Forum Logo




“John Wick” Yönetmeni Chad Stahelski’den Yeni Aksiyon Filmi “The Professionals” Geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ekim 2024, 15:05   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
“John Wick” Yönetmeni Chad Stahelski’den Yeni Aksiyon Filmi “The Professionals” Geliyor




“John Wick” Yönetmeni Chad Stahelski’den Yeni Aksiyon Filmi “The Professionals” Geliyor
Www.TrendForum.Net

John Wick yönetmeni Chad Stahelski, The Professionals adıyla yeni bir aksiyon filminin yapımcılığını üstlenecek.



The Professionals filmi duyuruldu. Yapımcı koltuğunda Chad Stahelski’nin yer aldığı yeni aksiyon filmi, John Wick ve cinayet gizemi türündeki Clue’nun birleşimi olarak tanımlanıyor.

Ünlü aksiyon yönetmeni Chad Stahelski, yeni bir projeyle sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Lionsgate stüdyosu tarafından satın alınan The Professionals adlı yeni film, aksiyon ve gizem türlerini harmanlayacak.

Filmin senaryosunun ilk taslağı, ünlü iş adamı ve siyasetçi Ross Perot’un torunu Hunter Perot tarafından kaleme alındı. Şu anda ise senaryo dublörlükten senaristliğe geçiş yapan Madison Turner tarafından yeniden yazılıyor. Madison Turner’ın babası Tierre Turner’ın da Training Day gibi filmlerde dublörlük yaptığı ve şu anda 9-1-1 dizisinde çalıştığı biliniyor.

The Professionals’ın hikâyesi, İngiliz kırsal bölgesindeki bir malikânede mahsur kalan bir grup kiralık katilin, içlerinden birinin öldürülmesi üzerine bu cinayeti çözmeye çalışmasını konu alıyor. Film, Clue tarzı bir cinayet gizemi ile John Wick serisinin aksiyon dolu atmosferini bir araya getirmeyi hedefliyor.



Chad Stahelski filmin yapımcılığını 87Eleven Entertainment’daki ortakları Alex Young ve Jason Spitz ile birlikte üstlenecek. Projenin orijinal fikir sahipleri olan Mandalay Pictures’dan Jason Michael Berman ve Jordan Moldo da yapımcı kadrosunda yer alıyor.

The Professionals Ne Zaman Vizyona Girecek?

The Professionals’ın yanı sıra Stahelski’nin önümüzdeki dönemde birçok projesi bulunuyor. Bunlar arasında Henry Cavill’in başrolünde yer alacağı Highlander yeniden çevrimi, sevilen video oyunu Ghost of Tsushima’nın sinema uyarlaması ve Tom Clancy’nin romanlarından esinlenen Rainbow Six filmi yer alıyor.

Ayrıca John Wick evreninde geçen ve Ana de Armas’ın başrolünde olduğu Ballerina filminin yapımcılığını da üstleniyor. Filmde Keanu Reeves’in de John Wick rolüyle kısa bir süreliğine görüneceği biliniyor.



The Professionals için henüz net bir vizyon tarihi açıklanmadı. Ayrıca yapımda yer alacak oyuncular konusunda da bir bilgi bulunmuyor. Ancak filmin yapım sürecinin hızla ilerlediği belirtiliyor. Lionsgate stüdyosundan James Myers projenin denetimini üstlenirken, Bonnie Stylides ise anlaşmaların yönetiminden sorumlu.

Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aksiyon, chad, filmi, geliyor, professionals”, stahelski’den, wick”, yeni, yönetmeni, “john, “the


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Dev Patel’in John Wick’e Dönüştüğü “Monkey Man” Filminden Yeni Fragman KoJiRo Film Tanıtımları 0 22 Mart 2024 18:41
PUBG: BATTLEGROUNDS’un Yeni Haritası RONDO ve Resmi Canlı Aksiyon Filmi Şimdi Yayında KoJiRo Oyun Haberleri 0 10 Aralık 2023 17:44
Stahelski "John Wick" Serisine Devam Etme Konusunda Kararsız! DeepSilence Sinema Dünyası 0 06 Temmuz 2023 11:05
Mayday: Reynolds ve Branagh'dan Aksiyon Filmi Geliyor DeepSilence Sinema Dünyası 0 10 Haziran 2023 15:05
John Wick: Chapter 4 (John Wick 4) - 2023 mortal Film Tanıtımları 3 25 Mayıs 2023 22:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net