Forum Logo




Leclerc: "Bu kez 'işi tamamlamak' istiyorum"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 12 Haziran 2022, 14:19   #1
Çevrimdışı
Leclerc: "Bu kez 'işi tamamlamak' istiyorum"




Leclerc: "Bu kez 'işi tamamlamak' istiyorum"
Www.TrendForum.Net

Ferrari pilotu Charles Leclerc, arka arkaya dördüncü pole pozisyonunu kazanmasının ardından sonunda glaibiyete ulaşmak istiyor.



Charles Leclerc, geride kalan sekiz yarışta altıncı kez pole pozisyonunu aldı ve arka arkaya pole pozisyonu sayını da dörde çıkardı. Yine de kazandığı son yarış 2022 Avustralya GP.

Bunun 2022'deki en tatmin edici pole pozisyonu olup olmadığı sorusuna Leclerc, "Bilmiyorum. Monako da gayet tatmin ediciydi. Fakat cadde pistlerinde sınırları zorlamak ve duvarlara yakın olmak her zaman çok özel hissettiriyor."

"O noktada sınırda olduğunuzu biliyorsunuz ve yaptığınız her hatanın pahalıya patlayacağının farkındasınız. Adrenalin böyle bir durumda tavan yapıyor ve durum böyleyken pole pozisyonunda olmak harika."

"Attığım en hızlı turda daha fazlasını yapabilecekmiş gibi hissetmedim. İkinci virajda zaman kaybediyordum ama son turumda freni bıraktım ve her şeyin iyi olması için dua ettim.

"Gerçekten çok yakındı, ayrıca son viraj da zordu fakat genel anlamda rüzgarla ilgiliydi. Sonuç olarak turumdan çok memnunum."

Yarış temposundan ne kadar memnun olduğu sorusuna Leclerc, "İkinci antrenmanda gayet güçlü görünüyordu. Red Bull'a kıyasla yeterince güçlü olup olmadığını yarın göreceğiz."

"Sanırım yeni pakete geçtiğimizden beri durum farklı ve bence araç, yarışta eskisine nazaran daha iyi hissettiriyor. Yine de yarın bu soruya cevap bulmamız gerekiyor. Fakat hissiyat gayet iyi. Bu açıdan yarın için iyimserim."

"Artık işi bitirmek istiyorum. Son iki hafta sonunda aynı şeyi cumartesi günü söyledim fakat pazar yapamadık. Eğer yarın bunu başarabilirsek güzel olacak. Bakalım ilk birkaç turda işler nasıl gidecek? Liderliğimi korumaya çalışacağım."

"Yarışta çoğu şeye lastikleri en iyi şekilde yönetmek karar verecek ve son iki yarışta bu anlamda iyi görünüyorduk." cevabını verdi."

Leclerc ayrıca yeni paketin çok iyi çalıştığını söyledi ve şunları ekledi: "Bu yeni paketi ilk kez deniyorduk ve bence pozitifti. Orta sektörde oldukça rekabetçiydik. Bu yeni paketimizden genel anlamda memnunuz, beklediğimiz gibi çalışıyor ve bunun olumlu olduğunu söyleyebilirim."

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
leclerc


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Leclerc: "Lastik aşınması ve yarış tempomuz gayet iyi" KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 08:23
Brundle: "Leclerc-Ferrari ilişkisi bir sınavdan geçmekte" KoJiRo Formula 1 0 05 Haziran 2022 10:34
Binotto: "Leclerc, tıpkı Gilles Villeneuve gibi Ferrari efsanesini geliştiriyor" KoJiRo Formula 1 0 05 Haziran 2022 10:26
Russell: "Şampiyonluk mücadelesinde olmak istiyorum" KoJiRo Formula 1 0 04 Haziran 2022 19:15
Hill, Leclerc'i uyardı: "Ferrari, eleştirileri sineye çekmez" KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 21:02




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net