Forum Logo




İtalyanlar Vincezo Montella'nın Fenerbahçe'ye yapacağı ilk transfere kadar açıkladı


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Haziran 2023, 15:37   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
İtalyanlar Vincezo Montella'nın Fenerbahçe'ye yapacağı ilk transfere kadar açıkladı




İtalyanlar Vincezo Montella'nın Fenerbahçe'ye yapacağı ilk transfere kadar açıkladı
Www.TrendForum.Net

Hoca arayışlarına sürdüren Fenerbahçe'de gündeme gelen en ciddi isimlerden biri de Adana Demirspor'dan ayrılan Vincenzo Montella... İtalyan basını 48 yaşındaki teknik adamın Fenerbahçe'ye yapacağı ilk transferi bile açıkladı. İşte detaylar...



Spor Toto Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk sevinci yaşamayı başardı. Sarı - lacivertlilerde, sezonun sona ermesinin ardından Teknik Direktör Jorge Jesus ile yollar ayrıldı.

HERKESLE VEDALAŞTI

Samandıra'da tesis çalışanlarıyla vedalaşan Jorge Jesus, ardından dün ülkesi Portekiz'e döndü. Portekizli, havalimanında, "Türkiye'de takım çalıştırmak çok iyi bir deneyimdi. Harika bir ülkede ve harika bir şehirdeydim. Fenerbahçe'yi asla unutmayacağım.

Başkan Ali Koç, 'Bir gün geri döneceksin' dedi. Portekiz'de çalışmayı düşünmüyorum. Bu ayın sonuna kadar ise neler olacağını göreceğiz" diye konuştu.

MONTELLA ADAYLAR ARASINDA

Adana Demirspor'u ligde dördüncü yaparak Konferans Ligi'ne katılmasını sağlayan Vincenzo Montella'nın da, Kanarya'nın hoca adayları arasında güçlü bir pozisyona sahip olduğu konuşuluyor.

2 YILLIK KONTRAT TEKLİFİ

Adana ekibiyle yollarını ayıran Montella'ya, İtalya'dan da talipler olduğu yazılırken, Kanarya'nın 2 yıllık bir kontratla tecrübeli hocanın kapısını çaldığı öne sürüldü.

İTALYAN BASINI AÇIKLADI

İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre, Adana Demirspor'dan ayrılan Vincenzo Montella, Fenerbahçe ile sözleşme imzalayabilir.


Haberin devamında İtalyan teknik adamın sarı-lacivertlilerle anlaşması durumunda Roma ile sözleşmesi sona eren Stephan El Shaarawy'i transfer edeceğini iddia etti. Gazete ayrıca 30 yaşındaki oyuncu için "Montella'dan kısa süre önce bir telefon aldı" ifadelerini kullandı.



Roma'nın sözleşme yenileme teklifi yaptığı yıldız oyuncunun önceliği takımda kalmak, ancak gelebilecek daha iyi tekliflere de kapısı açık. Bu sezon 29'u Serie A olmak üzere 42 maça çıkan Shaarawy, dokuz kez gol sevinci yaşarken dört kez de asist yaptı.

Günlük Gazeteler

 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıkladı, fenerbahçeye, ilk, kadar, montellanın, transfere, vincezo, yapacağı, İtalyanlar


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
SON DAKİKA: Jan Vesely Fenerbahçe Beko’dan Ayrıldığını Açıkladı KoJiRo Basketbol 0 21 Haziran 2022 20:14
Fenerbahçe Beko, Samet Geyik’i Transfer Ettiğini Açıkladı KoJiRo Basketbol 0 20 Haziran 2022 21:26
SON DAKİKA: Fenerbahçe Beko, Sasha Djordjevic’le Yolların Ayrıldığını Açıkladı KoJiRo Basketbol 0 17 Haziran 2022 21:24
İtalyanlar duyurdu! Ekuban... KoJiRo Beşiktaş 0 15 Haziran 2022 20:54
ABD Ordusu,2027 Yılına Kadar Uzay Araçlarında Nükleer Enerji Kullanılacağını Açıkladı KoJiRo Bilim Dünyasından Haberler 0 30 Mayıs 2022 04:42




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net