Forum Logo




“One Piece” Animesinin “Fish-Man Island” Bölümleri Yenilenmiş Tasarımıyla Geri Dönüyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt Dün, 14:52   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
“One Piece” Animesinin “Fish-Man Island” Bölümleri Yenilenmiş Tasarımıyla Geri Dönüyor




“One Piece” Animesinin “Fish-Man Island” Bölümleri Yenilenmiş Tasarımıyla Geri Dönüyor
Www.TrendForum.Net

One Piece’in Fish-Man Island bölümleri yeni ve modern bir tasarımla geri dönmeye hazırlanıyor. Anime ara verse de izleyiciler Hasır Şapka Korsanları’nda mahrum kalmayacak.



One Piece animesi Fish-Man Island bölümleri geri dönüyor. Ara veren animede izleyiciler yenilenmiş tasarımıyla Balık Adam bölümlerine tekrar izleme fırsatı bulacak.

One Piece hayranları için heyecan verici bir dönem başlıyor. Toei Animation, popüler animenin Egghead Adası bölümlerine ara verirken, klasik bir hikâyeyi yenilenmiş haliyle geri getiriyor. 1122. bölümden sonra başlayan uzun molada izleyiciler One Piece Log: Fish-Man Island Saga adıyla yeniden düzenlenen Balık Adam Adası hikâyesini izleme şansı bulacak.

27 Ekim 2024’te başlayacak olan yeni versiyon, ilk aşamanın 58 bölümünü 21 bölüme sıkıştırıyor ve modern görsellerle geliştirilmiş bir ses deneyimi sunuyor. Yeniden düzenlenen bölümler çağdaş bir görsel stille yeniden çekilmiş sahneler ve yeni animasyon sekansları içerecek. Ayrıca Dolby Atmos formatında kaydedilmiş sesler ile izleyicilere daha etkileyici bir ses deneyimi vaat ediyor.



Yeni versiyonun açılış şarkısı Kitadani Hiroshi ve henüz açıklanmayan özel konuklar tarafından seslendirilecek olan “We Go!” olacak. Kapanış şarkısı ise BE:FIRST’ün seslendirdiği “Sailing” şarkısının bölüme özel bir versiyonu olacak.

Crunchyroll özel bölümleri Japonya’daki yayınıyla eş zamanlı olarak belirli bölgelerde yayınlamayı planlıyor. Bölümler bir ay boyunca Crunchyroll’da özel olarak yayınlandıktan sonra dünya çapında diğer platformlarda da erişilebilir hâle gelecek. Ülkemizde Netflix’te ne zaman geleceği konusunda bir açıklama henüz yapılmadı.

One Piece Animesinde Fish-Man Island Bölümleri Neden Önemli?

Fish-Man Island, One Piece hikâyesinde önemli bir yere sahip. Söz konusu bölümler, Hasır Şapka Korsanları’nın iki yıllık ayrılıktan sonra Sabaody Takımadaları’nda yeniden bir araya gelişini ve Yeni Dünya’ya doğru yolculuklarının başlangıcını anlatıyor. Thousand Sunny gemisinin su altında seyahat edebilecek şekilde donatılmasıyla ekip Balık Adam Adası’na doğru yola çıkıyor.

Toei Animation, One Piece’in 25. yılı şerefine özel bir bölüm de hazırladı. 20 Ekim’de yayınlanacak olan 30 dakikalık özel bölüm, Hasır Şapka mürettebatının yeniden bir araya gelişini korsan olmayan karakterlerin perspektifinden anlatacak. Paramount Savaşı’ndan sonra Sabaody Takımadaları’nda geçen hikâye, Nami’ye hayran olan genç bir kızın küçük macerasını konu alıyor.



Egghead Adası Bölümleri Ne Zaman Geri Dönecek?

One Piece animesinin Egghead Adası aşamasının ikinci kısmı Nisan 2025’te yayınlanmaya başlayacak. Yıllar sonra gelen uzun ara ile yapımcılar anime kalitesini artırma ve hikâyeyi daha etkileyici bir şekilde anlatma fırsatına sahip olacak.

Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
animesinin, bölümleri, dönüyor, geri, island”, piece”, tasarımıyla, yenilenmiş, “fishman, “one


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
“Fairy Tail” Animesi Yeni Bölümleri ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman ve Yayın Tarihi KoJiRo Anime 8 22 Mart 2024 19:53
Resta, Ferrari'ye geri mi dönüyor? KoJiRo Formula 1 0 13 Ocak 2024 19:16
80’lerin düğünleri geri dönüyor Beatrice Düğün Hazırlıkları 0 06 Kasım 2022 17:28
Utku Yuvakuran, geri dönüyor! KoJiRo Beşiktaş 0 06 Haziran 2022 15:38
Aydın Ayaydın geri dönüyor KoJiRo Beşiktaş 0 26 Mayıs 2022 20:45




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net