Forum Logo




Coinbase Bugün Yeni Bir Altcoin Listeliyor

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 29 Kasım 2022, 13:10   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Coinbase Bugün Yeni Bir Altcoin Listeliyor




Coinbase Bugün Yeni Bir Altcoin Listeliyor
Www.TrendForum.Net

ABD merkezli dünyanın en büyük kripto para borsalarından Coinbase, bugün platform üzerinde yeni bir altcoin listeleyeceğini duyurdu.

Coinbase Assets tarafından 29 Kasım tarihinde yapılan duyuruya göre Coinbase, blockchain tabanlı oyun üretici şirketinin yerel token’ı olan Vulcan Forged PYR’ı (PYR) Türkiye saatiyle 29 Kasım Salı günü 20.00‘de listeleyecek.

Coinbase daha önce yaptığı paylaşımda, Vulcan Forged PYR’ı listelemeden önce incelenen kripto para birimlerinin yer aldığı yol haritasınaeklediğini duyurmuştu.

Duyuruda yeni listelenecek varlığın Ethereum (ERC-20) ağı kullanılarak borsaya transfer edilebileceği ve farklı ağlardan gerçekleştirilecek transfer işlemleri için kullanıcıların dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

Açıklamaya göre PYR varlıklarının ticareti bazı kısıtlanmış yargı bölgelerinde desteklenmeyecek. Alım-satım işlemleri likidite koşullarının sağlanması halinde başlayacak ve kullanıcılar yeterli arz sağlandığında USD paritesinde işlem yapabilecek.

50 milyon arzı bulunan PYR’ın şu an için piyasada yaklaşık 23,9 milyon adedi yer alıyor. En değerli kripto para birimleri arasında 259. sıraya yer alan PYR’ın, yaklaşık 77 milyon dolarlık piyasa değeri bulunuyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta %11,9 yükseliş yaşayan PYR, haberin kaleme alındığı sıralarda 3,26 dolardan işlem görüyor.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
altcoin, bir, bugün, coinbase, listeliyor, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Bugün en sevdiğiniz üye.? Beatrice Trend Oyunlar 513 Bugün 14:16
Bugün Hangi Renksiniz Rima Trend Oyunlar 338 07 Ekim 2024 20:34
Bugün en çok neye üzüldün .? Beatrice Trend Oyunlar 127 24 Mayıs 2024 00:57
Bugün rüyanızda ne gördünüz? Beatrice Kafamıza Göre 15 29 Ocak 2024 15:21
Saygı değerlerde bugün Er Şaban Trend Sorular 4 27 Ekim 2022 00:06




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net