Forum Logo




Ralf: "Sezonun kaybedeni Hamilton"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Haziran 2022, 20:02   #1
Çevrimiçi
Ralf: "Sezonun kaybedeni Hamilton"




Ralf: "Sezonun kaybedeni Hamilton"
Www.TrendForum.Net

Eski F1 pilotu Ralf Schumacher, ilk sekiz yarış baz alındığında "sezonun kaybedeninin" Lewis Hamilton olduğuna inanıyor.



Lewis Hamilton bu yıl şimdiye kadar sadece Bahreyn GP'yi George Russell'ın önünde tamamlarken, sadece bir kez podyuma çıkabildi.

Bakü'de Russell kusursuz bir sürüşle podyuma çıkarken, Lewis Hamilton dalgalanma nedeniyle rahatsız olduğu W13'üyle dördüncü oldu.

Sky Almanya'ya konuşan Ralf Schumacher, Hamilton'ın durumuyla ilgili şöyle dedi: "Lewis Hamilton şu ana kadar sezonun en büyük kaybedeni."

"George Russell takıma sezon başına katıldı ve genellikle takım arkadaşının önünde yer alıp, sıralama turlarında daha güçlü görünüyor."

"Mercedes patronu Toto Wolff'un her zaman tabir ettiği gibi 'tüm zamanların en büyük sürücüsü', yeni gelen biri tarafından endişe verici şekilde yeniliyor."

"Bu, şaşırtıcı bir şey çünkü ortada iki olasılık var: Ya Russell inanılmaz hızlı, ya da Hamilton son yıllarda pek çok şeyi telafi etmesini sağlayan çok güçlü bir araca sahipti."



Dalgalanma sorunu hakkında Ralf, "Bu sorunları yaşıyor olabilir ancak Russell da aynı aracı sürüyor ve yarıştan sonra bana iyiymiş gibi geldi. Lewis önce takım arkadaşından daha hızlı olmalı. Sırt ağrısı yaşadığı için üzgünüm ancak diğer takımlar bu sorunu kontrol altına alıyorlar."

"Lewis araçta daha dik oturuyor olabilir. Bu nedenle de darbeleri sırtında daha fazla hissetmesi mümkün. Çünkü daha dik oturursanız, omurgaya binen yük daha fazla olur ve bu da onun ağrılarını açıklar."

"George'a kıyasla birkaç yaş daha büyük ama bunun büyük bir fark yarattığını düşünmüyorum. Bazı insanlar Lewis'in motivasyonunu zayıfladığını düşünüyor ama ben böyle görmüyorum."

"Dalgalanmanın bir başka etkisi de darbeler nedeniyle araç zıpladığı için hiçbir şey görememeniz."

"Fakat hemen hemen tüm takımlarda bu sorun var. Alpine çok fazla yaşamıyor çünkü araçlarında daha az yere basma gücü var. Aracın tabanıyla oynayarak sorunu çözebilirsiniz ama bu da tur zamanlarını en az iki saniye etkiler."

"Bütün bunlar tam bir konsept değişikliği gerektiriyor ve bugünden yarına düzeltilmesi imkansız."

Ayrıca Mercedes'in mevcut durumuyla ilgili Ralf ,"Toto Wolff ve Lewis Hamilton kısa bir süre önce yeni parçalar üzerinde çalıştıklarını söylediler. Eğer bu, beklenen adımı atmalarını sağlayamazsa durum zor olacak fakat ileriye doğru gitmelerini umuyorum." dedi.

Motorsport
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
ralf


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Vettel: "Sekizinci olmak beni ya da Hamilton'ı motive etmez" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 13:15
Ralf Schumacher: "Mick hata yapıyor fakat Haas'ın da gelişmesi gerekiyor" KoJiRo Formula 1 0 08 Haziran 2022 13:10
McLaren: "Norris henüz Schumacher veya Hamilton'la kıyaslanmamalı" KoJiRo Formula 1 0 07 Haziran 2022 13:24
Ralf: "Mercedes ile olan stratejik savaş, bu yıl Red Bull'a yardım ediyor" KoJiRo Formula 1 0 02 Haziran 2022 21:12
Ralf: "Mick bu tarz hatalar yapmaya devam edemez" KoJiRo Formula 1 0 01 Haziran 2022 21:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net