Forum Logo




James Gunn’dan Yeni DC Animasyonu: “Creature Commandos”tan Fragman


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt Dün, 10:09   #1
Çevrimiçi
James Gunn’dan Yeni DC Animasyonu: “Creature Commandos”tan Fragman




James Gunn’dan Yeni DC Animasyonu: “Creature Commandos”tan Fragman
Www.TrendForum.Net

Creature Commandos animasyon dizisinde geri sayım aralık ayında sona eriyor. Max platformunda yayınlanacak yapımdan yeni bir fragman paylaşıldı.

DC Studios’un James Gunn ile Peter Safran öncülüğündeki yeni dönemini başlatan Creature Commandos; bir kurt adam, bir vampir, Frankenstein’ın Canavarı ve bir gorgondan oluşan bir grup süper askerin maceralarını takip ediyor.


C Studios şu sıralar devam eden New York Comic Con’da yapım için yeni bir fragman paylaşarak tanıtım faaliyetlerine hız kazandırdı. James Gunn’ın yapımcılığını ve yaratıcılığını üstlendiği Creature Commandos, DC hayranlarını Amanda Waller’ın (Viola Davis) imkansız gibi görünen bir görev için birbiriyle son derece uyumsuz bir ekip kurduğu X Force’un maceralarına konuk edecek.

James Gunn’ın başa geçtikten sonra geliştirilen ilk Superman’inden önce izleyicilerle buluşturulacak yapım, DC Studios evreninde yeni bir anlayışın da habercisi olacak.

Creature Commandos Animasyon Dizisi Kadrosu ile Dikkat Çekiyor
Seslendirme kadrosu ile adından söz ettiren Creature Commandos’ta Steve Agee John Economos’u, Viola Davis de Amanda Waller’ı yeniden ekrana taşıyacak.

Anya Chalotra Circe’yi, Russ Bain Craic Brother’ı, Sean Gunn G.I. Robot’u, Frank Grillo Rick Flag Sr.’ı, Maria Bakalova Ilana Rostovic’i, Alan Tudyk Doktor Phosphorus’u, David Harbour Eric Frankenstein’ı, Zoe Chao Nina Mazursky’yi, Indira Varma Frankenstein’ın Gelini’ni ve Steve Agee de John Economos’u seslendirecek.

Bu isimler aynı zamanda yakın gelecekte DC Universe’ün live-action yapımlarında da rol alacaklar. Frank Grillo’nun Rick Flag Sr. olarak Peacemaker 2. sezonda yer alacağı bilgisi ise şimdiden doğrulandı.

Creature Commandos, 5 Aralık 2024 tarihinde Max platformunda yayına başlayacak. DC’nin yeni dönemindeki bir sonraki proje ise 11 Temmuz 2025’te vizyona girecek olan Superman olacak.



Kaynak :kayipRihtim
__________________
Aklında fikir olmayanın, dilinde küfür; kalbinde muhabbet olmayanın elinde şiddet olur. / İhsan Fazlioglu

sei dolorosamente bella
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
animasyonu, commandos”tan, fragman, gunn’dan, james, yeni, “creature


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yeni “Batman” Animasyonu “Caped Crusader” Penguen’in Kadın Versiyonuna Ev Sahipliği Yapacak KoJiRo Anime 0 04 Ağustos 2024 08:40
Yeni DC Sinematik Evreni’nin İlk Animasyonu “Creature Commandos”tan Fragman KoJiRo Anime 0 04 Ağustos 2024 08:36
James Harden: “Mike James’e Saygı Duyuyorum, NBA’de İşler Yolunda Gitmese Bile Pes Etmedi” KoJiRo Basketbol 0 10 Mart 2024 18:41
James Wan ve Jason Blum'dan Yeni Oyun Uyarlamaları Gelecek DeepSilence Sinema Dünyası 0 06 Temmuz 2023 18:16
James Cameron Yeni Bir Terminatör Filmi Yazıyor! DeepSilence Sinema Dünyası 1 26 Mayıs 2023 20:56




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net