Forum Logo




Button: "Lewis belki de kariyerinin bittiğini düşünüyor"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 08 Haziran 2022, 13:22   #1
Çevrimiçi
Button: "Lewis belki de kariyerinin bittiğini düşünüyor"




Button: "Lewis belki de kariyerinin bittiğini düşünüyor"
Www.TrendForum.Net

Jenson Button, eski takım arkadaşı Lewis Hamilton'ın doğru araç ile yeniden rekabetçi olabileceğini fakat devam etmek isteyip istemediğini bilmediğini söyledi.



Lewis Hamilton, 2013 yılında katıldığı Mercedes'te 2021 yılına kadar altı şampiyonluk kazandı ve bunların dördünü 2017-2020 yılları arasında arka arkaya elde etti.

Fakat bu yıl işler tamamen tersine dönmüş durumda ve Mercedes, gridin en önünde yarışabilecek bir araca sahip gibi görünmüyor.

Takım, güncellemelerle ilerleme kaydetse de araç henüz Red Bull ya da Ferrari seviyesinde değil, bundan ötürü de en fazla beşinci sıra için savaşabiliyorlar.

Hamilton, kendisi için şanssız geçen ilk yedi yarışta sadece 50 puan toplayabildi ve şampiyonada Max Verstappen'in 75 puan gerisinde kaldı. Ayrıca takım arkadaşı George Russell'ın da 34 puan ardında yer alıyor.

Hamilton'ın 2023 sonuna kadar anlaşması var ve İtalyan basınına, şu anda F1'den epey keyif aldığı için sporda devam etmek istediğini söyledi.

Jenson Button, Virgin Radio'daki ‘The Chris Evans Show’ programına konuk oldu ve burada Hamilton hakkında ilginç sözler sarf etti.

Button şöyle dedi: "Lewis için en büyük değişikliğin, kendi nazarında rekabetçi olmayan bir araç sürmesi olduğunu düşünüyorum."



“2014'ten beri dünya şampiyonluğu için savaşıyordu. Ayrıca şimdi hem çok genç hem de odlukça rekabetçi olan yeni bir takım arkadaşı da var."

“George, Williams'ta alışık olduğundan daha iyi bir araç kullandığı için, güven sorunu yaşamıyor ve biraz daha zorlayabiliyor."

“Oysa Lewis, araçtan maksimumu çıkarmasını sağlayabilecek güveni yakalamakta zorlanıyor."

“Birkaç kötü yarış geçirdiğinizde de bu durum zihinsel olarak sizin canınızı acıtır ve F1, sadece fiziksel değil, zihinsel bir spordur."

"Lewis, hepimizin bildiği gibi, Formula 1 aracını sürme konusunda dünyanın en iyisi olmasa dahi, dünyanın en iyilerinden biri."

"Tekrar rekabetçi olacaktır, fakat bunu sadece yapmak istiyorsa yapabilir. Konu bence tam olarak bu. Belki de kariyerinin bittiğini düşünüyor ve gidip başka bir şey yapmak istiyor. Kim bilebilir ki?"

"Fakat Lewis, kazanacak kadar iyi bir araca sahipse, yarışlar kazanacağına şüphe yok."

Hamilton bu yıl şimdiye kadar sadece bir podyum alabildi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
button


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Marko: "Perez'le yeni kontratı Monako GP öncesi imzaladık" KoJiRo Formula 1 0 05 Haziran 2022 11:46
Bottas, güçlü başlangıcın ardından Alfa Romeo ile "mutlu" KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 20:52
Button: "Brown, Ricciardo'yu korumalıydı" KoJiRo Formula 1 0 31 Mayıs 2022 20:02
Verstappen: "2028 sezonunun ardından belki emekli olurum" KoJiRo Formula 1 0 31 Mayıs 2022 19:51
Denetim Pençesi "Dokuz kalpten Beşiktaşlı" sloganıyla aday... KoJiRo Beşiktaş 0 22 Mayıs 2022 17:09




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net