Forum Logo




Ünlü Korku Filminin Devamı için Resmi Onay Çıktı: “Ready or Not 2” Geliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ekim 2024, 15:19   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
Ünlü Korku Filminin Devamı için Resmi Onay Çıktı: “Ready or Not 2” Geliyor




Ünlü Korku Filminin Devamı için Resmi Onay Çıktı: “Ready or Not 2” Geliyor
Www.TrendForum.Net

“Ready or Not 2” filmi hakkındaki resmi onay Searchlight Pictures tarafından verildi. Samara Weaving’li korku macerası yoluna devam edecek.



Ready or Not 2 filmi için geri sayım başladı. İlk maceranın stüdyosu Searchlight Pictures, devam yapımını resmi olarak duyurdu.

Korku izleyicisiyle 2019 yılında buluşan Ready or Not, yalnızca 6 milyon dolarlık bütçesine karşılık globalde 57,6 milyon dolar hasılat elde etmeyi başarmıştı. Yönetmenliğini Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett ikilisinin üstlendiği filmin başrolünde ise Samara Weaving yer alıyordu.

Yapımda Weaving’e Adam Brody, Mark O’Brien, Elyse Levesque, Nicky Guadagni ve Henry Czerny gibi isimler eşlik etmiş, devam macerasının yolda olabileceği ise geçen mart ayında duyurulmuştu.

İlk film, düğün gününde eşinin ailesinin kendisine karşı oynadığı bazı karanlık oyunlara karşı hayatta kalma sınavı veren Grace’in hikâyesini konu almıştı.


Searchlight Pictures, 12 Ekim’de Hollywood’da düzenlenen bir Ready or Not gösterimi sırasında devam macerasına onay verildiğini açıkladı. Gösterim sonrası soru-cevap etkinliğine katılan Tyler Gillett ve Matt Bettinelli-Olpin, serinin geleceğine dair açıklamalarda da bulundu.

Ready or Not 2 Filmi Kreatif Ekibi Koruyacak

Rotten Tomatoes’ta %89 eleştirmen skoruna sahip olan film, hem korku izleyicisinden hem de kritiklerden geçer not almıştı. 5 yıllık bir bekleyişin ardından devam serüveni resmiyet kazanmış oldu.

İlk filmi kaleme alan Guy Busick ve R. Christopher Murphy’nin yeni yapım için geri döneceği belirtilirken Tripp Vinson, Bradley J. Fischer, William Sherak ve James Vanderbilt de projeye bir kez daha yapımcı olarka katkı sunacaklar.

Gillett ve Bettinelli-Olpin ellerinde “tam anlamıyla müthiş” bir senaryonun olduğunu ve “anlatılacak çok fazla hikâye” bulunduğunu dile getirdiler.

“Her şey çözülüyor. Söyleyeceğimiz şey bu: Ready or Not 2 ile taşlar yerine oturuyor. Söyleyebileceğimiz tek şey, tam anlamıyla bomba gibi bir devam filmi senaryosunun var olduğu. Ve nasıl çekilirse çekilsin ve hangi sıfatla çekilmesine yardımcı olursak olalım, bunun gerçekleşiyor olmasından dolayı çok heyecanlıyız. Bu film pek çok açıdan yaratıcı hayatlarımızın aşkı.”



İlk maceranın başrolü Samara Weaving, geçen ay verdiği bir demeçte olası devam projesine istekli olduğunu belirtmiş ve şu ifadeleri dile getirmişti:

“Ben varım. Sanırım hepimiz varız, bilmiyorum. Bence hepimiz varız…”

Ready or Not 2 filmi için henüz bir vizyon tarihi açıklanmadı.

Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
çıktı, devamı, filminin, geliyor, için, korku, onay, resmi, ünlü, “ready


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Ünlü Manga Serisi “The Barbarian’s Bride” için Anime Uyarlaması Geliyor KoJiRo Anime 0 17 Ekim 2024 14:35
Galaxy S23 FE, Resmi Olarak Onay Aldı DeepSilence Telefon Dünyasından Haberler 0 01 Temmuz 2023 20:00
Son dakika Beşiktaş haberi! Juan Mata'ya onay çıktı... KoJiRo Beşiktaş 0 14 Ağustos 2022 10:26
Kofi Kyereh için onay çıktı KoJiRo Beşiktaş 0 18 Haziran 2022 19:06
Beşiktaş'ta Halil Dervişoğlu için onay çıktı! KoJiRo Beşiktaş 0 10 Haziran 2022 15:00




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net