Forum Logo




Aldatan erkeklerle ilgili 6 şaşırtıcı gerçek

Kadın ve Erkek İlişkilerine Dair Tüm konulara buralardan ulaşabilirsiniz.


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 19 Mayıs 2024, 14:34   #1
Çevrimiçi
Aldatan erkeklerle ilgili 6 şaşırtıcı gerçek




Aldatan erkeklerle ilgili 6 şaşırtıcı gerçek
Www.TrendForum.Net

Aldatan erkeklerin yüzde 48'i duygusal tatminsizlik hissediyor

İşte bu gerçek, erkeklerin sadece seks için aldattığı mitini yıkıyor. Erkeklerin sadece yüzde 8'i aldatmalarının altında yatan birinci neden olarak cinsel tatminsizliği öne sürdü. Erkekler, eşlerinden takdir görmek, eşlerinin, çabalarının farkına varmasını istiyor.


**Aldatan erkeklerin yüzde 66'sı suçluluk duyuyor

**

Erkeklerin büyük çoğunluğu eşlerini aldattıktan sonra "Keşke yapmasaydım" diyor. Ama suçluluk duygusu aldatmayı engellemek için yeterli değil. Çünkü erkekler duygularını bölümlendirmede başarılılar. Onlar duygularına hakim olup daha sonra onlarla başa çıkabiliyorlar.



**Aldatan erkeklerin yüzde 77'sinin aldatan yakın arkadaşları var

**

Aldatan insanlarla arkadaşlık kurmak, aldatmayı normalleştirmeyi sağlayabiliyor. Erkek, "Karısını aldatan arkadaşım iyi biri" düşüncesini taşıyor bilinçaltında.Elbette eşinizin biriyle arkadaşlık etmesini yasaklayamazsınız. Ama bara ya da kulübe gitmektense, ondan, arkadaşıyla birlikte spor müsabakasına gitmek, öğle yemeği yemek gibi daha az günah ortamı sunan bir yerde vakit geçirmesini isteyebilirsiniz. Etrafınıza mutlu evliliği olan çiftlerden oluşan bir sosyal ağ örmeye çalışın.



**Aldatan erkeklerin yüzde 40'ı iş yerinde tanıştıkları yeni kadınlarla aldatıyor

**

Erkeklerin eşlerini aldattıkları iş yerindeki kadın arkadaşlar, genelde onlara saygı duyan, onları üstün gören, çalışmalarına övgüler yağdıran kişiler oluyor. Erkekler evde görmediklerini düşündükleri saygıyı başkasından görünce etkileniyorlar. Eşinizin erkek iş arkadaşlarından ziyade kadın iş arkadaşlarından daha fazla söz ettiğini, onları övdüğünü fark etmeniz aldatmaya meyili konusunda bir uyarı işareti olabilir.




Aldatan erkeklerin sadece yüzde 12'si birlikte oldukları kadının eşlerinden daha fazla fiziksel cazibesi olduğunu düşünüyor

Bir başka deyişle erkekler karşılarındaki kadının harika görünen bir vücudu olduğunu ve çok daha iyi seks yaptığını düşünerek aldatmıyorlar. İlişki uzmanlarına göre erkeklerin büyük bir çoğunluğu duygusal boşluktan dolayı aldatma yoluna gidiyor. Sadakatsizlikten şüpheleniyorsanız ve bu ilişkiyi kurtarmaya niyetliyseniz, sadece yeni seks pozisyonları denemek ya da vücudunuzda yenilikler düşünmek yerine aranızdaki iletişimi geliştirmeye çalışmalısınız.



**Aldatan erkeklerin sadece yüzde 6'sı bir kadınla tanıştıkları ilk gün ilişkiye giriyor

**

Erkeklerin yüzde 73'ü bir aydan daha uzun zamandır tanıdıkları bir kadınla eşlerini aldatıyor. Bu demek oluyor ki uyarı işaretlerini görmek için zamanınız var. Erkeğin aldattığını gösteren uyarı işaretlerini şöyle sıralayabiliriz:

Dışarıda çok zaman geçiriyor, cinsel ilişkiye girmek istemiyor, kavga etmeye çok meyilli, sizinle zaman geçirmeyi tercih etmiyor...

Bu işaretleri gördüğünüzde üstüne gitmek isteyeceksinizdir ama erkeklerin çoğunluğu fiziksel bir yakınlaşma yaşamadan aldattıklarını reddetme yolunu seçerler. Bu durumda kendi hareketlerinizi kontrol etmeyi tercih edin. Size karşı yakınlık duyması için kendi davranışlarınızda değişikliğe gidin. "Sanırım ilişkimizde önemli bir şeyleri kaybetmeye başladık. Ben kaybetmek istemiyorum" demeyi deneyin ve gerçekten bu ilişkinin ayakta kalmasını istiyorsanız bu yönde çabalayın.



Ya da tüm bunları unutun ve aldatıldığınızı öğrendiğinizde "güle güle" deyip kendinize yeni bir hayat kurma yoluna gidin. Tercih sizin

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aldatan, erkeklerle, gerçek, ilgili, Şaşırtıcı


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kızıl Goncalar'ın Ayza'sı Melisa Doğu, özel hayatıyla ilgili konuştu: "Libido diye bir gerçek var" KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 15 Mart 2024 15:32
2. Dünya Savaşı'yla ilgili ilk defa duyacağınız 7 ilginç gerçek Zeytin Genel Kültür 0 15 Kasım 2023 16:43
Erkeklerle daha iyi anlaşan kız DeepSilence Trend Sözlük 0 17 Ağustos 2023 11:38
OĞLAK burcu ile ilgili 8 GERÇEK DeepSilence Oğlak 0 17 Ağustos 2023 11:32
Değeri Yıllar Sonra Anlaşılan ve Hakkında Çok Az Şey Bilinen ‘İnci Küpeli Kız’ Tablosu Hakkında 8 Şaşırtıcı Gerçek Zeytin Kültür & Sanat & Tarih 0 08 Mart 2023 15:49




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net