Forum Logo




Kova Burcu Kadını Aşık Olursa


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Mart 2023, 20:47   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Kova Burcu Kadını Aşık Olursa




Kova Burcu Kadını Aşık Olursa
Www.TrendForum.Net

Kova Burcu Kadını Aşık Olursa

Bazısı aşkından yanar ışık saçar, bazısı kül olsa belli etmez. Kova kadını da aşkını dağlara yazmayan, duygularına siren takmayanlardan. Kova mucit olur, çığır aşan icatlarıyla nam salan bir profesör olur, bilgisini her geçen gün derinleştirir alanında uzman olur, zihinsel olarak dopdolu geçen yaşamında adını destanlara yazdıran bir aşık olmaz. Soğuk havalar yerini ılıman iklimlere bırakır, sıradan arkadaşlık ilişkileri şefkatli bir omza ama bildiğimiz ve çoğu zaman boğulduğumuz ilişkilerden birinde başrol olmaz!
Normalleşir!

Kova ayrıksı tavrıyla kalabalıklar içinden bir çırpıda seçilir, marjinal sıfatının hakkını bir ayrı verir. ama aşıksa daha az dikkat çeken, normale yakınsayan biri haline gelebilir. Çokları tarafından farklı olmasıyla tanımlanan Kova, malum tavırlarını bir kenara koyup, sıradan bir aşık olabilir. Bazen farklı olup göze batmaktansa sıradan olup gözden kaybolmayı tercih edebilir.
Sevginin manasına varır!

Bağlanmak neymiş, sevgi nasıl yaşanırmış, duyup da inanmadığı, dinleyip de feyz almadığı ne varsa, başına gelince birden uyanıp sevginin sırrını çözebilir, aşkın ne mene bir şey olduğunu sözlükleri bırakıp, kalbine sorabilir! Açık pencere bulup, aralık kapı görünce arazi olma hislerini savuşturup, sevdiceğinin yamacında kalmayı tercih edebilir!
Şefkatli Yüreği Gün Yüzüne Çıkar!

Tabularını yıkar, zincirlerini kırar, ağlayan bir çift göz karşısında eli ayağına dolanan, ne yapacağını şaşıran, derhal ortamı terk edecek kapı arayan Kova; bakınız ağlayacak omuz da olur, göz yaşı silen rulolarca selpak da! Aşk ona dayanma gücü, alışıldık olmadık duyguları keşfetme ilhamı verir. duygusuna şefkat katar, sevecen kılar!
Taraf Olur!

Yaşamı ele alışı oldukça rasyonel, insanlara bakışı eşitlikçi olan Kova, zihnine aşkın girmesiyle yeni kavramlara yer açar! Tanıdık, yabancı gözetmeksizin herkese eşit mesafede duran, yargı sistemini mantığının üzerine kuran Kova, artık duygularını da devreye sokar. Aşkın kör ettiği gözüyle haklı haksız görmez olur, önünü ardını da pek kurcalamadan sevdiğinin tarafında yerini alır!
Sevgiliye Özgürlük!

Zaten toplumsal duyarlılığı olan, canlının refahını gözeten Kova, geniş gönlünü sevgiyle doldurur! Şefkatini katlar, tüm farkındalıklarıyla harika bir ilişkinin ilk hareketini verir! Kıskançlık, yersiz kontrol, sevgiden olduğu iddia edilen gereksiz trip nedir bilmez, uzağında dahi tutmaz! Eşitliğin esas olduğu, tarafların bireysel mutluluğunun önem arz ettiği bir ilişkide partnerini mutlu eder!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
aşık, burcu, kadını, kova, olursa


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Terazi Burcu Kadını Aşık Olursa? Asi Ruh Terazi 1 06 Nisan 2023 10:52
Aslan Burcu Kadını Aşık Olursa Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 12:17
İkizler Burcu Kadını Aşık Olursa Asi Ruh İkizler 0 24 Mart 2023 15:51
Yay Kadını Aşık Olursa Beatrice Yay 1 24 Mart 2023 13:51
Koç Burcu Kadını Aşık Olursa Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 13:05




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net