Forum Logo




Ünlü şarkıcıya sahnede telefonlu saldırı! Yüzünün son halini paylaştı

Dünya'nın her bir yerinden en sıcak gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Haziran 2023, 15:02   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Ünlü şarkıcıya sahnede telefonlu saldırı! Yüzünün son halini paylaştı




Ünlü şarkıcıya sahnede telefonlu saldırı! Yüzünün son halini paylaştı
Www.TrendForum.Net

Asıl adı Bleta Rexha olan, ancak sahne adı ile tanınan dünyaca ünlü şarkıcı Bebe Rexha, geçtiğimiz gece New York'taki konserinde saldırıya uğradı. Konser alanındaki bir kişinin sahneye fırlattığı telefonun yüzüne isabet etmesiyle yaralanan ve hastaneye götürülen Rexha, dikiş atılan kaşının son halini paylaştı.



ABD'li şarkıcı Bebe Rexha'nın geçtiğimiz gece New York'ta verdiği konser sırasında yürekleri ağızlara getiren bir olay yaşandı. Konser alanındaki dinleyicilerden biri, ünlü şarkıcının yüzüne telefon fırlattı.

Rexha, sosyal medyada paylaşılan videolarda atılan telefonun gözünün üstüne isabet etmesiyle acı içinde yere çökerken görüldü. Tanık olanları korkutan anların ardından, ilk yardım ekipleri olaya müdahale etti.



GÖZALTINA ALINDI

Sahnede yapılan ilk yardımdan sonra hastaneye götürülen ünlü ismin kaşına dikiş atıldı. Page Six'te yer alan habere göre; telefonu fırlatan kişi olduğu iddia edilen Nicolas Malvagna ise gözaltına alındı.




Konserden paylaşılan o anlar sosyal medyada tepki çekti. Söz konusu görüntülere; "Bu çok aşağılık, iğrenç ve rahatsız edici bir hareket. Bunu yapan her kimse umarım yargılanır", "Konserde hepimiz çok iyi vakit geçiriyorduk, böyle bir şeyi kim yapar ki?" ve "Umarım Bebe iyidir" gibi yorumlar yapıldı.



DESTEK MESAJLARI YAĞDI

Yaşananların ardından 10.7 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından morarmış gözünü ve dikiş atılmış kaşını paylaşan 33 yaşındaki Bebe Rexha, gönderisine "İyiyim" notunu düştü.



Hayranlarından şarkıcıya; "Böyle bir olay başına geldiği için çok üzgünüm", "İyi olmana sevindim" ve "Lütfen sana bunu yapan kişiye dava aç" şeklinde binlerce destek mesajı geldi.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
halini, paylaştı, sahnede, saldırı, son, telefonlu, ünlü, yüzünün, şarkıcıya


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Şu Anki Halini Tek Kelimeyle Anlat.. Beatrice Trend Oyunlar 873 26 Eylül 2024 12:34
İnsanın ruh halini değiştiren sözler Candres Trend Sözlük 5 24 Kasım 2023 20:14
Melek Mosso sahnede özür diledi DeepSilence Ünlülerin Dünyası 0 12 Haziran 2023 15:10
Murat Başoğlu son halini paylaştı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 12 Nisan 2023 21:07
Aydilge sahnede bayıldı KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 02 Ağustos 2022 20:43




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net