Forum Logo




Yeni “Wallace and Gromit” Filmi “Vengeance Most Fowl”dan İlk Fragman


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ekim 2024, 17:27   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Yeni “Wallace and Gromit” Filmi “Vengeance Most Fowl”dan İlk Fragman




Yeni “Wallace and Gromit” Filmi “Vengeance Most Fowl”dan İlk Fragman
Www.TrendForum.Net

“Wallace and Gromit: Vengeance Most Fowl” filmi geliyor. İngiliz stop-motion animasyon komedisi yıllar sonra geri dönüyor. Yapımdan ilk fragman paylaşıldı.



Wallace and Gromit: Vengeance Most Fowl filmi için ilk fragman paylaşıldı. Aardman Animation Studios Netflix’te yayınlanacak yeni yapımının tanıtım faaliyetlerine başladı.

Nick Park tarafından yaratılan ve Aardman Animations tarafından geliştirilen Wallace and Gromit, İngiliz stop-motion dünyasının en önemli figürleri arasında anılıyor. Kısa filmler, TV uyarlamaları, uzun metrajlı yapımları ve spin-off’larıyla geniş bir kültür yelpazesinde hayranlarla buluşan seri, Wallace ve sadık ve zeki antropomorfik tazısı Gromit etrafında dönüyor.

Serinin ilk kısa filmi A Grand Day Out 1989’da izleyicilerle buluşmuş ve yapıt o tarihten beri farklı formlarda hayranlarıyla buluşmayı sürdürmüştü.



Popüler markanın hayranlarıyla son buluşması ise 2010 tarihli Wallace & Gromit’s World of Invention isimli animasyon dizisiydi.

Wallace and Gromit: Vengeance Most Fowl

Şimdi ise Netflix, ünlü seriyi yeni bir stop-motion film ile geri getirmeye hazırlanıyor. Tam adı Wallace and Gromit: Vengeance Most Fowl olarak duyurulan yapım, “Norbot” adlı yeni bir icat geliştiren Wallace’ın icadının kontrolden çıkmasıyla başına gelenleri takip ediyor.

Film formatında en son 2005 yılında The Curse of the Were-Rabbit ile izleyicilerin karşısına çıkan seri, o yapımla Rotten Tomatoes’tan %95 eleştirmen skoru almıştı.

Son olarak Over the Garden Wall’un 10. yıl özel bölümünde çalışan Aardman Animation Studios, ikonik seriyi Vengeance Most Fowl ile geri getirecek.

Filmin yönetmenliğini, daha önce Aardman ile Chicken Run’da animatör olarak çalışan Merlin Crossingham ve bazı Wallace & Gromit kısa filmlerini yöneten Oscarlı Nick Park üstleniyor.

Park aynı zamanda Mark Burton (Madagascar, Shaun the Sheep Movie) ile birlikte senaryoyu da kaleme alıyor.

Wallace and Gromit: Vengeance Most Fowl Fragmanı | İZLE



Yapımdan yayınlanan ilk fragman, serinin ikonik anlarından bazılarına göndermeler yapıyor ve hikâyenin tırmandığı bazı absürt sekansların altını çiziyor. Tanıtımda Wallace’ın yeni icadının kontrolden çıkması ve basının onu “kötü mucit” olarak yaftalamasına yer veriliyor.

Bir bahçe cücesi tasarlamak isteyen Wallace, neticede tehlikeli bir silahın yaratılmasına sebep oluyor ve epik bir serüven başlıyor.

Fragman ile birlikte filmin kötü karakterinin ise Feathers McGraw olacağı görülüyor. Hapisten yeni çıkan ve 30 yıl aradan sonra seriye geri dönen kötü penguen, Wallace ve Gromit’e musallat olarak intikamını almaya hazırlanıyor.



Wallace and Gromit: Vengeance Most Fowl filmi 3 Ocak 2025 tarihinde Netflix üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
filmi, fowl”dan, fragman, gromit”, yeni, İlk, “vengeance, “wallace


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Taron Egerton ve Jason Bateman’lı Aksiyon Gerilim Filmi “Carry-On”dan İlk Fragman KoJiRo Film Tanıtımları 0 17 Ekim 2024 15:26
A24’ün Willem Dafoe’lu Yeni Fantastik Filmi “The Legend of Ochi”den İlk Fragman KoJiRo Film Tanıtımları 0 17 Ekim 2024 15:24
“Demon Slayer”ın Son Filmi Türkiye’de Vizyona Giriyor: İşte Çıkış Tarihi ve Fragman KoJiRo Anime 0 08 Nisan 2024 18:09
Mad Max serisinin yeni filmi Furiosa'dan yeni fragman yayınlandı KoJiRo Film Tanıtımları 0 22 Mart 2024 17:24
Gerçek bir hikâyeden uyarlanan futbol filmi Next Goal Wins'ten fragman yayınlandı DeepSilence Netflix 0 28 Nisan 2023 12:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net