Forum Logo




Burçların Takip Ederse Mutsuz Olmayacağı Kariyer Hangisi?

Astroloji ve Burçlara dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 16 Mart 2023, 16:42   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Burçların Takip Ederse Mutsuz Olmayacağı Kariyer Hangisi?




Burçların Takip Ederse Mutsuz Olmayacağı Kariyer Hangisi?
Www.TrendForum.Net

Her yıl neredeyse yeni bir meslek dalıyla tanıştığımız günümüzde, öğrencilerin aklında tek bir soru var: Okul bitince ne iş yapacağım? Biz de oturduk, burcuna göre sana en uygun mesleği bulmaya çalıştık. Seçersen pişman olmayacağın olasılıkların bazılarını aşağıda bulabilirsin. Ama yine de en iyisini sen bilirsin. Sen kendini tanımayı öğrenmeli ve nerede üretken ve mutlu olabileceksen o yolu seçmelisin. Sorularını en çok kendine sormalı ve en çok kendinden cevapları öğrenmelisin.

Hazırsan listemize beraberce göz atalım, bakalım son yılların en popüler kariyerleri hangileriymiş.

Koç Burcu: Antrenörlük

Cesur Koç burcu insanının en önemli özelliklerinden biri yüzleşmekten asla kaçınmamasıdır. Ona mücadele edecek bir şey, karşı koyacak bir güç verin yeter. O kendi savaşını yaratır ve o savaştan asla mağlup ayrılmaz. Çocuksu Koç burcundaki enerji kimsede yok diyebiliriz. Bu nedenle ona en uygun olan meslek antrenörlüktür diyebiliriz. Hem genç sporcular yetiştirir hem de onlara adaletli şekilde mücadele etmenin ne demek olduğunu hakkıyla öğretir.

Boğa Burcu: İç Mimarlık

Keyif insanı olan ve bundan feragat etmeyi pek sevmeyen Boğa burcu insanı sanata oldukça yatkındır. Boğa burcu doğayı da sever ama iç mekânı bir başka sever. Hayatını evine kurar, sevdiklerini evinde ağırlar. Onun elinin değdiği yer kilometrelerce uzaktan belli olur. Zarifliği ve zevkliliği ile Boğa burcu tam da bu nedenlerden dolayı evlerin, mekânların içini tasarlamalı ve iç mimarlığı tercih etmelidir.

İkizler Burcu: Youtuberlık

Konuşmayı, anlatmayı, araştırmayı, bilgiyi yakalayan ve yayan kişi olmayı seven İkizler burcu için en uygun meslek büyük olasılıkla yüzyıllar geçse de değişmeyecektir. Gazetecilik mesleğine girse, o mesleğin bir numarası olabilecek İkizler burcuna devir değişince ancak Youtuberlık kaldı. Kendi kanalından insanlara ulaşıp onları bilgilendirmek İkizler burcu insanının severek ve isteyerek yapacağı bir iş olacaktır.

Yengeç Burcu: Rehberlik / Danışmanlık

İnsanları dinlemeyi ve onlara yol göstermeyi seven Yengeç burcu insanı, bu insanlarla empati kurarak onların hikayelerini gönlünde taşır. İnsanları bu kadar önemseyen, dertleriyle bu kadar ilgilenen Yengeç burcu insanı için en uygun meslek dalı rehberlik, danışmanlık, hatta psikologluk gibi özünde insan ve davranışı olan bir meslek dalı olmalıdır.

Aslan Burcu: Influencerlık

Eğlenceli, etkileyici ve herkesin başını döndüren bir burç olan Aslan burcu insanı, her daim parlayacağı bir meslek edinmelidir. Toplulukları hiç zorlanmadan peşinde sürükleyebilecek olan Aslan burcuna en uygun meslek günümüzün yeni mesleklerinden biri olan influencerlık olabilir. Ekranda güzel görünmek, etkileyici konuşmak, insanlara güven vermek diyince aklınıza başka kim gelebilir ki zaten?

Başak Burcu: Girişimcilik

Titiz ve planlı Başak burcu insanı gerek detaycılığı gerek çalışkanlığı ile mutlaka iş hayatının içinde olmalıdır. O düşünmeli, geliştirmeli, üretmeli ve satmalıdır. Hem doğaya, hem insana, hem de gündelik hayata iyi gelecek projeleri ancak Başak burcu geliştirebilir. Bu nedenle Başak burcu insanını yine günümüzün yeni geliştirdiği meslek dallarından biri olan girişimciliğe yönlendirsek hiç pişman olmayız.

