Forum Logo




Sainz, Red Bull ile "zorlu bir mücadele" bekliyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 11 Haziran 2022, 08:24   #1
Çevrimiçi
Sainz, Red Bull ile "zorlu bir mücadele" bekliyor




Sainz, Red Bull ile "zorlu bir mücadele" bekliyor
Www.TrendForum.Net

Ferrari pilotu Carlos Sainz, Bakü hafta sonunda Red Bull ile aralarında zorlu bir savaş olmasını bekliyor.



Ferrari pilotu Carlos Sainz, cuma günkü her iki seansta da ilk üçün dışında kaldı ve ikinci seansta temsili bir tur atamadı.

İspanyol pilot, zaman tablosunun bundan ötürü çok önemli olmadığını düşünürken, Red Bull ile aralarında keyifli bir savaş olacağından emin.

Sainz şöyle konuştu: "Bakü'de her zaman olduğu gibi ilginç bir cuma günü vardı. Yüksek hıza, asfaltın tümsekli yüzeyine ve duvarlara yaklaşmanız gerekiyor. Yeni nesi araçlarla tümsekler çok daha fazla hissediliyor."

"Genel manada iyi bir antrenman seansı olduğunu söyleyebilirim. Ayarlarda doğru yöne gittik ve ikinci seansta ilk seansa göre daha rekabetçi olduğumuzu söyleyebilirim. Araç ile olan hislerimizi geliştirmeyi başardık."

"Genel anlamda ikinci seans, sarı bayraklar nedeniyle temiz bir tur atmanın kolay olmadığı bir seanstı. Bunun ötesinde sorunsuz geçti. Artık yarın bir adım daha atıp, temiz bir sıralama seansı geçirmeliyiz."

"İlk antrenman seansında çok fazla dalgalanma yaşadık ve bunu analiz etmemiz gerekiyor çünkü son birkaç yarışta en azından benim garajımda böyle bir şey hiç olmamıştı. Bu düzlüklerde frenaj bölgesindeki güveninize zarar veriyor. Umarım yarına kadar sorunu çözebiliriz."

"Sonuç olarak Red Bull ile zorlu bir mücadele olacağına inanıyorum. Checo bu pistte her zaman çok formda görünüyor. Ayrıca onlarla olan savaşın tüm sezon süreceğine inanıyorum."



Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
bekliyor, bull, ile, red, sainz, zorlu bir mücadele


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Pirelli: "Perez'in orta hamur kullanma kararı Sainz'ı mağlup etmesine yardımcı oldu" KoJiRo Formula 1 0 05 Haziran 2022 17:02
Terruzzi: "Sainz, Monako GP'deki rolünü yanlış anladı" KoJiRo Formula 1 0 04 Haziran 2022 19:12
Sainz: "Kazanmak için 0.1 veya 0.2 saniyeye ihtiyacım var" KoJiRo Formula 1 0 04 Haziran 2022 19:01
Sainz, FIA'nın "tutarsız" kararlarını eleştirdi KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 21:01
Binotto, Ferrari'nin "başarısız" protestosunun ardından FIA'dan yanıt bekliyor KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 20:52




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net