Forum Logo




Aslan Burcu Kadını Aşık Olursa


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Mart 2023, 12:17   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Aslan Burcu Kadını Aşık Olursa




Aslan Burcu Kadını Aşık Olursa
Www.TrendForum.Net

Aslan Burcu Kadını Aşık Olursa

Büyük hisseder! şimdilik biraz hoşlanıyorum, flört etmeye başladık bakalım hayırlısı, sempati duyduğum doğrudur, görüşüyoruz şimdilik gibi idarelik duygularla yetinmez, aşkından divane olur, sevgisinden pervane! Aslan severse tam sever düsturuna sarılır, alır aşkını yanına yakıştırır, fotoğrafı halka açık panolara giydirir, cümle aleme afiş olur! sonra ver elini meydanlar, duyduk duymadık kalmayacak anonslar! Başka ne mi olur?
Gösterişini azaltır, mum ışığında dolaşır!

Aslan’ın simi pulu teninde, ışıltısı üstünde, sahnelerin en önünde de olsa aşk bacayı sarıp, gönül sevdaya düşünce, romantizm tüm varlığını devralır, jeneratörler kapanır, loş ışıklar yalnız kendi etrafını ışıldatır! Artık kırmızı halılar kalkıp, tenine güller serper, bangır bangır müziğin yerini tatlı bir melodi, tırnaklarının yerini yumuşak avuç içleri alır! Aslan romantizmi bir yaşar pir yaşatır!
İlişkisini eşe dosta iftiharla sunar!

Aşk’ın destanı, sevginin fermanı bir güzel yazılır, elçinin sesine megafon, diline ferman tutuşturulur, aşkları yedi cihana duyurulur, dillerden düşmez olur! Bir de öve övüne bitiremez! Sevdiğini önüne katar, tüm ömrünü ona adar! Koltukları kabarık, göğsü şişik, gözleri aşktan kör olan Aslan, yârini iftiharla koluna takar, kıskananlar çatlasın turuna çıkar!
Kesenin ağzını açar, cömertliğine diyecek olmaz!

Aşkından kavrulur, üstüne çok sever tutulursa, elini korkak alıştırmaz, tepeme çıkar diye düşünmez, hediyesini bol, jestini sürekli tutar; şımartır da şımartır! Aslan kalbine girmek zor, orada yaşamak pek keyifli, en rahattır! Sevildiğini bilsin diye mi sevgisini içine sığdıramadığından mı bilinmez, gül bahçelerinde saraylar mı yapsa, el üstünde tutup baş tacı mı yapsa bilemez, hepsini birden yapar! Aslan olmak ayrıcalıksa, sevdiği olmak daha ayrıcalıktır!
Koruma kalkanlarını gün yüzüne çıkartır!

Alır kolunun altına, çeker kanadını üstüne, bir onun iyiliği olur gayesi bir onun huzuru! Kendinden öte onu düşünür, yağmur değse şemsiyesi olur, rüzgar esse sıcacık yüreği! Daha karada zarar görmez, ardında Aslan eli, kalbinde Aslan sevgisi varsa sırtı yere gelmez, keyfi bir adım öteye gitmez! Amma abarttınız diyenlere sözümüz; bir Aslan’ın kalbine girin, ne saraylara sığabilirsiniz artık, ne şan mutluluk getirir ne şöhret!
Gurur duyar!

Aynalara bakıp kendini övmeleri rafa kalkar, “Çok güzelim be!” kendini beğenmeleri bir kenara itilir! Malum Aslan’ın ilgisinin, pohpohunun yeri boş kalmaz, müsait ilk boşluğa en yakışan çift ünvanı yerleşir, Aslan duyduğu gururu anlatsa sözler kifayetsiz, duygular yetersiz kalır! Yanına böyle yakışan, içini böyle ısıtan, karizması ötelerden duyulan, mis kokan sevgiliyi bulmuş, Aslan daha ne ister!
[/QUOTE]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aslan, aşık, burcu, kadını, olursa


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
İkizler Kadını Aşık Olursa Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 18:36
İkizler Burcu Kadını Aşık Olursa Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:51
Yay Kadını Aşık Olursa Beatrice Yay 1 24 Mart 2023 13:51
Koç Burcu Kadını Aşık Olursa Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 13:05
Aslan Burcu Kadını Aslan Burcu Erkeği Uyumu mamihlapinatapai Aslan 0 06 Mayıs 2022 10:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net