Forum Logo




Red Bull: "Perez, RB18'de Verstappen kadar rahat"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 10 Haziran 2022, 12:50   #1
Çevrimiçi
Red Bull: "Perez, RB18'de Verstappen kadar rahat"




Red Bull: "Perez, RB18'de Verstappen kadar rahat"
Www.TrendForum.Net

Red Bull, Sergio Perez'in mevcut Formula 1 araçlarında Max Verstappen kadar rahat olduğuna inanıyor.



Perez, geçen yıl Albon'un yerini alarak Red Bull'a katılsa da, büyük ölçüde takımın lider ismi Verstappen'e göre geliştirilen o yılki araca adapte olmakta güçlük çekmişti.

Bir galibiyet ve beş podyum alan Perez, şampiyon olan Verstappen'in çok ardında kaldı fakat Red Bull'u, 2022'de onu takımda tutmaları için ikna etmeyi başardı.

Bu yıl yepyeni araçlara geçildi ve yeni RB18'de Verstappen, deneyimli takım arkadaşına kıyasla daha iyi görünse de, Perez performansını giderek artırdı ve Monako GP hafta sonunda Hollandalı pilotu açıkça gride bırakıp, galibiyete uzandı.

Böylelikle bu yılki ilk zaferini alan Perez, ilk yedi yarışın ardından puanını 110'a çıkardı ve sürücüler şampiyonasında üçüncü sıraya çıktı.

Monako'daki galibiyetten önce bile Perez, Milton Keynes merkezli ekibi etkilemişti ve bundan ötürü de mevcut kontratı 2024 sonuna kadar uzatıldı.

Red Bull'un baş mühendisi Paul Monaghan, iki pilot arasındaki farkları açıklaması istendiğinde, 2022 aracının geçen yıla kıyasla Perez'e daha uygun olduğuna dikkat çekti.

Monaghan, "Checo bu yıl gayet iyi sürüyor ve araç her zaman istediği gibi olmasa bile durumu iyi şekilde idare edebiliyor."

"Max'in de sürebildiğini söylemem gerekiyor, gerçekten yapabiliyor. Elbette beğenip beğenmedikleri şeylere göre takım arkadaşları arasındaki klasik ayrımlar oluyor."

"Geçen sezon üzerinde çalıştığımız belirli bir kural döneminin sonuna geldiğimizi ve aracı Max ile geliştirdiğimizi unutmamalısınız. Sonrasında Checo, takım arkadaşı olarak Max'e katıldı ve yapılandan daha fazlasını isteyemezdik, değil mi?" dedi.



Monaghan, Perez'in hafta sonu boyunca iyi bir performansa sahip olmayı başardığını fakat Verstappen'in sıralama turlarında her zaman biraz daha fazlasını bulduğunu dile getirdi.

"Bunun zor bir araç olduğunu söyleyemem, kolay bir araç olduğunu da söyleyemem. Mevcut durum, Checo'nun ondan memnun ve kendi çapında rahat olduğunu gösteriyor."

"Max o noktaya geliyor mu? Evet ama hafta sonunun biraz sonuna doğru. Bir yarışı kazandıktan veya kaybettikten sonra şikayet ediyor mu? Şikayet etmek yanlış bir kelime. Yapıcı eleştiri yapacak mı? Evet, elbette yapmalı. Bu ikisinden de beklediğimiz bir şey."

"Biri diğerinden daha iyi hissediyor mu bilmiyorum ama Max her zamankinden daha iyi sürüyor. Yıl sonunda ne olacağını göreceğiz."

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bull, red


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Herbert: "Perez, Verstappen'in başına giderek daha fazla bela oluyor" KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:24
Marko: "Perez arayı kapattı fakat Verstappen daha hızlı" KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:18
Verstappen: "Red Bull'un yaşadığı sorun, F1'in DRS'ye ihtiyaç duyduğunu gösteriyor" KoJiRo Formula 1 0 07 Haziran 2022 13:46
Horner: "Red Bull, Verstappen'in veya Perez'in şampiyonluğu kazanmasından memnun olur KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 21:03
McNish: "Perez'in performansı, Red Bull'un başını ağrıtacak" KoJiRo Formula 1 0 02 Haziran 2022 20:42




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net