Forum Logo




Kova Burcunu Elde Etmenin Yolları


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Mart 2023, 21:11   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Kova Burcunu Elde Etmenin Yolları




Kova Burcunu Elde Etmenin Yolları
Www.TrendForum.Net

Kova Burcunu Elde Etme Yolları!

Kova burcunu elde etmekten ziyade ona eşlik etmek mümkündür. Özgürlüğüne düşkün, bireysel yaşamına sevdalı olan, aykırı ve mesafeli tavırlarıyla dikkat çeken, delilik ve dahilik arasındaki ince çizgide bir ömür geçiren Kova, kolayca kimseye ne ait olur ne sahip. Ama harika bir ilişki yoldaşlığının mantıklı tarafı olabilir. Bakalım bu ilginç insanı tavlamak için; kurbağa kuyruğu, deve sakalı, penguen öpücüğü yanında nelere ihtiyaç duyulur?
Arkadaş grubu içinde herkesten farklı ol!

Sahip olduğu merak duygusu, ilgilendiği çeşit çeşit alan ve gelişkin farkındalığı sayesinde geniş bir çevresi ve ilgilenecek türlü meselesi vardır Kova’nın. Arkadaşlarının biri gider biri gelir, herkesten biraz farklı, kimilerine göre aykırı, sınır ötesidir Kova. Kendi gibi insanlarla karşılaşmak, anlaşılırlığını artırır, sohbetini tatlandırır. Herkes gibi olmaz Kova’nın zihninde davranışın, tavrın, tutumun belki kostümünle yer edersen onun için merak alanı olmaya başlarsın, duyurulur!
Sizin ilişkiniz de isimsiz oluversin! Ne çıkar?

Aşkın derini, sevdanın sorumluluk gerektireni onun için fazlaca zaman kaybıdır. Sever Kova, ilişki de yaşar ama bilindik türde bir bağlılık geliştirmez. Ne evinin kadını olabilir kolayca ne direği ama harika bir hayat ortağı olur! Keyifle hiç tatmadığın duyguları tadabilir, onun yanında kendini başka bir gezegende gibi hissedebilirsin. Samimiyeti ele alıp, “Şimdi biz neyiz?” sorusunun peşine düşersen büyüyü bozar, kaybedersin. Bırakın ilişkiniz neyse o olsun! Hiçbir kalıbın içine girmek, başkalarının koyduğu kurallara tabi olmak zorunda değilsin!
Durmadan şaşırt!

Kova gelenekleri oluştukları yıllarda terk edip gözünü çoktan geleceğe dikmiştir. Henüz gelişmemiz araçlar, gelecekte kullanılması muhtemel icatlar ilgisini çeker. Merakı da pek peşini bırakmaz Kova’nın. Hal böyle olunca yeni olan her şeye kapısını sonuna dek açan Kova, güncelin rutininde sıkışıp kalmak istemez. Her gün yepyeni bir gün gibi, sürprizlerle dolar, farklı şeyler öğretir, kimselerin haberi olmayan konuları bulup çıkarırsan Kova bir etkilenir, pir etkilenir. Canının sıkılmaması, zihninin pas tutmaması gerekir, bu konuda da bütün iş senin yaratıcılığına düşer.
Teknolojinin piri ol!

Fütüristliktir Kova, çağdaşlarının çok ötesinde bir algıya sahiptir. Zihinsel kapasitesi yüksek, alternatif düşünme kabiliyetiyle geliştirdiği icatlar meşhurdur. Uzay bilimine, karşı koyamadığı bir merakı ve geleceğin dünyasını zihninde yaratmak için gerekli kapasitesi vardır. Teknolojiyi yakından takip eder, alanında da oldukça uzmanlaşır! Bu çağda telefondan akıl bekleyen, bilgisayarı açıp kapatmaktan öteye geçemeyen, VR teknolojisini tanımayan kimselerden uzak durur, gelenekçi zihinlere gıcık kapar. Onu teknoloji bilginle etkile, mümkünse yazılım mühendisliği oku, uzay teknolojisi üzerine çalışan insanlarla tanış, kaynaş! Kova’ya şovunu yap, gözünde en nadide yeri kap.
Toplumsal duyarlılığını yüksek tut!

Hür doğup, hür yaşar Kova! Dünya üzerinde henüz özgürlüğünü feda edebileceği bir sebep olmadığı gibi, herkesin gönlünce yaşaması konusunda da hatırı sayılır bir uğraşı vardır. farkındalığı gelişkin, sağduyusu yüksektir Kova’nın. Gelecekte mümkün olan en eşit ve adil toplumsal düzenin kurulması için eylemden eyleme koşar. Var mısın geleceğimizi canlı haklarını herkese haykırıp, penguenlerin ailesini genişletmesine destek olmaya, hükümranın bastonunu kırmaya dediği anda, “Ojelerimi yeni sürdüm bozulmasın şimdi sen var git yoluna” dersen bu iş olmaz! “Birlikte ses tellerimiz kısılsın, yeter ki kuvvet doğsun” diyorsan, yanaş Kova’nın yamacına!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcunu, elde, etmenin, kova, yolları


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yengeç Burcunu Elde Etmenin Yolları Asi Ruh Yengeç 3 19 Nisan 2023 11:11
Terazi Burcunu Elde Etmenin Yolları Asi Ruh Terazi 0 29 Mart 2023 00:07
Rüyaları Kontrol Etmenin Yolları Asi Ruh Rüya tabirleri 0 06 Mart 2023 03:01
Ege Kökenli'den erkeği elde etmenin yolu KoJiRo Ünlülerin Dünyası 0 26 Mayıs 2022 22:13
Başak Burcunu Elde Etmenin Yolları! Astrea Başak 0 14 Mayıs 2022 04:26




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net