Forum Logo




Kahve Falında Meteor Görmek


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 22 Mart 2023, 01:14   #1
Çevrimiçi
Kahve Falında Meteor Görmek




Kahve Falında Meteor Görmek
Www.TrendForum.Net


Kahve falında meteor görmek, yıldızlardan fal tuttum misali bir dileğinizin çok hızlı bir şekilde gerçekleşeceğini ifade eder. Bu hafta veya en fazla bu ay içinde alınacak müjdeli bir haber sizin ve ailenizin hayatında olumlu değişikliklere sebep olacaktır. Çok uzun zamandır hayaller kurup dilekler adadığınız bu dileğinizin kabul olduğu ve gerçekleşeceğini size müjdeler.


Uzun zamandır zor günler geçirdiğinizi ve bu zor günlerden sonra mükafatınızı alacağınız bir müjdeli haberle hayatınızın değişeceğini zor günlerin geride kalacağını, fakat gelip geçici olmaması için sabırla sebatla çalışmaya devam edip ne oldum dememeniz gerekmektedir. Meteor bir anda hızlı bir ışık süzmesi şeklinde akar ve düşerek yok olur. Düştüğü yerde de değerli bir taş olmasına rağmen değeri bilinmez. O yüzden sizinde ele geçirdiğiniz fırsatı doğru kullanıp bu şansınızın yok olmamasına çalışmalısınız. Meteor fincanda alt kısımlarda ise daha gerçekleşmesi için zamanın olduğu ve bazı engelleri aştıktan sonra size ulaşacağı anlamına gelmektedir. Eğer çevresinde kara bulutlar ve ya başka insanlar varsa buda size gelmesine engel olan kişiler olduğu her dost görünene inanamamanız gerektiğini ifade eder.

Kararlarınıza saygı duyulmamasına çok öfkeleniyor ve alırı tepkiler veriyorsunuz. İş arkadaşlarınızla birlikte alacağınız önemli kararlar var. Maddi konularda birkaç görüşme yaparak şartları zorlamaya çalışacaksınız. Gönül ilişkilerinde başarılı olmadığınızı düşündüğünüz için hiçbir kadınla duygusal bağ kurmak istemiyorsunuz. Size gerçekten ihtiyacı olan bir insanı görmezden gelerek hayatınızın hatasını yapabilirsiniz. Bu yüzden algılarınızı biraz açık tutsanız iyi olur.

Kahve Falında Meteor Yağmuru Görmek
Daha çok özel bir sektörden yada resmi bir kurumdan size gelecek olan özel bir işin habercisi olarak yorumlanmaktadır. Bu fal simgesi sevindirici, güzel olayların, mutluluğun ve hayatınıza girecek olan yeni aşkın temsilcisi olarak kabul etmektedir. Genel anlamda içinin huzura gireceği bir dönemin yaklaştığına, ailesinden birinin uzaktan bir yere gideceğine yada yakın zamanda ailenizden birinin askere gideceğine işaret eder. Çoğunlukla sırtınızı devlete dayandıracağınız bir işte çalışmaya başlayacağınıza ve bu iş sayesinde de tüm maddi sıkıntılarınızı hal edeceğinize delalet eder. Genellikle resmi bir o kadar da önemli bir görevi üstlenileceği anlamına gelmektedir.

Şayet tabakta çıkmışsa, oldukça varlıklı ve çok sevdiğiniz yaşlı bir adamdan sizlere miras kalacağına delalet eder. Bununla birlikte bir de hukuksal anlamda bir davası veya bir sorunu mevcutsa kısa zamanda davasından olumlu bir yanıt alacağına yorumlanmaktadır. Kısmete, berekete ve bir eve gireceği berekete tabir edilir. Çok şanslı biri olduğuna, ailesi tarafından çok sevilen, sayılan bir kişi olduğuna ve çevresinde de kendisini seven kişilerin günden güne artacağına tabir edilir. Uzaktan çok hayırlı bir kısmetin evinize geleceğine ve bu hayırlı kısmet sayesinde eskisinden daha da mutlu, huzurlu olacağınıza işaret etmektedir.
__________________
°



İmzalardaki bağlantıları veya görselleri görüntülemek için gönderi sayınızın 10 veya daha fazla olması gerekir.


Sağ yanımda davam, sol yanım da rap var...

 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
falında, görmek, kahve, meteor


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Kahve Falında Ada Görmek Astrea Kahve Falı 0 22 Mart 2023 01:11
Kahve Falında Abajur Görmek Astrea Kahve Falı 0 22 Mart 2023 01:11
Kahve Falında Beyaz At Görmek Astrea Kahve Falı 0 22 Mart 2023 01:10
Kahve Falında Tay görmek Astrea Kahve Falı 0 22 Mart 2023 01:10
Kahve falında CİN görmek Astrea Kahve Falı 0 22 Mart 2023 01:09




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net