara, bir, piece”, soluklu, uzun, veriyor, “one


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
One Piece Animesi Boa Hancock Resimleri Asi Ruh Anime 4 05 Nisan 2023 17:40
One Piece Animesi Duvar Kağıtları Asi Ruh Anime 3 11 Mart 2023 03:32
One Piece Animesi - Haki Hakkındaki Herşey Asi Ruh Anime 2 09 Mart 2023 23:13
One Piece Animesi - Shichibukai Nedir? Asi Ruh Anime 0 06 Mart 2023 13:32
Uzun süreli ilişki nasıl kurulur? Bir ilişkinin uzun soluklu olması için neler gereki Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 10 08 Aralık 2022 01:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net