Forum Logo




Olimpia Milano, Stefano Tonut’u Transfer Etti


Kullanýcý Etiket Listesi

Yeni Konu Oluþtur Yanýtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 25 Haziran 2022, 17:20   #1
Çevrimiçi
Olimpia Milano, Stefano Tonut’u Transfer Etti




Olimpia Milano, Stefano Tonut’u Transfer Etti
Www.TrendForum.Net



Olimpia Milano, Ýtalyan oyuncu Stefano Tonut’u kadrosuna kattý.

by Eurohoops Team / [Sadece kayýtlý ve aktif kullanýcýlar baðlantýlarý görebilir. ]

Kendi jenerasyonundaki en iyi Ýtalyan oyuncularýndan biri olan Stefano Tonut, Olimpia Milano ile iki yýllýk sözleþme imzaladý.

Kulüpten yapýlan açýklama þu þekilde:

Olimpia Milano, 7 Kasým 1993’te Cantù’da doðan ve son yedi sezonu Reyer Venezia’da geçiren 194 cm boyundaki Stefano Tonut ile iki yýllýk bir sözleþme imzaladý.

Olimpia’nýn genel menajeri Christos Stavropoulos, “Stefano son birkaç sezondur en iyi ve en istikrarlý Ýtalyan oyunculardan biri oldu. O bir kazanan. Harika yeteneklere sahip ve Milano’ya tam da kariyerinin ve potansiyelinin zirvesine ulaþmak üzereyken geliyor.” dedi.

28 yaþýndaki Stefano Tonut ise, “Olimpia gibi hem Ýtalya’da hem de Avrupa’da üst düzey bir takýmda oynama hayalimi gerçekleþtirdiðim için çok mutlu ve heyecanlýyým. Milano’da, aþina olduðum bir grup insana, antrenöre ve oyuncuya katýlacaðým. Birlikte çalýþmak için sabýrsýzlandýðým daha pek çok kiþiye katýlacaðým. Son olarak, Olimpia Milano’nun sahipleri Messina ve Christos Stavropoulos’a bana verdikleri büyük fýrsat için teþekkür etmek istiyorum.”

Tonut Kimdir?

Stefano Tonut, Cantù’da doðdu ama Trieste’de büyüdü. Basketbol yolculuðuna Azzurra yerel takýmýnda oynayarak baþladý. Sonunda, Monfalcone’de bir yýl geçirdi ve daha sonra Pallacanestro Trieste’ye transfer oldu ve Venezia’ya transfer olduðu 2015 yýlýna kadar (son ikinci lig sezonunda maç baþýna ortalama 19.2 sayý attý) burada kaldý. Sonraki yedi sezon boyunca Venezia’daydý ve takýmýnýn 2017 ve 2019’da iki Ýtalyan ligi þampiyonluðu, 2020 Ýtalya Kupasý, 2017 FIBA Avrupa Kupasý kazanmasýna yardýmcý oldu. 2021’de Ýtalya Ligi MVP’si seçildi (maç baþýna 16.2 sayý, 4.0 ribaund ve 2.9 asist ortalamalarý yakaladý ve üç sayý çizgisinden 39.8 ile þut attý). Venezia’daki son sezonunda maç baþýna 14.0 sayý ve 3.1 ribaund ortalamalarý yakaladý. 7DAYS EuroCup’ta 51 maça çýktý ve maç baþýna 7.9 sayý kariyer ortalamasýna sahipti. Geçen sezon maç baþýna 10.1 olmak üzere toplam 169 sayý attý.

Notlar

Babasý Alberto Tonut, 1983 yýlýnda Ýtalya Milli Takýmý ile Avrupa þampiyonluðunu kazandý. Trieste, Livorno ve Cantù ile Ýtalya liginde birkaç sezon oynadý. 2013 yýlýnda Stefano, Estonya’daki Avrupa þampiyonasýnda altýn madalya kazanan Ýtalya 20 yaþ altý milli takýmýnýn bir üyesiydi. Þampiyonluk maçýnda 10 sayý attý. 2021 yýlýnda Ýtalya Milli Takýmý ile Tokyo Olimpiyatlarý’nda oynadý. Genel olarak, Milli Takým ile 29 maça çýktý ve Belgrad’daki Olimpiyat Öncesi Turnuva finalinde Sýrbistan’a karþý sahip olduðu 15 sayý da dahil olmak üzere 190 sayý attý. Ayrýca Olimpiyatlarda Almanya’ya karþý 18 sayý buldu.
__________________

Ýmzalardaki baðlantýlarý veya görselleri görüntülemek için gönderi sayýnýzýn 10 veya daha fazla olmasý gerekir.
 
Alýntý ile Yanýt

Yanýtla

Ýçeriði Sosyalleþtir

Etiketler
etti, milano, olimpia, stefano, tonut’u, transfer


Þu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanýcýlar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Baþlatan Forum Yanýtlar Son Mesaj
Olimpia Milano, Brandon Davies’i Transfer Etti KoJiRo Basketbol 0 24 Haziran 2022 20:31
Ýtalya Basketbol Ligi’nde Þampiyon Olimpia Milano KoJiRo Basketbol 0 19 Haziran 2022 10:18
Olimpia Milano: 3 Madde Ýle Yeni Sezon Yol Haritasý KoJiRo Basketbol 0 15 Haziran 2022 20:21
Virtus Bologna,Olimpia Milano Karþýsýnda Seriyi Eþitledi KoJiRo Basketbol 0 11 Haziran 2022 12:15
Billy Baron, Olimpia Milano ile Anlaþmaya Yakýn KoJiRo Basketbol 0 05 Haziran 2022 21:11




TrendForum.Net genel forum paylaþým sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kiþiler, kontrole tabi tutulmaksýzýn içerik paylaþabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaþýlan mesaj, konu ve görsellerden yana doðabilecek yasal sorumluluklar; paylaþan kullanýcýya aittir, TrendForum.Net yer saðlayýcý olduðu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. Ýllegal herhangi bir faaliyetin saptanmasý durumunda; ÝLETÝÞÝM sayfasý üzerinden ulaþýldýðý takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafýnýza dönüþ saðlanacaktýr.
5846 sayýlý Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereðince sitemizde telif hakký bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaþýmý yasaktýr. Yasal iþlem olmasý halinde paylaþan kiþi ya da kiþilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslý vBulletin® kullanmaktadýr. Tüm haklarý saklýdýr. ©2022-2024
Tema Tasarým: Vision / Fibertus.Net