Forum Logo




Gasly:"Mercedes ile rekabete girebiliyor olmamız ne kadar güçlü olduğumuzu gösteriyor


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 13 Haziran 2022, 19:42   #1
Çevrimdışı
Gasly:"Mercedes ile rekabete girebiliyor olmamız ne kadar güçlü olduğumuzu gösteriyor




Gasly:"Mercedes ile rekabete girebiliyor olmamız ne kadar güçlü olduğumuzu gösteriyor
Www.TrendForum.Net

Bakü'de iyi bir gün geçiren ve mücadeleyi beşinci sırada tamamlayan Pierre Gasly, yarışın kapanış aşamalarında Lewis Hamilton'ı geride tutma şansı olmadığına inanıyor.



Gasly, sert lastiklerle uzun bir ilk bölüm atmayı tercih eden pilotlar arasında en iyi performans gösteren isimdi ve bu da ona sezonun en iyi sonucunu getirdi.

Yarışın ardından Gasly pilotlar şampiyonasında ilk 10'a girerken, takımlar şampiyonasında ise AlphaTauri altıncı sıradaki Alfa Romeo ile farkı 14 puana indirdi.

RacingNews365'e konuşan Gasly, Mercedes ile mücadeleye girmelerini çok iyi bir hafta sonu geçirdiklerinin kanıtı olarak gösterdi.

Gasly, "Bizim açımızdan neredeyse mükemmel bir hafta sonu oldu, oldukça şanssız olduğumuz, birçok olay yaşadığımız ve hatalar yaptığımız bir sezon başlangıcının ardından buna ihtiyacımız vardı."

"Bu hafta sonuna gelirken hataları en aza indirmeye odaklanmamız ve elimizdeki paketle geçirebileceğimiz en iyi hafta sonunu geçirmemiz gerekiyordu, biz de bunu yaptık; sıralama turlarında 6, yarışta da 5. bitirdik."

"Mercedes ile savaşıyorsak, bu işimizi doğru yaptığımız anlamına geliyor. Şimdi ayağımıza gelecek fırsatları zorlamaya ve her hafta sonundan maksimumu çıkarmaya devam etmeliyiz." dedi.



Yarıştaki tek pitini ilk turlarda çıkan Sanal Güvenlik Aracı periyodu esnasında yapan Gasly aslında uzun bir süre yarışı dördüncü sırada sürdürmüştü, ancak ikinci Sanal Güvenlik Aracı periyodunda ekstra bir pit yapan ve taze sert hamura geçen Hamilton ciddi avantaj kazanarak aradaki farkı kapattı ve Fransız pilotu geçerek dördüncü sırayı ele geçirdi.

Sıfır set sert hamura sahip olmadığını söyleyen Gasly, "Yerimi kaybetmemeye çalıştım ancak Lewis yeni lastikleriyle çok daha hızlıydı."

"İlk Sanal Güvenlik Aracı nedeniyle istediğimizden daha erken pite girdik, dolayısıyla elimdeki lastikleri 41 tur boyunca kullanmak zorunda kaldım."

"İkinci Sanal Güvenlik Aracı periyodu sadece tek set sert hamura sahip olduğumuz için bizim aleyhimizeydi, bu yüzden pistte kalmak dışında hiçbir seçeneğimiz yoktu.".

"Lewis yeni lastiklerle piste döndüğünde ve tur sürelerini ilk duyduğumda, 'Tamam, onu geride tutabilmemin yolu yok' diye düşündüm. Bunu denedim ama lastikler arasındaki fark çok fazlaydı." dedi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
gaslymercedes, girebiliyor, güçlü, gösteriyor, ile, kadar, olduğumuzu, olmamız, rekabete


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Gasly: "Performansımız büyük oranda piste bağlı" KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 22:08
Gasly: "Perez, Red Bull'un ikinci pilottan istediği her şeyi karşılıyor" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 12:58
Schumacher: "DRS etkisi artık eskisi kadar güçlü değil" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 12:53
Massa: "Gasly en iyi takımlarda yarışacak kadar iyi" KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:15
Verstappen: "Red Bull'un yaşadığı sorun, F1'in DRS'ye ihtiyaç duyduğunu gösteriyor" KoJiRo Formula 1 0 07 Haziran 2022 13:46




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net