Forum Logo




“Over the Garden Wall” Geri Dönüyor: 10. Yıl Özel Bölümü Hakkında Detaylar Belli Oldu | İlk Bakış


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt Dün, 14:56   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
“Over the Garden Wall” Geri Dönüyor: 10. Yıl Özel Bölümü Hakkında Detaylar Belli Oldu | İlk Bakış




“Over the Garden Wall” Geri Dönüyor: 10. Yıl Özel Bölümü Hakkında Detaylar Belli Oldu | İlk Bakış
Www.TrendForum.Net

Over the Garden Wall 10. yıl özel bölümü hakkında detaylar belli oldu. Cartoon Network’ün klasik macerası, kısa bir hikâyeyle geri dönüyor.



Over the Garden Wall 10. yıl özel bölüm için bekleyiş çok yakında sona eriyor. Sürpriz bölümün detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Türkiye’de Bahçe Duvarının Ötesinde adıyla yayınlanan Cartoon Network yapımı çizgi dizi, 2014 yılında izleyicilerin karşısına çıkmış ve 10 bölümlük macerası ile hafızalarda özel bir yer edinmişti.

Yaratıcılığını Patrick McHale’ın üstlendiği kara fantazi, drama, gizem ve macera yapımı, aynı zamanda 2 dalda Primetime Emmy ödülü kazanarak adından söz ettirmişti.



Geçen eylül ayında ise Over the Garden Wall’un 10. yıldönümünü özel bir projeyle kutlayacağı açıklanmıştı. Projenin ise stop-motion formatındaki Wallace & Gromit ve Chicken Run ile tanınan Aardman Animations’a emanet edildiği de duyurulmuştu.

Over the Garden Wall 10. Yıl Bölümü Hakkında İlk Detaylar

Çizgi dizinin yaratıcılığını üstlenen Patrick McHale sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda Over the Garden Wall’un 10. yıl özel bölümünün stop-motion formatında olacağını ve toplam 2 dakika süreceğini açıkladı.

McHale X (eski Twitter) platformunda şu ifadeleri kullandı:

“Yeni 2 dakikalık Over the Garden Wall bölümü 3 Kasım’da geliyor! Stop-motion olarak! Bence oldukça güzel ve umarım insanlar beğenir.”


Yeni duyuruya Elijah Wood ve Collin Dean tarafından seslendirilen üvey kardeşler Wirt ile Greg ve kurbağa Jason Funderburker’ın yer aldığı bir ilk bakış görseli de eşlik etti.



Over the Garden Wall, 2014’teki ilk gösteriminden bu yana aileler için sevilen bir Cadılar Bayramı geleneği hâline geldi. Yapım, Cartoon Network’ün ilk mini dizisiydi ve 3 Kasım 2014’te beş gün boyunca düzenli olarak yayınlandı.

Çizgi dizi, iki üvey kardeş Wirt ve Greg’in Bilinmeyen adlı gizemli bir ormanda evlerini bulma yolculuğunu konu alıyor. Özel bölümdeki kısa maceranın hikâyesi ise şu an için bilinmiyor.

Over the Garden Wall’un 10. yıl özel bölümü 3 Kasım 2024 tarihinde Cartoon Network’ün YouTube kanalında ve sosyal medya platformlarında yayınlanacak.

Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bakış, belli, bölümü, detaylar, dönüyor, garden, geri, hakkında, oldu, wall”, İlk, yıl, özel, “over


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Sokak Köpekleri hakkında yapılacak yeni düzenleme belli oldu! Beatrice Ülkemizden Haberler 3 04 Haziran 2024 02:45
Abdülkadir Ömür resmen Hull City'de! Detaylar belli oldu KoJiRo Trabzonspor 0 03 Şubat 2024 11:06
CHP’de Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri belli oldu (9 isim Özgür Özel’in PM listesini deldi) Zeytin Ülkemizden Haberler 0 06 Kasım 2023 15:40
Charlotte Hornets’ta Yeni Başantrenör Belli Oldu: Kenny Atkinson Sahneye Dönüyor KoJiRo Basketbol 0 11 Haziran 2022 12:18
NASA'nın Mars yolculuğuyla ilgili detaylar belli oldu KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 22 Mayıs 2022 17:22




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net