Forum Logo




Stroll'ü suçlamayan Leclerc: "Kariyerimin en kötü sezon başlangıcı"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Nisan 2023, 12:36   #1
Çevrimdışı
Stroll'ü suçlamayan Leclerc: "Kariyerimin en kötü sezon başlangıcı"




Stroll'ü suçlamayan Leclerc: "Kariyerimin en kötü sezon başlangıcı"
Www.TrendForum.Net

Ferrari pilotu Charles Leclerc, sezona yaptığı zorlu başlangıcın ardından bunun kariyerinin en kötü sezon başlangıcı olduğunu kabul etti.



Charles Leclerc, temiz bir tur atamadığı sıralama turalrının ardından yarışa yedinci başlamıştı ve pazar günkü yarışın ilk turunda, Lance Stroll'ün temasıyla spin attı.

Stroll, Alonso ve Leclerc'in arasında sıkışmıştı. Bundan ötürü de temas kaçınılmaz oldu.

Sonuç olarak Leclerc, ilk üç yarışta iki kez yarış dışı kalmasının ardından sadece 6 puana sahip ve bunun kariyerinin en zor sezon başlangıcı olduğunu kabul ediyor.

Monakolu pilot, "Gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Bu kesinlikle kariyerimin en kötü başlangıcı. Sadece altı puan ya da buna benzer bir şey aldım, ki bu gerçekten çok az. Yaşananlar sinir bozucu."

"Yarışın uzun süreceğini biliyordum. Aslında birinci virajda sakindim ama üçüncü virajda boşluk vardı. Açıkçası geçme gibi bir planım olmasa da, Fernando'nun yaptığı şey yüzünden Lance normalden çok daha erken fren yaptı."

"Maalesef Fernando önünde araçlar olduğu için fren yapmak zorunda kaldı ve Lance onunla benim arama girdi ve temas ettik. Bu bir yarış kazasıydı fakat sezon başlangıcı çok kötü olduğu için gerçekten sinir bozucu."

"Umarım Bakü'de daha iyi başlarız."



"İşler ters gittiğinde büyük aralar vermeyi hiç sevmiyorum. Elbette elimizdeki bu üç haftalık zamanı kullanarak aracı geliştirmek için çalışmaya devam etmeliyiz. Carlos bugün iyi bir tempoya sahip, umarım daha da iyi oluruz." dedi.

Leclerc, artık kendisine belirli bir hedef koymadığını söyledi.

"Bu sezon için uzun vadeli hedeflerim yok. Yarışları ceza almadan ve sorun yaşamadan bitirmeyi düşünmek zorundayız. Şu anda önceliğimiz bu."

"Ferrari'nin de aracı geliştirmesi gerektiği açık. Bu yarış için sabırsızlanıyorduk çünkü Carlos'tan da gördüğümüz gibi çok ilginç şeyler yapabilirdik. Bazı ayar değişiklikleri yaptık ve yarış temposu açısından iyi bir adım atmayı bekliyorduk."

"Şimdi yarış hızımızın nasıl ve ne kadar daha iyi olabileceğini görmek için bir sonraki yarışı bekliyorum."

"Burada maalesef sıralama turlarında iyi bir tur atamadık ama potansiyelin iyi olduğunu biliyoruz. Şimdi asıl soru yarış temposunda ne kadar gelişebileceğimiz."

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
leclerc, strollü, suçlamayan


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Villeneuve: "Vettel'in güçlü performansı, Stroll için bir problem oluşturabilir" KoJiRo Formula 1 0 25 Haziran 2022 19:50
Stroll, "iyi strateji" sonrası puan aldığı için mutlu KoJiRo Formula 1 0 21 Haziran 2022 19:33
Sainz: "Bu sezon ilk kez pistteki en hızlı pilot gibi hissettim" KoJiRo Formula 1 0 20 Haziran 2022 19:53
Russell: "Bu sezon ilk kez Ferrari ve Red Bull'a bu kadar yakındık" KoJiRo Formula 1 0 20 Haziran 2022 19:44
Latifi: "Sezon sonuna kadar araçta olacağım" KoJiRo Formula 1 0 15 Haziran 2022 20:11




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net