Forum Logo




HAVELSAN, Malezya'da yeni anlaşmalara imza attı

Bilim dünyasından en son haberlere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Mayıs 2023, 10:17   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
HAVELSAN, Malezya'da yeni anlaşmalara imza attı




HAVELSAN, Malezya'da yeni anlaşmalara imza attı
Www.TrendForum.Net



HAVELSAN, Malezya’da düzenlenen ve Asya-Pasifik bölgesinin en geniş çaplı savunma teknolojileri fuarlarından LIMA 2023’e katıldı. HAVELSAN burada önemli iş birliklerine imza attı.

HAVELSAN, Malezyalı Ventura IoT Sdn Bhds ile yaptığı iş birliği anlaşması ile kritik altyapı ve tesis güvenliği alanlarında yazılım çözümleri geliştirecek. G7 Aerospace Sdn Bhd ile yapılan başka bir anlaşmaya göre Malezya Hava Kuvvetlerine yönelik projeler geliştirilecek. Malezya Milli Savunma Üniversitesi arasında yapılan anlaşmaya göre komuta kontrol, simülasyon sistemleri ve siber güvenlik alanlarında iş birliği yapılacak.



Yapılan iş birliklerinin içeriği hakkında açıklamalarda bulunan HAVELSAN Genel Müdürü Mehmet Akif Nacar, şunları söyledi:
“Çeşitli bakanlar ve Başbakan standımızı ziyaret ettiler. Birlikte birtakım iyi niyet anlaşmaları imzaladık. Bir tanesinin kapsamı ana yurt güvenliği, diğer bir kapsam ise simülatör çalışmaları. Özellikle helikopter simülatörü yapmaya dönük çalışmaların burada hızlandığını görüyoruz. Malezya'da ülke güvenliği ve siber güvenlik dışında da birtakım IT projelerinin burada da olgunlaşmaya başladığını görmekteyiz. Lokal paydaşlarımızla, teknoloji transferiyle yapabileceğimiz konuları konuştuk. Milli Savunma Üniversitesi ile bu kapsamda yapabileceğimiz iş birliklerini konuştuk ve bir mutabakat zaptı imzaladık. Bu iş birliği protokolünde de Türkiye'de yaptığımız iş birlikleri çerçevesinde birtakım çalışmaları önümüzdeki dönemde Malezya'da yapmaya hazırlanacağız.”

Endonezya'daki Savaş Yönetim Sistemleri sözleşmesinin kapsamı genişletildi
HAVELSAN ayrıca Endonezya’da kullanılan Savaş Yönetim Sistemi sözleşmelerine yenisini ekledi. Endonezya Silahlı Kuvvetlerinin çeşitli savaş gemilerinde Advent Savaş Yönetim Sistemi kullanılıyor. Yeni sözleşmeyle birlikte bu sayı daha da artacak. HAVELSAN Genel Müdürü Mehmet Akif Nacar, Malezya Deniz Kuvvetlerinin de bu projeyle ilgilendiğini belirtti.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
anlaşmalara, attı, havelsan, imza, malezyada, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bangladeş'te başlayan saklambaç oyunu Malezya'da bitti Beatrice Dünyadan Haberler 1 26 Ocak 2023 22:20
Tarihte bunu başaran başka biri yok! Ronaldo, kırılması imkansız bir rekora imza attı Beatrice Spor Dünyası 1 24 Kasım 2022 21:21
Bruno'da imza an meselesi KoJiRo Fenerbahçe 0 16 Haziran 2022 21:17
Merinos Voleybol'da beş imza birden... KoJiRo Voleybol 0 11 Haziran 2022 14:31
Gucci, Roblox ile yeni bir iş birliğine imza atarak oyunda kendi kasabasını inşa etti KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 28 Mayıs 2022 07:19




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net