Forum Logo




ABD’li Tokenizasyon Şirketi Securitize Kripto Para Platformu Satın Alacak!

Ekonomi dünyasına dair tüm haberleri burada bulabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 18 Ağustos 2023, 10:12   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
ABD’li Tokenizasyon Şirketi Securitize Kripto Para Platformu Satın Alacak!




ABD’li Tokenizasyon Şirketi Securitize Kripto Para Platformu Satın Alacak!
Www.TrendForum.Net



The Information’ın 17 Ağustos tarihli haberine göre Securitize, toplamda 18 çalışanı bulunan profesyonel kripto para platformu Onramp’i satın almaya hazırlanıyor. Onramp finansal danışmanların müşterileri için etkili kripto para portföyleri hazırlayabilmeleri için gerekli hizmetleri sağlıyor.

Satın almanın iki şirket arasındaki ilk bağlantı olmadığı söylendi. Onramp COO’su Ashton Chaffee, daha önce iki şirketin ortaklık içerisinde çalıştıklarını dile getirdi. Chaffee ayrıca Securitize’1 satmanın mevcut ortaklık durumu ve muğlak girişim sermayesi ortamı göz önünde bulundurulduğunda oldukça cazip bir karar olduğunu söyledi.

Securitize, satın alma sonucunda finansal danışmanlara alternatif varlık sınıflarına erişim hizmeti sağlayacaklarını belirtti. Şirketin CEO’su Carlos Domingo, Onramp’in finansal danışmanlara halihazırda kripto varlıklara kolay erişim imkanı sunduğunu bu yüzden erişimlerini tokenize edilmiş menkul kıymetlere doğru genişletmenin gayet yerinde bir karar olduğunu ifade etti. Getirilerin çoğunun özel piyasa alternatif varlıklarından elde edildiğine dikkat çeken Domingo, bu satın alma ile beraber finansal danışmanların getirilerini yükseltme imkanına erişeceklerini vurguladı.

Domingo ayrıca Coindesk’e verdiği bir demeçte, teknoloji değerlemelerinin düşmesi ve girişim sermayelerinin azalması ile birlikte Securitize gibi güçlü bilançoya sahip şirketlerin finansın dijitalleştirilmesini hızlandırmak ve yönlendirmek için yeni bir fırsat elde ettiğini öne sürdü.

Öte yandan satın alma kapsamında, OnRamp’in 18 çalışanı, 150 çalışanı bulunan Securitize’a katılacak.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
abd’li, alacak, kripto, para, platformu, satın, securitize, tokenizasyon, Şirketi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
ABD’li Kripto Şirketi Saldırıya Uğradığını Açıkladı: Tüm İşlemleri Durdurdu! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 16 Haziran 2023 11:21
Asya Merkezli Kripto Şirketi Para Yatırma-Çekme İşlemlerini Durdurdu! DeepSilence Ekonomi Dünyası 0 14 Haziran 2023 11:48
Elon Musk, yüzbinlerce Twitter kullanıcısından zorla para alacak! Beatrice Twitter 0 13 Aralık 2022 15:08
Razer, Dokunsal Geliştirme Platformu Interhaptics’i Satın Aldı KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 30 Haziran 2022 20:43
Electronic Arts,kendisini satın alacak ya da birleşecek güçlü bir aday arıyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 23 Mayıs 2022 19:53




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net