Forum Logo




Daniel Oturu: “Shane Larkin Gibi Bir Oyuncunun Liderimiz Olması Harika”


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Ocak 2024, 14:58   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Daniel Oturu: “Shane Larkin Gibi Bir Oyuncunun Liderimiz Olması Harika”




Daniel Oturu: “Shane Larkin Gibi Bir Oyuncunun Liderimiz Olması Harika”
Www.TrendForum.Net



Anadolu Efes’in başarılı uzunu Daniel Oturu, Eurohoops’a özel bir röportaj verdi.

by Bilal Baran Yardımcı / [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]

Turkish Airlines EuroLeague’in 22. hafta müsabakasında temsilcimiz Anadolu Efes, zorlu rakibi Barcelona’yı 98-74 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Böylelikle Efes, Play-In ve Playoff yarışı için çok kritik bir galibiyet aldı.

Bu kritik galibiyette takıma sezon ortasında katılan Daniel Oturu da 16 sayı – 7/11 isabet – 6 ribaund ile önemli rol oynadı.

Maçın ardından Eurohoops’a özel bir röportaj veren başarılı uzun, ilk olarak Barcelona galibiyetini değerlendirdi:


“İlk olarak burada olup güçlü bir takıma karşı rekabet edebildiğim için Tanrı’ya şükretmek istiyorum. Barcelona iyi bir takım, puan durumunda üst sıradalar. Bugün kazanabilmemiz için sahaya çıkıp rekabetçi olmalı ve mücadele etmeliydik. Bunlar bizim için çok önemliydi. Bence bunu başardık ve bu şekilde galibiyete ulaştık.”

Anadolu Efes kadrosu maçın ardından taraftarlarla iç içe oldu ve galibiyeti birlikte kutladı. Sezonun ikinci yarısında fikstürü ağırlıklı olarak iç saha maçlarından oluşan temsilcimizde Oturu, bu durumun önemli olacağını düşünüyor:

“Bu kesinlikle harika bir fırsat. Takım olarak bundan avantaj devşirmeliyiz. Taraftarlar ve atmosfer bugün muhteşemdi. Tribünler bize mükemmel enerji sağladı. Sahada mücadele edebilmemiz için gereken o enerji ‘boost’unu bize sağladılar. Aslında olay bundan ibaret: Kendi taraftarlarının önünde mücadele etmek ve onların önünde kazanmaya çalışmak.”

Sezon ortasında takıma dahil olmasına rağmen EuroLeague’de çıktığı 11 maçta 10.6 sayı – 5.1 ribaund ortalamalarıyla mücadele eden Oturu, adaptasyon sürecini oldukça kolay atlatmış gibi gözüküyor. 24 yaşındaki pivotun konuya dair düşünceleri şu şekilde:

“İlk olarak bu seviyede oynama fırsatını bana verdiği için Tanrı’ya şükürler olsun. İkinci olarak ise buraya geldim ve sürece güvendim, koç ekibine güvendim, takım arkadaşlarıma güvendim ve onların gösterdiği yolda ilerliyorum. Kendimi sisteme entegre etmeye çalıştım. Olay da bundan ibaret: Belirsizlik durumlarında sakin kalmak ve sürekli çalışmak.”

Saha içinde Oturu’nun Shane Larkin ile oldukça iyi bir kimya oturttuğunu gözlemleyebiliyoruz. İkili oyunlarda Larkin’in elini rahatlatan Oturu, onun gibi bir oyuncuyla oynayabildiği için çok mutlu:

“Muhteşem. Shane Gibi bir oyun kurucuyla oynamak çok güzel. O, Avrupa’da oynamış en iyi oyun kuruculardan biri. Böyle bir oyuncunun liderimiz, oyun kurucumuz olması harika. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Onun için doğru pozisyonlarda olmaya, ona alan açmaya, perde yapmaya çalışıyorum. Gerçekten de benim ne yapmama ihtiyacı varsa yapıyorum.”
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bir, daniel, gibi, harika”, larkin, liderimiz, olması, oturu, oyuncunun, “shane


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Anadolu Efes, Daniel Oturu Önderliğinde ONVO Büyükçekmece Deplasmanında Kazandı KoJiRo Basketbol 0 15 Ocak 2024 21:23
Shane Larkin, EuroLeague Tarihinde Bir Rekorun Yeni Sahibi Oldu! KoJiRo Basketbol 1 06 Ocak 2024 13:24
SON DAKİKA: Shane Larkin’den Anadolu Efes’e 2 Yıllık İmza KoJiRo Basketbol 1 11 Haziran 2022 13:41
Andreas Pistiolis: “Shane Larkin Müthiş Performansıyla Bizi Yok Etti” KoJiRo Basketbol 0 05 Haziran 2022 11:21
Shane Larkin İnanılmaz Oynadı KoJiRo Basketbol 0 05 Haziran 2022 11:10




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net