Forum Logo




Çin’de Dönüşüm Başladı Mı? Alibaba’ya Kripto Para Dostu Başkan!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 21 Haziran 2023, 10:59   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Çin’de Dönüşüm Başladı Mı? Alibaba’ya Kripto Para Dostu Başkan!




Çin’de Dönüşüm Başladı Mı? Alibaba’ya Kripto Para Dostu Başkan!
Www.TrendForum.Net



Alibaba tarafından 20 Haziran Salı günü yapılan açıklamada, şirketin kurucularından Joseph Tsai‘nin eylül ayından itibaren yönetim kurulu başkanlığı görevini üstleneceği beyan edildi. Joseph Tsai, geçtiğimiz dönemde kripto paraları sevdiğine dair paylaşımları ve aktif Web3 yatırımlarıyla öne çıkan bir isim olarak tanınıyor.

Yeni karar doğrultusunda şirketin yönetim kurulu başkanı Tsai olurken CEO da Eddie Yongming Wu olarak belirlendi. Her iki atama da 10 Eylül 2023 tarihinde yürürlüğe girecek.

Joseph Tsai 2021 yılındaki bir sosyal medya gönderisinde, “Kriptoyu seviyorum“ ifadelerine yer vererek dikkat çekmişti. Tsai o dönemde bu gönderi hakkında yöneltilen detaylı sorulara yanıt vermemeyi tercih etti.

Öte yandan haber ajansı South China Morning Post’un Ocak 2023’te bildirdiği üzere Tsai’nin aile ofisi olarak kullandığı Blue Pool Capital, FTX’in azınlık hissedarıydı ve iki fon toplama turuna da katıldı. Bu durum o dönemde bilinmiyordu ve ancak FTX’in mahkeme belgelerinde ortaya çıktı.

Bunlara ek olarak Joseph Tsai, 2022 yılının Şubat ayında Polygon’un (MATIC) finansman turuna ve NFT platformu Artifact Labs‘ın geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleşen finansman turunda aktif yatırımcı olarak yer almıştı. Ayrıca Tsai, Web3 spor platformu Fast Break Labs‘ın bağış toplama etkinliğine de katkıda bulunmuştu.

Çin ve Hong Kong cephesinin son dönemde kripto para dostu adımlarına paralel olarak Alibaba’nın Tsai’yi başa geçirmesi kripto para dostu bir dönüşümün habercisi olarak yorumlandı.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
alibaba’ya, başkan, başladı, Çin’de, dostu, dönüşüm, kripto, para


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Popüler Borsadan Kripto Para Ticareti İçin ChatGPT Entegrasyonu DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 16 Haziran 2023 10:45
ABD’li Kripto Para Borsalarından Kaçış Var: Bitcoin Miktarı Son 6 Yılın Dibinde! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 13 Haziran 2023 11:02
Sahte TOR Browser Yüklemeleri Kripto Para Çalıyor KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 03 Nisan 2023 12:24
İflas Eden BlockFi’dan 240 Milyon Dolarlık Kripto Para Satışı DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 30 Kasım 2022 09:55
Kripto Madenciler Ekran Kartlarını Satışa Çıkarmaya Başladı KoJiRo Bilgisayar ve Donanım 0 28 Haziran 2022 22:14




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net