Forum Logo




Aslan Burcu Nelerden Nefret Eder?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 26 Mart 2023, 14:16   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Aslan Burcu Nelerden Nefret Eder?




Aslan Burcu Nelerden Nefret Eder?
Www.TrendForum.Net

Aslan Burcu Nelerden Nefret Eder?
Aslan özellikle hakkı ve haddi olmayan insanlar tarafından aşağılanmaktan nefret eder! aslında bu duygu nefretten biraz daha fazlasıdır. Eleştirilmek, beğenilmemek elbette hiç hoşuna gitmez. Zira o kendini dünyanın beğenilmesi en zorunlu insanı zanneder. Boş bir sanrı da değildir bu, yaşamında tepeden tırnağa eksiksiz bir kalite yatar, onu beğenmeyene dönüp bir daha bakar! ne hesap vermekten hoşlanır ne sorgulanmaktan! Aslan nefretleriyle yaşayan bir burç değildir, insanları sever, insanlar da onu, ancak çekemeyeni de çoktur. Hal böyle olunca nefret edecek bir dolu şey bulmak da kaçınılmaz olur.
Görmezden gelinmekten!

Aslan’dan bir tür intikam almak istemiyorsanız, cezalandırmaya çalışmıyorsanız, onu görmezden gelmeniz normal koşullarda mümkün değildir. Aslan bir ortama girdiğinde, gürültüsüyle, enerjisiyle, sohbetiyle, kostümüyle, gizemli duruşu, soğuk tavrıyla değil hiçbir ek özelliğe ihtiyaç duymadan varlığıyla tüm dikkatleri üzerine çeken tek burçtur. İster yataktan kalkıp çıksın karşınıza ister saatlerce çalışıp uğrasın yanınıza yine ışığı sönmez, rengi solmaz, yine dikkatinizi cezbeder, gözleri üzerine çeker. Bu sonradan edinilmesi güç, ancak doğuştan kazanılması mümkün olan bir özelliktir. Dolayısıyla Aslan görmezden gelinmekten nefret eder zira bu davranışın altında bir sebep arar!
Avamlıktan!

Aslan doğuştan gösterişli ve karizmatiktir. Ama elbette var olanı değerlendirmek tümüyle kendi meziyetidir. Yanlış bir giydirmeyle en güzel ham madde çöpe döner, doğru ve kaliteli bir yaklaşımla çul çaput en değerliler listesine kolayca girer. Bir de kontrolsüzce süslenme, olmadığı biri gibi görünme gayretinde olan insanlar vardır ki işte Aslan bu tür avamlıklardan nefret eder. Aslan abartır ama abartmaya uygun bir temele sahiptir. Güzel olacağım diye kendini altın suyuna batıran, kenarı soyulmaya başlayınca ne olduğu ortaya çıkan her tür insandan nefret eder. Onun yerine olduğu kişiyle saygınlık kazanmayı tercih eder!
Bayağı işlerden!

Yaşayanların en iyisi olmak ister Aslan. Her alanda iyi olmak için de bütüncül bir kaliteye sahip olmak gerekir. Çok iyi giyiniyor ve konuşuyordur ama yeterince iyi sevemiyor bu yüzden saygı göremiyordur mesela. Aslan bütüncül bir mükemmelliğin içinde yaşar. Yaptığı her iş benzerlerinin arasında en iyi olmakla kalmamalı yeni bir üst limit olarak emsal gösterilmelidir. Hal böyleyken çevresinin de onun yaşamına uyumlu dizayn edilmesi gerekir. Eksik gedik işler, yeterince özenilmemiş türlü organizasyonlar, kendine yeterli özeni göstermeyen bayağı insanlar Aslan’ın hoşuna gitmez, yanında yöresinde bulunup değer görmez. Elini attığı her şey alanında bir numara olmalı, çığır aşmalıdır. Onu bu arzularından alıkoyacak her türlü durum ve kişi, yaşamına gereğinden fazla yakınlaşamamalı, var olan kalitesini bozmamalıdır.
İnsanların ona güvenmemesinden!

Aslan herkesin saygısını kazanacağına dair sonsuz bir inanç besler. Kendini tanıdığı, aklının erdi andan itibaren bu böyle olmuştur çünkü. Sahip olduğu karizma sayesinde böyle bir ısrarı olmasa da sözü dinlenmiş, fikirleri itibar görmüştür. Girdiği her grubu temsil etmek ona kalmış, büyük kararların verilmesi Aslan’dan beklenmiştir. Aslan da yıllar yılı herkes eliyle, övgüsüyle, saygısıyla beslenen özgüvenine varlığında koca bir yer açmış, zamanla onsuz yaşayamaz olmuştur. Belli bir yaşın, tecrübenin, deneyimin üzerindeki her Aslan kendine duyulan güvenin hakkını vermiştir. Bu yüzden herhangi birinin onun yapacağı bir işe güvenmeyişi çileden çıkmasına sebep olur. Aslan da az rastlanan ancak tek tük de olsa karşısına çıkan bu tip insanlardan nefret eder hale gelmiştir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aslan, burcu, eder, nefret, nelerden


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yengeç Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:22
İkizler Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 18:31
Koç Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 14:41
Balık Burcu Nelerden Nefret Eder? Astrea Balık 0 13 Mayıs 2022 23:00
Aslan Burcu Kadını Aslan Burcu Erkeği Uyumu mamihlapinatapai Aslan 0 06 Mayıs 2022 10:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net