Forum Logo




Windows 11 ile artık format atmak tarihe karışıyor: Tek tıkla yeniden yükleyin

Bilgisayar ve Donanım ile ilgili tüm konulara buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Temmuz 2023, 17:49   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Windows 11 ile artık format atmak tarihe karışıyor: Tek tıkla yeniden yükleyin




Windows 11 ile artık format atmak tarihe karışıyor: Tek tıkla yeniden yükleyin
Www.TrendForum.Net



Bunun nedeni ise Windows'u yeniden yüklemenin sistemdeki yazılımın, oyunların yeniden yüklenmesini ve özelleştirilmesini, ayarların geri yüklenmesini ve daha fazlasını gerektirmesi. İyi haber ise Microsoft'un bu can sıkıcı prosedürü "Windows Update Centre"dan gerçekleştirmenize izin vererek Windows 11 yeniden yükleme işlemini basitleştirecek olması.



Windows'un en güncel sürümü yüklenecek
Yeni özellik, işletim sisteminin mevcut en son yapısının indirilmesi ve ardından Windows 11'in mevcut sürümünün üzerine yüklenmesi ile çalışıyor. Bu durumda, kullanıcının tüm uygulamalarının yanı sıra oyunlar, ayarlar ve dosyalar da olduğu gibi korunuyor. Böylece "yeniden yükleme" sonrasında kullanıcı, yazılım hatalarının ortadan kaldırılmasıyla temiz bir sisteme sahip oluyor.



Yeniden yükleme özelliği, Windows 11'i yükleyecek bir USB belleği olmayan kullanıcılar için çok etkili bir sorun giderme aracı olacak. Buna ek olarak, bazı kullanıcılar USB bellekleri olsa bile işletim sistemini kendi başlarına yeniden yükleyecek kadar teknik bilgiye sahip olmayabiliyorlar. Microsoft'un yeni çözümü, bu işin tek tıklama ile zahmetsizce halledilmesini sağlayacak.

Donanım Haber
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
artık, atmak, format, ile, karışıyor, tarihe, tek, tıkla, windows, yeniden, yükleyin


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
USB ve CD'siz format atmak sağlıklı mı? DeepSilence Bilgisayar ve Donanım 1 22 Mayıs 2023 18:54
Artık Windows 11'in 'Ayarlar' Sayfasında da Reklam Gösterilecek DeepSilence Bilgisayar ve Donanım 0 08 Mayıs 2023 16:44
Format Atarken Mavi Ekran Hatası Sorunu ve Çözümü Asi Ruh Bilgisayar ve Donanım 0 11 Nisan 2023 03:08
Paint.NET 5.0 Güncellemesi ile Windows 8.1 ve Windows 7 Desteği Sona Eriyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 14 Ocak 2023 10:27
Yeni sosyal medya platformu "BeReal": Instagram tarihe mi karışıyor? DeepSilence Sosyal Ağ Trendleri 0 24 Kasım 2022 09:15




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net