Forum Logo




“Longlegs” Yönetmeninden Stephen King Uyarlaması: “The Monkey”den İlk Fragman


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ekim 2024, 15:22   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
“Longlegs” Yönetmeninden Stephen King Uyarlaması: “The Monkey”den İlk Fragman




“Longlegs” Yönetmeninden Stephen King Uyarlaması: “The Monkey”den İlk Fragman
Www.TrendForum.Net

“The Monkey” filmi için ilk fragman paylaşıldı. Stephen King’in korku öyküsünden uyarlanan yapım, Osgood Perkins imzası ile geliyor.



The Monkey filminden ilk fragman görücüye çıktı. 2024’ün ses getiren korku yapımlarından Longlegs ile adından söz ettiren Osgood Perkins, izleyicilerin karşısına şimdi de bir Stephen King uyarlaması ile çıkmaya hazırlanıyor.

Stephen King uyarlamaları hız kesmeden izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Son olarak King’in Salem’s Lot eserinden uyarlanan yapıtı, geçen günlerde Max üzerinden izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Yazarın eserlerinden birisi daha beyaz perdedeki yerini almak için hazırlıklarına hız kazandırdı.

King’in ilk defa 1980’de Gallery dergisinde yayımlanan The Monkey (Maymun) öyküsü, daha sonra 1985 senesinde Skeleton Crew (Sis) derlemesinde korku hayranlarıyla buluşmuştu.



The Monkey öyküsü, iki kardeşin babalarından yadigâr kalan bir zil çalan maymun oyuncağının karanlık yanlarını keşfetmelerini konu alıyor. Klasik bir lanetli oyuncak anlatısı olarak kurgulanan öykü, bir noktadan sonra acımasız bir ölüm kalım savaşına dönüşüyor.

Osgood Perkins’ten Stephen King Uyarlaması “The Monkey” Geliyor

Osgood Perkins korku filmi dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Perkins, Longlegs ile 2024’ün rekor kıran en yüksek hasılatlı bağımsız filmlerinden birine imza attı.

Longlegs ile birlikte Immaculate, Infinity Pool ve It Lives Inside gibi korku yapımlarıyla da tanınan prodüksiyon şirketi Neon imzasını taşıyan The Monkey’nin başrollerinde ise Theo James (The White Lotus) ve Elijah Wood (The Lord of the Rings) yer alıyor.

Yapımın oyuncu kadrosu aynı zamanda Tatiana Maslany (Orphan Black) ve Laura Mennell (Watchmen) gibi ünlü isimleri de ağırlıyor.

The Monkey Fragmanı | İZLE



Lanetli bir maymun oyuncağının saçtığı dehşeti takip eden The Monkey’de, maymun zilini her çaldığında bir kişi hayatını kaybediyor. Perkins’in perdeye taşıdığı yapımda, kardeşler çocukluk yıllarında keşfettikleri bu maymundan hâlâ kurtulamadıklarını fark etmeleriyle başlarına gelen karanlık olaylara şahitlik edecek.

The Monkey filmi 21 Şubat 2025 tarihinde sinema salonlarında gösterime girecek. Yakın zamanda izleyicilerle buluşacak bir diğer Stephen King uyarlaması ise Mike Flanagan imzalı The Life of Chuck olacak.



Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
fragman, king, monkey”den, stephen, uyarlaması, İlk, yönetmeninden, “longlegs”, “the


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Stephen King’in Distopik Romanı “The Running Man”den Uyarlanan Yeni Filmde Vizyon Tarihi Belli Oldu KoJiRo Film Tanıtımları 0 17 Ekim 2024 15:14
Stephen King, En Korkunç Bulduğu Korku Filmini Açıkladı KoJiRo Sinema Dünyası 0 17 Ekim 2024 15:09
Dev Patel’in John Wick’e Dönüştüğü “Monkey Man” Filminden Yeni Fragman KoJiRo Film Tanıtımları 0 22 Mart 2024 18:41
James Wan'dan Stephen King Uyarlaması Geliyor DeepSilence Film Tanıtımları 0 11 Mayıs 2023 18:02
Stephen King’in The Boogeyman Fragmanı Geldi Beatrice Film Tanıtımları 0 01 Şubat 2023 07:38




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net