Forum Logo




A24’ün Willem Dafoe’lu Yeni Fantastik Filmi “The Legend of Ochi”den İlk Fragman


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 17 Ekim 2024, 15:24   #1
Çevrimiçi
Kırılmış bir kalbin hesabı, bu dünyaya ağır gelir.
A24’ün Willem Dafoe’lu Yeni Fantastik Filmi “The Legend of Ochi”den İlk Fragman




A24’ün Willem Dafoe’lu Yeni Fantastik Filmi “The Legend of Ochi”den İlk Fragman
Www.TrendForum.Net

The Legend of Ochi filminden ilk fragman yayınlandı. A24’ün yeni fantastik filminin başrollerinde Willem Dafoe, Helena Zengel ve Finn Wolfhard yer alıyor.



The Legend of Ochi filmi ile A24 bugüne kadarki en fantastik ve masalsı filmini sunmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Willem Dafoe, Emily Watson, Finn Wolfhard ve Helena Zengel gibi isimlerin yer aldığı yapımdan ilk fragman yayınlandı.

A24 stüdyosu son yıllarda “yüksek korku” olarak adlandırılan alt türün öncüsü olarak tanınmıştı. Ancak şimdi The Legend of Ochi ile yepyeni bir alana adım atıyor: Aile dostu fantastik macera. Isaiah Saxon’ın yönetmen koltuğunda oturduğu film, stüdyonun bugüne kadarki en sevimli ve büyüleyici projesi olma potansiyeli taşıyor.

Filmin konusu, uzak bir dağ köyünde yaşayan ve karanlık çöktükten sonra dışarı çıkmaması tembih edilen Yuri adlı genç bir kızın hikâyesini anlatıyor. Köyün çevresindeki ormanlarda yaşayan ve insanlar için tehlike arz eden “ochi” adlı yaratıklar bulunuyor. Ancak Yuri’nin hayatı, bir yavru ochi ile karşılaşmasıyla tamamen değişiyor ve büyülü bir macera başlıyor.



The Legend of Ochi görsel açıdan da oldukça etkileyici olacağının sinyallerini veriyor. Yönetmen Saxon’ın müzik videoları ve animasyon alanındaki geçmişi filme özgün bir estetik katmış gibi görünüyor. Fragmanda göze çarpan karma medya kullanımı, çocuk odaklı fantastik türe taze bir soluk getiriyor. Görüntüler Moonrise Kingdom, E.T. ve The Green Knight gibi filmlerin bir karışımını andırıyor.

The Legend of Ochi : Yeni Nesil Fantastik Sinema

The Legend of Ochi, A24’ün ana akım başarılar ve sağlam markalar oluşturma stratejisinin bir parçası. Stüdyo bir yandan Death Stranding gibi video oyunu uyarlamalarına imza atarken, diğer yandan da kaybolmaya yüz tutmuş aile dostu fantastik türünü yeniden canlandırmayı hedefliyor.

Filmin kadrosu da oldukça etkileyici. Genç yetenek Helena Zengel başrolde yer alırken, ona Willem Dafoe, Emily Watson ve Finn Wolfhard gibi deneyimli isimler eşlik ediyor. Özellikle Dafoe’nun varlığı, A24 ile olan güçlü bağını bir kez daha gösteriyor. Ünlü aktör yakın zamanda stüdyonun Nosferatu ve Wes Anderson’ın The Phoenician Scheme gibi projelerinde de yer alacak.



The Legend of Ochi’nin en dikkat çekici unsurlarından biri de filmin merkezinde yer alan sevimli yaratık. Fragmanda görülen karakter The Mandalorian’ın Grogu’su (Baby Yoda) ve Gremlins’in Gizmo’sunu anımsatıyor. Bu sevimli karakterin filmin maskotu haline gelmesi ve 2024’ün en sevilen fantastik figürlerinden biri olması bekleniyor.

Film, Saxon’ın kendi yarattığı karakterlere ve senaryosuna dayanıyor. Yönetmen, The Legend of Ochi’yi “hayvan iletişiminin gizemleri hakkında bir film” ve aynı zamanda bir “macera müzikali” olarak tanımlıyor. Müzikler, Saxon’ın daha önce de birlikte çalıştığı Dirty Projectors’ın kurucusu Dave Longstreth tarafından besteleniyor.

The Legend of Ochi, 28 Şubat 2025’te sinemalarda gösterime girecek.

The Legend of Ochi Filminden İlk Fragman | İZLE



Kaynak: [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ], [Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
a24’ün, dafoe’lu, fantastik, filmi, fragman, legend, ochi”den, willem, yeni, İlk, “the


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
“Terminator Zero” Animesinden Yeni Fragman: İnsanlık ve Skynet Arasındaki Mücadele Yeni Boyutlara Taşınıyor KoJiRo Anime 0 04 Ağustos 2024 08:51
Hatsune Miku’nun Mobil Oyunundan İlham Alan Anime Filmi Geliyor: İşte İlk Fragman ve Vizyon Tarihi KoJiRo Anime 0 04 Ağustos 2024 08:46
“Demon Slayer”ın Son Filmi Türkiye’de Vizyona Giriyor: İşte Çıkış Tarihi ve Fragman KoJiRo Anime 0 08 Nisan 2024 18:09
Mad Max serisinin yeni filmi Furiosa'dan yeni fragman yayınlandı KoJiRo Film Tanıtımları 0 22 Mart 2024 17:24
Gerçek bir hikâyeden uyarlanan futbol filmi Next Goal Wins'ten fragman yayınlandı DeepSilence Netflix 0 28 Nisan 2023 12:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net