Forum Logo




“Watchmen” Animasyon Filminin 2. Bölümünden İlk Fragman: Yayın Tarihi Belli Oldu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ekim 2024, 15:03   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
“Watchmen” Animasyon Filminin 2. Bölümünden İlk Fragman: Yayın Tarihi Belli Oldu




“Watchmen” Animasyon Filminin 2. Bölümünden İlk Fragman: Yayın Tarihi Belli Oldu
Www.TrendForum.Net

Watchmen: Chapter 2 filminden ilk fragman paylaşıldı. Alan Moore’un ünlü çizgi romanından uyarlanan animasyon devam filminde yayın tarihi ortaya çıktı.



Watchmen: Chapter 2 filminin ilk fragmanı ile sürpriz yayın tarihi ortaya çıktı. Alan Moore imzalı çizgi romandan uyarlanan animasyon filminde beklenen devam macerası daha erken bir tarihte ekranlardaki yerini alıyor.

Warner Bros. Animation ve Paramount’un ortaklığıyla hayata geçirilen Watchmen: Chapter 2, Alan Moore ve Dave Gibbons’ın 1980’lerde yayımlanan çığır açıcı çizgi romanının ikinci yarısını ekranlara taşıyor. İlk bölümün Ağustos 2024’te yayınlanmasının ardından izleyiciler heyecanla devam filmini bekliyordu. Şimdi yayınlanan fragman, beklentileri daha da artırıyor.

Fragmanda cinayetle suçlanan ve maskesi düşürülen Rorschach’ın hapse atıldığını görüyoruz. Dan Dreiberg (Nite Owl II) ve Laurie Juspeczyk (Silk Spectre II), daha büyük bir komplonun var olup olmadığını araştırırken, Dr. Manhattan’ın Mars’ta bir saray inşa ettiğine şahit oluyoruz. Laurie’nin de Mars’a gitmesiyle, Dr. Manhattan ile Dünya’nın geleceği hakkında kritik bir konuşma gerçekleştiriyor.



Watchmen: Chapter 2 Filmi ile Karakterlerin Maceraları Daha da Derinleşiyor

Resmi özete göre Watchmen: Chapter 2’da “yasadışı ilan edilen süper kahramanlar, kişisel hayatlarıyla ve birbirleriyle uğraşırken, bir yandan da Amerika Birleşik Devletleri ile Rusya arasında yaklaşan nükleer savaşla bağlantılı derinleşen bir gizemi çözmeye çalışıyorlar.” Böylece filmin sadece aksiyon dolu sahnelerle değil, karakterlerin iç dünyalarını da derinlemesine ele alacağı ortaya çıkıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda Brandon Vietti oturuyor. Vietti aynı zamanda Jim Krieg ve Cindy Rago ile birlikte yapımcılık görevini de üstleniyor. Sam Register, Larry Gordon ve Lloyd Levin yürütücü yapımcı olarak projeye dahil olurken, orijinal çizgi romanın çizeri Dave Gibbons da danışman yapımcı olarak katkıda bulunuyor. Senaryoyu ise J. Michael Straczynski kaleme aldı.



Ses kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Matthew Rhys (Dan Dreiberg/Nite Owl), Katee Sackhoff (Laurie Juspeczyk/Silk Spectre), Titus Welliver (Rorschach/Walter Kovacs), Troy Baker (Adrian Veidt/Ozymandias), Adrienne Barbeau (Sally Jupiter/Silk Spectre) ve Michael Cerveris (Dr. Jonathan Osterman/Dr. Manhattan) gibi oyuncular karakterlere hayat veriyor.

Watchmen: Chapter 2 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Watchmen: Chapter 2 dijital platformlarda 26 Kasım 2024 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Fiziksel kopya meraklıları için ise 4K UHD ve Blu-ray versiyonları 3 Aralık 2024’te raflardaki yerini alacak. Ayrıca film özel içeriklerle de geliyor. The Art of Adaptation: Building to the Final Act, Dave Gibbons and Watchmen: Chapters 7-12 ve Designing Watchmen adlı özel bölümler hayranları bekleyen ekstra içerikler arasında.

İşte Watchmen: Chapter 2 Filminden İlk Fragman | İZLE



Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
animasyon, belli, bölümünden, filminin, fragman, oldu, tarihi, yayın, İlk, “watchmen”


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
“Wind Breaker” Animesi 2. Sezonu ile Geri Dönüyor: Yayın Tarihi Belli Oldu KoJiRo Anime 0 17 Ekim 2024 15:00
“Invincible” 3. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu: İşte İlk Fragman KoJiRo Anime 0 17 Ekim 2024 14:58
Tarihi Drama Türündeki “The Apothecary Diaries” Animesi 2. Sezonuyla Geri Dönüyor: İşte Fragman ve Yayın Tarihi KoJiRo Anime 0 08 Nisan 2024 18:11
Beyza Alkoç imzalı aynı isimli romandan uyarlanacak Sıfır Kilometre filminin vizyon tarihi belli oldu KoJiRo Film Tanıtımları 0 09 Mart 2024 18:56
Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'yı buluşturan 'Aile' dizisinin yayın tarihi belli oldu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 2 26 Şubat 2023 16:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net