Forum Logo




Ağustos Ayında Balık Burcu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Ağustos 2023, 00:09   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Ağustos Ayında Balık Burcu




Ağustos Ayında Balık Burcu
Www.TrendForum.Net

BALIK, Ağustos ayında astrolojik açıdan önemli bir döneme giriyorsunuz. 1 Ağustos'ta Kova burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte içselleştirdiğiniz ve yaşadığınız her şeyden vedalaşmaya başlıyorsunuz. Artık korku, dedikodu ve yanlış bilgilerin değil, aklınızın, mantığınızın ve hedeflerinizin yönetiminde olmalısınız.

Aslan burcunda 16 Ağustos'ta gerçekleşecek yeni ay, çalışma hayatınızda zirveye çıkma fırsatı sunuyor. Kendinize yeni uğraşlar bulabilir, iş sahibi olabilir veya mevcut işinizde ilerleyebilirsiniz. Şanslı etkiler altındasınız ve bu dönemde iş hayatınızda başarı elde etmek için güçlü bir enerjiye sahipsiniz.

31 Ağustos'ta burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile hayatınızın bütün alanlarında yenilikler yapma şansına sahip olacaksınız. Her şey netlik kazanacak, soru işaretleri kaybolacak ve gerçekler konuşulacak, bu da üzerinizdeki yükü hafifletecek.

Ağustos ayı sizin için içsel dönüşüm, kariyerde yükselme ve hayatınızı düzenleme fırsatlarıyla dolu bir dönem olacak. Hedeflerinize odaklanın ve kararlılıkla ilerleyin. İyi şanslar!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ağustos, ayında, balık, burcu


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ağustos Ayında Yay Burcu DeepSilence Yay 0 02 Ağustos 2023 00:07
Ağustos Ayında Aslan Burcu DeepSilence Aslan 0 02 Ağustos 2023 00:05
Ağustos Ayında İkizler Burcu DeepSilence İkizler 0 02 Ağustos 2023 00:04
Ağustos Ayında Boğa Burcu DeepSilence Boğa 0 02 Ağustos 2023 00:03
Ağustos Ayında Koç Burcu DeepSilence Koç 0 02 Ağustos 2023 00:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net