Forum Logo




Galatasaray'da yeni stat ismi: Rams Park


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 14 Temmuz 2023, 00:26   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Galatasaray'da yeni stat ismi: Rams Park




Galatasaray'da yeni stat ismi: Rams Park
Www.TrendForum.Net

Galatasaray, tarihi şampiyonluğun ardından sponsorluk anlaşmalarını artırarak önemli gelir elde ediyor. 15 günde 580 milyon TL gelir sağlayan sarı-kırmızılılar, stat ismini de taraftar oylaması sonucunda 'Rams Park' olarak değiştirdi.

Galatasaray'ın cumhuriyetin 100. yılında elde ettiği tarihi ve görkemli şampiyonluk her açıdan kulübün geleceğini çizecek gibi…

Takımın yıldızları korunacak, yenileri kadroya eklenecek, üst üste şampiyonlukların kazanılacağı yeni bir dominasyon dönemine başlamak için her şey yapılacak.

4 SPONSORLA PARA BASILDI

Bunun bir adımı olarak da yönetim, sponsorluk anlaşmalarına eğildi. 27 Haziran'dan bu yana açıklanan dört işbirliğiyle adeta para basıldı. Stadın ismi değişti.

Forma göğüs reklamı için yerel ve ulusal organizasyonlara farklı sponsorlar bulundu. Sağlık sponsoru dahi yenilendi. Son 15 günde atılan imzaların bir senelik karşılığı 580 milyon TL.

ARTIK RAMS PARK

Rams Global, sosyal medya üzerinden taraftarlarına 'Stadın yeni ismi ne olsun' diye sordu. Yüz elli bini aşkın oy kullanıldı. İki seçenekten Rams Park yüzde 75, Rams Stadyumu yüzde 25 oy aldı. Stat isminin başında Ali Sami Yen Spor Kompleksi ifadesi yer alacak.

Webaslan.com
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
galatasarayda, ismi, park, rams, stat, yeni


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
En güzel kız ismi Beatrice Trend Sözlük 48 16 Şubat 2024 22:16
Emirates Beşiktaş'a Stat sponsoru mu oluyor? KoJiRo Beşiktaş 1 09 Temmuz 2023 16:30
Haluk Levent'i konserinde sinirlendiren hareket: Burası şehit ismi verilmiş bir park KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 29 Ekim 2022 08:48
Park KoJiRo Bilgisayar Sözlüğü 0 12 Haziran 2022 09:35
Galatasaray Erkek Voleybol Takımı'na yeni sponsor KoJiRo Voleybol 0 02 Haziran 2022 21:37




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net