Terazi Burcu: Avukatlık

Adaletin yılmaz temsilcilerinden biri olan Terazi burcu, hayatı boyunca her haksızlığa karşı gelir. Hayatının her alanında ahenk ve denge arayan Terazi burcu haksızlığı yapan annesi babası olsa bile görmezden gelemez. Bu nedenle barışçıl Terazi burcu için en uygun kariyerin avukatlıkta olduğunu düşünüyoruz. Haklıların yardımcısı ve savunucusu olacak daha doğru bir burç düşünemiyoruz.

Akrep Burcu: Özel Dedektiflik

Madem suç ve adalet alanından gidiyoruz, bu konularda çok dikkatli ve titiz çalışabilecek bir başka burca uzanalım. Gözlem yapmaya bayılan ve bunu gizemini kaybetmeden yapabilecek olan Akrep burcu, gizli davaların bomba kanıtlarını bulabilir, tanıklarına ulaşabilir. Akrep burcunun takıntılı doğası, elini attığı hiçbir şeyden vazgeçmemesine neden olurken, onunla çalışanların da kazançlı çıkmasına neden olur. Yine de ben o duruşmada bulunmak istiyorum diyen Akrep burçlarına ise savcı olmayı denemelerini tavsiye ederiz. Savunmayı oldukça zorlu hale getireceklerinden hiç şüphemiz yok!

Yay Burcu: Pilotluk

Gezmeyi tozmayı en çok seven burç olan Yay burcu, bu konularda doğuştan gelen bir meraka sahiptir. Onun farklı kültürlere, farklı dinlere, farklı hayatlara olan merakı, onu bir yerden başka bir yere sürükleyip durur. Hal böyle olunca içindeki kâşife dur dememesi için Yay burcu insanına pilot olmasını tavsiye etmeye karar verdik. Pilot olmak, tam da onlara göre ve her gün başka bir yerde uyanabilecekleri muhteşem bir meslek değil mi?

Oğlak Burcu: Mentörlük

Ciddi Oğlak burcu insanına, kesinlikle iş hayatında ihtiyacımız var. Onlar kadar dakik, planlı ve özenli çalışan insanların başka bir yere dağılmasına izin vermememiz gerekir. Hem geleneksel olup hem de yeniye adapte olabilmesi Oğlak burcu insanını, yeni neslin bir başka mesleği olan mentörlüğe çok uygun gördük. Böylelikle hem gençlere yol gösterip disiplini öğretirken hem de onlardan yeni şeyler öğrenmiş olacak, bizce şahane bir iş!

Kova Burcu: Uzay Mühendisliği

Teknoloji düşkünü ve yeniliklere çok açık olan Kova burcunu, uzay dışında bir şeyle ilgilenirken düşünebiliyor musunuz? O bir bilim insanı olmalı, uzay mühendisi olmalı, dünyanın ötesini araştırmalı. Toplumsal olaylara duyarlı olan Kova burcu insanı yeni şeyler bulmalı, toplumun huzurlu halde yaşayacağı şeyler geliştirmeli ve en önemlisi de bizlere “oradan bir yerlerden” haberler getirmeli!

Balık Burcu: Düğün Fotoğrafçılığı

Yaratıcı ve duygusal Balık burcu insanı için en uygun kariyer, bu iki özelliğini çalıştıracak bir alanda yani düğün fotoğrafçılığında. Her bir işinde aşklara tanıklık edecek, onların sevgisiyle dolacak ve sanata yatkınlığı ile onlara ölümsüz anlar planlayacak bir iş! Bir Balık burcu daha ne isteyebilir ki!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burçların, ederse, hangisi, kariyer, mutsuz, olmayacağı, takip


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
mutsuz olan insan xena Trend Sözlük 14 02 Ocak 2024 23:28
TOKİ Konutları Hak Sahibi Vefat Ederse Ne Olur? Asi Ruh Bunları biliyor musunuz? 0 13 Mart 2023 18:27
Shiba Inu, tarih tekerrür ederse büyük bir yükseliş yaşayabilir! İşte sebebi… DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 30 Kasım 2022 09:51
Mutsuz çiftlerin yaptıkları 5 şey Beatrice Kadın & Erkek İlişkileri 0 23 Ekim 2022 14:13
Eğitim kariyer alanında kadınlar ayrımcılığa uğruyor mu? Beatrice Trend Sorular 6 15 Ekim 2022 05:29




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net