Forum Logo




“One Piece” Animesi 25. Yılını Özel Bir Film ile Kutlayacak: İşte “One Piece Fan Letter” Hakkında Tüm Detaylar


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ekim 2024, 17:33   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
“One Piece” Animesi 25. Yılını Özel Bir Film ile Kutlayacak: İşte “One Piece Fan Letter” Hakkında Tüm Detaylar




“One Piece” Animesi 25. Yılını Özel Bir Film ile Kutlayacak: İşte “One Piece Fan Letter” Hakkında Tüm Detaylar
Www.TrendForum.Net

One Piece Fan Letter izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Eiichiro Oda’nun ünlü manga serisi, 25. yılını özel bir kısa film ile kutlayacak.



One Piece Fan Letter animesi ile ünlü anime dizisinin 25. yılı özel bir kutlamaya ev sahipliği yapıyor. Straw Hat Stories adlı kitaptan uyarlanacak 30 dakikalık yapıtın yönetmenliğini Megumi Ishitani üstleniyor.

One Piece hayranları için heyecan verici bir dönem başlıyor. 20 Ekim 2024’te yayınlanacak olan One Piece Fan Letter, serinin 25. yıldönümü kutlamalarının önemli bir parçası olacak. Özel bölüm, normal anime zaman diliminde yayınlanacak ve izleyicilere farklı bir deneyim sunacak.

Tomohito Ohsaki’nin 2017 yılında yazdığı One Piece Novel: Straw Hat Stories adlı romandan uyarlanan bölüm, One Piece evrenindeki “sıradan” insanların gözünden Hasır Şapka Korsanları’nın hikâyelerini anlatacak. Ayrıca Sabaody Takımadaları’nda geçecek ve Luffy’nin kardeşi Ace’i kaybettiği Paramount Savaşı’ndan iki yıl sonrasını konu alacak.



One Piece Fan Letter: Yeni Karakterler ve Farklı Perspektifler

Yeni macera ana karakterleri alışılmadık açılardan göstermeyi hedefliyor. Özel bölümde dört farklı hikâye yer alacak:

Luffy’nin hikâyesi, kardeşi Ace’i kurtarma çabasına tanık olan bir Deniz Kuvvetleri askerinin gözünden anlatılacak.

Zoro’nun bölümünde, Dressrosa’daki bir barda en güçlü kılıç ustasının kim olduğuna dair tartışmaya katılması konu edilecek.

Nami’nin hikâyesinde, Sabaody Takımadaları’ndan kadın korsanlara hayran olan genç bir kızın Nami’yi görme çabası işlenecek.

Franky’nin bölümünde ise Water 7’ye taşınan ve bir kitapçı işleten genç bir kızın, yerel halktan Franky hakkında hikâyeler dinlemesi anlatılacak.

Yapımın yönetmen koltuğunda animenin en beğenilen bölümlerinden bazılarına imza atan Megumi Ishitani oturuyor. Karakter tasarımı ve animasyon yönetmenliğini Keisuke Mori üstlenirken, senaryoyu Momoka Toyoda kaleme alıyor.



One Piece Evreninde Yeni Açılımlar

Özel proje anime evreninin genişlemesine ve derinleşmesine katkıda bulunacak. Ana karakterlerin yanı sıra dünyayı onların gözünden gören sıradan insanların hikâyeleri ile animenin hayranları, evrenin zengin dünyasını farklı bir açıdan keşfetme fırsatı bulacak.

Yapım daha önce de belirttiğimiz gibi animenin 25. yıl kutlamalarının sadece bir parçası. Seri Las Vegas’taki Sphere’de özel bir gösterim, Luffy’nin dev bir balon olarak geçit törenine katılması ve tamamen yeniden çekilecek bir anime gibi birçok farklı projeyle hayranlarının karşısına çıkacak. Halihazırda yayınlanan animenin de ilk defa uzun soluklu bir ara verdiğini hatırlatalım. İzleyiciler bu süreçte yenilenmiş görsellerle Fish-Man Island bölümlerini tekrar izleme şansı elde edecek.

Aynı zamanda yeni özel bölümden bir fragman da yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

One Piece Fan Letter Fragmanı | İZLE



Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ], [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
animesi, bir, detaylar, fan, film, hakkında, ile, kutlayacak, letter”, piece, piece”, tüm, yılını, İşte, özel, “one


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
“One Piece” Animesi Uzun Soluklu Bir Ara Veriyor KoJiRo Anime 0 17 Ekim 2024 14:50
One Piece Animesi Boa Hancock Resimleri Asi Ruh Anime 4 05 Nisan 2023 17:40
One Piece Animesi Duvar Kağıtları Asi Ruh Anime 3 11 Mart 2023 03:32
One Piece Animesi - Haki Hakkındaki Herşey Asi Ruh Anime 2 09 Mart 2023 23:13
One Piece Animesi - Shichibukai Nedir? Asi Ruh Anime 0 06 Mart 2023 13:32




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net