Forum Logo




Resmi: Pierre Gasly, Avustralya'da ceza almaktan kurtuldu!


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 02 Nisan 2023, 17:50   #1
Çevrimdışı
Resmi: Pierre Gasly, Avustralya'da ceza almaktan kurtuldu!




Resmi: Pierre Gasly, Avustralya'da ceza almaktan kurtuldu!
Www.TrendForum.Net

Alpine F1 pilotu Pierre Gasly, 2023 Avustralya GP'nin son bölümünde sebep olduğu kaza nedeniyle yapılan incelemeden ceza almaktan kurtuldu. Gasly böylece sıradaki yarış Azerbaycan GP'den men olmaktan da kurtulmuş oldu.



Avustralya'da çok iyi bir yarış geçiren ve son kırmızı bayrak seansı öncesinde Carlos Sainz'ın hemen arkasında 5. sırada bulunan Gasly için işler, yarışın son iki turunda tersine döndü.

Gridden verilen son startta 5. sırada bulunan Gasly, ilk virajda pist dışına çıkmasının ardından ikinci virajda takım arkadaşı Esteban Ocon'un hemen önünde piste geri dönmeyi başardı. İkinci virajdan sonraki hızlanma bölümünde Ocon daha iyi bir ivme yakalayarak sağdan atağa kalktı ancak Gasly onu göremeyip dışarı doğru açılınca iki Alpine pilotu kazaya karıştılar ve yarışa veda ettiler.

Bu olayın ardından yarış bir kez daha durdurulurken yarış tamamlandıktan sonra Gasly, Ocon'la yaşadığı kaza nedeniyle hakemler tarafından görüşmeye çağrıldı.

Gasly, geçen sene karıştığı olaylar nedeniyle 10 ceza puanına sahipti. Kurallara göre 12 aylık periyotlar içerisinde 12 ceza puanına ulaşan bir pilota sıradaki yarıştan men cezası veriliyor.

Gasly'nin Avustralya GP öncesinde toplam 10 puanı vardı ve bir sonraki düşüş 22 Mayıs'ta olacaktı.

Gasly, Avustralya GP sonrasında yapılan incelemede ceza alsaydı otomatik olarak sıradaki yarış olan Azerbaycan GP'den men edilmiş olacaktı. Ancak bu karar ile cezadan kurtulmuş oldu.

Yapılan açıklamada, tüm verilerin incelenip pilotların ve takım temsilcilerinin dinlenmesinin ardından yaşanan kazanın ilk turda yaşanabilecek bir kaza olduğu, her iki pilotun bunu kabul ettiği ve olayla ilgili daha fazla bir yaptırımın olmayacağı belirtildi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
almaktan, avustralyada, ceza, gasly, kurtuldu, pierre, resmi


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Resmi: Haas, Avustralya GP sonucunu protesto etti! KoJiRo Formula 1 0 02 Nisan 2023 13:01
Resmi: Gasly 2023'te AlphaTauri'de kalıyor! KoJiRo Formula 1 0 24 Haziran 2022 19:43
Saint Pierre Kilisesi - Hatay KoJiRo Akdeniz Bölgesi 0 11 Haziran 2022 13:42
Fenerbahçe Beko: Anadolu Efes Serisi Öncesi Marko Guduric ve Dyshawn Pierre’in Durumu KoJiRo Basketbol 0 05 Haziran 2022 11:12
İlk Kez Bir Kadın, Tedavi ile HIV Virüsünden Kurtuldu Beatrice Sağlık Haberleri 0 18 Mayıs 2022 08:57




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net