Forum Logo




“Wind Breaker” Animesi 2. Sezonu ile Geri Dönüyor: Yayın Tarihi Belli Oldu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ekim 2024, 15:00   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
“Wind Breaker” Animesi 2. Sezonu ile Geri Dönüyor: Yayın Tarihi Belli Oldu




“Wind Breaker” Animesi 2. Sezonu ile Geri Dönüyor: Yayın Tarihi Belli Oldu
Www.TrendForum.Net

Wind Breaker 2. Sezon kesinleşti ve yayın tarihi duyuruldu. Popüler animeden yeni bir tanıtım videosu ve görseller paylaşıldı.



Wind Breaker 2. Sezon yayın tarihi, yeni bir tanıtım videosu ve görseller eşliğinde duyuruldu. Popüler anime, ilk sezonun ardından hayranlarını uzun süre bekletmeden geri dönüyor.

Satoru Nii’nin aynı adlı mangasından uyarlanan Wind Breaker, Furin Lisesi’nde geçen bir hikâyeyi anlatıyor. Okul, gücün akademik başarıdan daha değerli olduğu söylentileriyle ünlü. Hikâyenin merkezinde, okulun yeni öğrencisi Haruka Sakura yer alıyor. Sakura’nın tek amacı dövüşerek zirveye çıkmak olsa da, kendini Bofurin adlı bir öğrenci grubuyla birlikte buluyor. Bu grup Makochi kasabasını tehlikelerden korumayı amaçlıyor.

Wind Breaker’ın ilk sezonu Nisan-Haziran 2024 arasında yayınlandı ve anime severler tarafından büyük beğeni topladı. Özellikle el-ele dövüş sahnelerindeki etkileyici animasyonlar ve görsel anlatım sosyal medyada övgüyle karşılandı. Ayrıca seride yer alan ünlü seslendirme sanatçıları da dizinin çekiciliğini artıran unsurlardan biri oldu. 2. Sezon onayı ise geçen haziran ayında onaylanmıştı.

Wind Breaker 2. Sezon Hakkında Bazı Detaylar Ortaya Çıktı



Wind Breaker 2. Sezon için yayınlanan tanıtım videosu ve afiş de hayranları heyecanlandırmaya yetti. Afişte “Kasabanın kahramanları yeni bir savaşla karşı karşıya” sloganı yer alıyor. Yeni tehdit, mavi vurgulu beyaz başlıklar giyen ve Keel olarak adlandırılan bir grup olarak görünüyor.

CloverWorks stüdyosu tarafından hazırlanan dizinin ikinci sezonunda, ilk sezondan tanıdığımız birçok isim görevlerine devam ediyor. Yönetmen koltuğunda yine Toshifumi Akai otururken, senaryo yazımını Hiroshi Seko üstleniyor. Karakter tasarımları Taishi Kawakami ve Yūsuke Tanaka’ya emanet edilmiş durumda. Müzikleri ise yine Ryo Takahashi bestelemeye devam edecek.

Yeni Oyuncu Kadrosu ve Devam Eden Başarı



Dizinin kadrosuna yeni bir isim katılıyor: Ryota Osaka. Osaka, Bōfūrin’in Dört Cennet Kralı’ndan biri olan Tasuku Tsubakino karakterini seslendirecek.

Wind Breaker mangası, 2021 yılından beri Kodansha’nın Magazine Pocket uygulamasında yayınlanıyor ve şu ana kadar 19 cilde ulaştı. Serinin başarısı sadece anime ve manga ile sınırlı kalmıyor. Ocak ayında Osaka ve Tokyo’da sahnelenecek bir tiyatro uyarlaması da duyuruldu. Ayrıca, “Wind Breaker: Heroic Tales of Delinquents” adlı bir video oyunu uyarlaması da geliştirme aşamasında.

Wind Breaker 2. Sezonun yayın tarihi Nisan 2025 olarak açıklandı. Bu tarih, ilk sezonun yayınlanmasından tam bir yıl sonrasına denk geliyor. Yeni sezonun, ilkinin başarısını devam ettirmesi ve hatta aşması bekleniyor.

İşte Wind Breaker 2. Sezon Tanıtımı | İZLE



Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
animesi, belli, breaker”, dönüyor, geri, ile, oldu, sezonu, tarihi, yayın, “wind


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
“Over the Garden Wall” Geri Dönüyor: 10. Yıl Özel Bölümü Hakkında Detaylar Belli Oldu | İlk Bakış KoJiRo Anime 0 17 Ekim 2024 14:56
“Kimi ni Todoke” Animesi Yıllar Sonra 3. Sezonu ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman KoJiRo Anime 0 08 Nisan 2024 18:13
Tarihi Drama Türündeki “The Apothecary Diaries” Animesi 2. Sezonuyla Geri Dönüyor: İşte Fragman ve Yayın Tarihi KoJiRo Anime 0 08 Nisan 2024 18:11
“Fairy Tail” Animesi Yeni Bölümleri ile Geri Dönüyor: İşte İlk Fragman ve Yayın Tarihi KoJiRo Anime 8 22 Mart 2024 19:53
Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı buluşturan 'Aile' dizisinin yayın tarihi belli oldu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 2 26 Şubat 2023 16:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net