Forum Logo




Igor Tudor için resmi açıklama: Gelecek hafta görüşeceğiz


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 28 Mayıs 2022, 19:53   #1
Çevrimdışı
Igor Tudor için resmi açıklama: Gelecek hafta görüşeceğiz




Igor Tudor için resmi açıklama: Gelecek hafta görüşeceğiz
Www.TrendForum.Net

Galatasaray'ın teknik direktör adayları arasında yer aldığı iddia edilen Hellas Verona'nın hocası Igor Tudor için resmi açıklama geldi. İşte ayrıntılar...



11 Haziran'da yeni başkanını seçecek olan Galatasaray 'da yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyor. Daha önce Eşref Hamamcıoğlu yabancı bir teknik direktörle çalışmak istediğini ifade etmişti. Dursun Özbek cephesinden ise yeni teknik direktör konusunda resmi bir açıklama yapılmazken Okan Buruk ve Nuri Şahin'in adaylar arasında yer aldığı ifade edilmişti.

İtalyan basını son günlerde Igor Tudor'un Hellas Verona'dan ayrılacağını iddia etti. Yerel kaynaklar, Hellas Verona'da sportif direktör Tony D'Amico'nun takımdan ayrılacağını ve Tudor'un da bu gelişme sonrası görevine devam etmeyeceği iddia edilmişti.




İtalyan basınından farklı kaynaklar Hellas Verona'dan ayrılmayı düşünen Igor Tudor'un Galatasaray ile görüşeceğini belirtmişti. İtalyan muhabir Nicolo Schira, halihazırda Galatasaray Sprotif Direktörü Pasquale Sensibile'nin Tudor ile göir görüşme gerçekleştireceğini iddia etti. Nicolo Schira ardından "Galatasaray'da Sensibile ve Torrent'in görevine önümüzdeki günlerde son verilecek" iddiasında bulundu.

GALATASARAY'DA GÖREV YAPMIŞTI

Hırvat teknik adam Igor Tudor, Galatasaray'da 2016-2017 sezonunun ikinci yarısında ve 2017-2018 sezonunun ilk yarısında Galatasaray'da teknik direktörlük görevini üstlenmişti. Tudor, Dursun Özbek başkanlığında teknik direktörlük görevine getirilmiş fakat 2017-2018 sezonunda üst üste alınan kötü sonuçların ardından görevine son verilmişti. Tudor'un yerine göreve Fatih Terim getirilmişti.

Fanatik
__________________

İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
açıklama, gelecek, görüşeceğiz, hafta, için, igor, resmi, tudor


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Epic Games Bu Hafta Oyun Değil 'Koleksiyon' Veriyor KoJiRo Oyun Haberleri 0 26 Mayıs 2022 19:43
Adam Buksa için resmi açıklama! Beşiktaş... KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:31
TFF Başkanlığı için ilk açıklama! Aday olacak mı? KoJiRo Beşiktaş 0 25 Mayıs 2022 22:29
Aslan'da Tudor sürprizi KoJiRo Galatasaray 0 25 Mayıs 2022 22:21
Jorge Jesus bu hafta geliyor KoJiRo Fenerbahçe 0 23 Mayıs 2022 21:09




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net