Forum Logo




Stephen King’in Distopik Romanı “The Running Man”den Uyarlanan Yeni Filmde Vizyon Tarihi Belli Oldu


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ekim 2024, 15:14   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Stephen King’in Distopik Romanı “The Running Man”den Uyarlanan Yeni Filmde Vizyon Tarihi Belli Oldu




Stephen King’in Distopik Romanı “The Running Man”den Uyarlanan Yeni Filmde Vizyon Tarihi Belli Oldu
Www.TrendForum.Net

The Running Man filmi için vizyon tarihi belirlendi. Yeni Stephen King uyarlamasının yönetmenliği Edgar Wright’a emanet.



The Running Man filminde vizyon tarihi açıklandı. Stephen King’in ünlü romanı yıllar sonra yeniden beyaz perdeye adapte ediliyor. Yeni uyarlamanın yönetmenliğini ise Shaun of the Dead, The World’s End, Scott Pilgrim ve Last Night in Soho ile tanınan Edgar Wright üstleniyor.

Korku ve fantazi edebiyatının usta kalemi Stephen King’in ilk defa Richard Bachman mahlasıyla 1982 yılında yayımladığı The Running Man (Türkçesiyle Azrail Koşuyor), 1987 yılında Paul Michael Glaser tarafından sinemaya adapte edilmişti. Başrolünde Arnold Schwarzenegger’ın yer aldığı yapım, zaman içerisinde kendisini kült statüsünde bulmuştu.

Distopik bilimkurgu romanı The Running Man, hayatta kalma temalı bir yarışma programına katılan Ben Richards’ın, kendisini takip eden avcılardan kurtulma hikâyesini ele alıyor.



Yeni uyarlamaya dair ilk haberler 2021’da duyulmuştu. Uzun bir bekleyişin ardından yeni detayları ortaya çıkan yapım artık izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

The Running Man Filmi Vizyon Tarihi Netleşti

The Hollywood Reporter’ın haberine göre yeni The Running Man filmi 21 Kasım 2025 tarihinde vizyona girecek. Paramount Pictures tarafından geliştirilen yapımın başrolünde Hitman, Anyone But You ve Top Gun: Maverick ile tanınan Glen Powell yer alacak. Filmde oynadığı bildirilen bir diğer isim ise Agents of S.H.I.E.L.D. ve The Mandalorian’dan Katy O’Brian.

Powell’ın canlandıracağı The Running Man’in ana karakteri, 2017 yılında totaliter bir polis devletinde yaşayan Yüzbaşı Benjamin Stuart “Ben” Richards olacak. Hikâyenin ismi, suçluların hükümetten bir özgürlük kazanmaya çalıştığı The Running Man adlı bir yarışma programından geliyor. Anlatıda katiller suçluları öldürmek üzere onların peşinden koşuyor. Açlık Oyunları benzeri bir temaya sahip olan yapıt, şiddet ve eğlence arasındaki bağlantıyı da sorgulatmayı hedefliyor.



Filmin başrolü Powell, USA Today’e verdiği bir röportajda Wright’ın yeni filminde rol almaktan duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirmişti:

“Hayatım boyunca bir Edgar Wright hayranı oldum. Onunla The Running Man hakkında konuştuğumda bu filmi ele alış biçiminin gerçekten inanılmaz olduğunu fark ettim. Yapım, ilk Schwarzenegger’lı filmine değil, Stephen King’in romanına daha çok dayanıyor.”

Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
belli, distopik, filmde, king’in, man”den, oldu, romanı, running, stephen, tarihi, uyarlanan, vizyon, yeni, “the


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
“Toy Story 5” Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu KoJiRo Anime 1 08 Nisan 2024 18:25
“KonoSuba” 3. Sezonun Yeni Fragmanı Yayınlandı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu KoJiRo Anime 0 14 Mart 2024 15:03
Beyza Alkoç imzalı aynı isimli romandan uyarlanacak Sıfır Kilometre filminin vizyon tarihi belli oldu KoJiRo Film Tanıtımları 0 09 Mart 2024 18:56
"Ölümlü Dünya 2"nin vizyon tarihi belli oldu Zeytin Sinema Dünyası 2 20 Temmuz 2023 19:28
Stephen Curry’nin MVP Adayı Belli Oldu KoJiRo Basketbol 0 04 Nisan 2023 14:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net