Forum Logo




Ryan Babel Weghorst'un kafasını karıştırdı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Haziran 2022, 15:03   #1
Çevrimdışı
Ryan Babel Weghorst'un kafasını karıştırdı




Ryan Babel Weghorst'un kafasını karıştırdı
Www.TrendForum.Net

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği Hollandalı futbolcu Weghorst için Ryan Babel devreye girdi ve oyuncuya Galatasaray yönlendirmesi yaptı. Bu durum sonrası Beşiktaş'tan Babel'e tepki yağdı.



Teknik direktör Valerien İsmael yönetiminde yeni sezon için planlamasını yapan Beşiktaş ’ta transfer çalışmalarına adeta dört koldan devam ediliyor. Siyah beyazlılarda özellikle Hollandalı Weghorst konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor.

ÇIK ARADAN BABEL

Hollandalı vatandaşı ile görüştüğü öne sürülen Babel’in, 29 yaşındaki golcüden Galatasaray ’daki başkanlık seçimini beklemesini istediği iddiası ortaya atıldı. Weghorst önce Beşiktaş’a “Evet” derken, ardından ek süre talebinde bulundu.

Beşiktaş santrfor transferini kampa yetiştirmek isterken, bu anlamda çok sürpriz bir engelle karşılaştı. Premier Lig’den düşen Burnley ile Wout Weghorst’un kiralaması için el sıkışan, ilk etapta oyuncuyla da anlaşan Kartal’da siyah beyazlı kulübün eski oyuncularından olan ve kariyerinde son olarak Galatasaray’da oynayan Ryan Babel’in Weghorst’un aklını çelmeye çalıştığı iddiası tepki çekti.

MiLLi TAKIM VURGUSU YAPILDI

Babel’in Hollandalı vatandaşı ile görüşerek, sarı kırmızılardaki seçimi beklemesi gerektiğini söylediği öne sürüldü. 29 yaşındaki oyuncunun menajeri tarafından iletilen bilgi teyit edilmese de ortaya atılan iddia, Beşiktaş cephesinde tepkiye neden oldu. Konu hakkında Ryan Babel’den açıklama talep edileceği bildirildi. Siyah beyazlılar, Beşiktaş’ta gösterdiği performansla yeniden Hollanda Milli Takımı’na döndüğünü belirttikleri Babel’in hareketine tepki gösterdi.

WEGHORST EK SÜRE TALEP ETTİ

Kartal, Weghorst ile prensipte anlaşmış ve futbolcu “Evet” demişti. Ancak geçen süreç içerisinde Hollandalı futbolcu, siyah beyazlılarla yaptığı görüşmede Avrupa kupalarında forma giymek istediğini iletti ve ek süre talep etti. Weghorst son olarak Hollanda Milli Takımı ile Galler’le oynadıkları maçta 90+4’teki golüyle dikkat çekti.


Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
babel, kafasını, karıştırdı, ryan, weghorstun


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Weghorst işi zorlaştı! Alternatifleri... KoJiRo Beşiktaş 0 10 Haziran 2022 15:05
Weghorst'tan ilk kartal pençesi geldi! KoJiRo Beşiktaş 0 09 Haziran 2022 12:13
Beşiktaş'ın Weghorst transferinde son durum! KoJiRo Beşiktaş 0 06 Haziran 2022 15:25
Matt Ryan: Mezarlıktan NBA Finallerine Uzanan Virajlı Yol KoJiRo Basketbol 0 06 Haziran 2022 13:18
Gustavo Santaolalla - Babel Beatrice Müzik ve Video Dünyası 0 31 Mayıs 2022 15:33




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net