Forum Logo




Kova Burcu Nelerden Nefret Eder?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 31 Mart 2023, 21:14   #1
Çevrimdışı
Diamond Üye
Kova Burcu Nelerden Nefret Eder?




Kova Burcu Nelerden Nefret Eder?
Www.TrendForum.Net

Kova Burcu Nelerden Nefret Eder?
Kova’nın itiraz ettiği fikir çoktur! Dolayısıyla bu kokuşmuş fikirlerin sahiplerinden, hayatın dayanaksız hakimlerinden, insanlara ezici bir üstünlük kazandıran her türlü güçten nefret eder Kova! Kuru kuruya nefret etmekle de kalmaz üstelik; söyleyecek sözü, düzeni değiştirmek üzere hayata geçirmek istediği fikirleri de vardır! Bakalım Kova en çok nelerden nefret eder?
Zalimlerden!

Kova için özgürlüğü her şeyin önünde gelir, yaşamı yalnızca mantığının kontrolünde geçer. Korkunun hüküm sürdüğü gelenekleri kapı dışına atar, kendine insanca bir dünya kurar! Kova’nın yaşamında zengin fakire diş geçirmez, güçlü zayıfı ezmez! Hiçbir canlı birbirinin üstünde hak iddia edemez, işkenceye varan davranışlar katiyen tasvip edilmez. Kova’nın gözünden uzakta diye olup biten bilgisinin dışında kalmaz! Kürküyle insanlık gösterisi yapandan, yılanın derisini beline dolamadan çıkmayandan, adına hizmetçi deyip insanı horlayandan, karısına el kaldıran, çocuğuna kölesi gibi davranandan, her tür inançla kararan gözden, taşlaşan kalpten nefret eder!
Zincirlerine duyarsızlaşan kölelerden!

Gelenekleri gözlerini kör eden, “evimin direği döver de sever de” diyen, annenin vurduğu yerde gül biteceğine inanan, öğretmenlere “eti senin kemiği benim” deyip evlat emanet eden, hemcinslerine “kadın dediğin yüksek sesle gülmez” deme cüretini gösteren, “hayvan dayaktan anlar” deyip çürümüş bir düşünce yapısına sahip olan insanlardan nefret eder ve bir an önce kangrenin giderilmesi için tüm bu saçmalıkları kesip atmak ister! Kova üzerine düşeni yapar, toplumdaki farkındalığı geliştirmek için mücadele eder! Ancak insanlar kimi zaman içinde bulundukları durumu çoktan kanıksamış ve değişimi reddetmiş olurlar! İşte bu tip durumlardan nefret eder Kova!
Mutluluk için cehaleti seçenlerden!

Yaşamda fikir sahibi olduğu konunun da uzmanlaştığı alanların da hatırı sayılır ölçüde çoktur! Kova üstten bilmeyi, öğrendiği iki cümleyle bilmişlik taslamayı, yarım yamalak öğrenmeyi sevmez, derinlemesine bilgi sahibi olmadan uğraşısını sona erdirmez. Dünyada ne olup bittiğini, çağın geldiği noktayı, teknolojik gelişmeleri takip etmeden durmaz. Geçmişin birinde kalmış, cehaletin en büyük mutluluk olduğuna inanıp tek sayfa kitap açmamış insanlardan nefret eder!
Gereksiz samimi davranışlardan!

Fazla duygusal sevişleri, laubali hareketleri, kucak sarmaş ilişkileri sevmez Kova! Konuşacak elle tutulur bir konusu yoksa dedikoduya düşmez, hayatını çabucak ortalığa dökmez! İki cümle, üç sohbetle insanların çat kapı evine girmelerine, özeline dalmalarına hiç müsaade etmez. Bunun için evde yokmuş gibi yapmaz, kapısına geleni içeri almayıp kabalaşmaz; baştan çizgisini çeker, destursuz tüm davranışların önünü keser!
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
burcu, eder, kova, nefret, nelerden


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Yay Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh Yay 0 30 Mart 2023 22:02
Başak Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh Başak 0 28 Mart 2023 12:49
Aslan Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh Aslan 0 26 Mart 2023 14:16
Yengeç Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh Yengeç 0 25 Mart 2023 19:22
Koç Burcu Nelerden Nefret Eder? Asi Ruh Koç 0 22 Mart 2023 14:41




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net