Forum Logo




Agostini: "Marquez'in Honda'da kalması gerek"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 20 Mayıs 2023, 11:55   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Agostini: "Marquez'in Honda'da kalması gerek"




Agostini: "Marquez'in Honda'da kalması gerek"
Www.TrendForum.Net




8 kez MotoGP şampiyonu Giacomo Agostini'ye göre Marc Marquez'in Honda'dan ayrılmaması ve biraz daha sabretmesi gerekiyor.

Son üç sezonu sakatlıklarla boğuşarak geçirdikten sonra bu sezon şampiyonluk mücadelesine dönüş yapmayı uman Marquez, ilk yarışta Miguel Oliveira ile yaşadığı bir kazanın ardından sağ elini kırdı ve sonraki üç yarışı kaçırdı.
Yine de hem ilk yarışta pole pozisyonunu almasıyla, hem de Fransa'da geri döner dönmez pole pozisyonu mücadele vermesiyle hızından bir şey kaybetmediğini gösteren Marquez için asıl sorun Honda'nın tutarsızlığı gibi duruyor.
Bu sorun sadece Marquez'i etkilemiyor, takım arkadaşı Joan Mir'in yanı sıra LCR sürücüleri Takaaki Nakagami ve Alex Rins de sürekli hatalar yapmakta.
Tüm bu olanlar, Marquez'in Honda'dan ayrılabileceği ve kendine yeni bir yol çizeceğine yönelik dedikoduların artmasına sebep olmuş vaziyette.
Mevcut durum hakkında konuşan Giacomo Agostini'ye göre Marquez'in fevri bir karar vermemesi ve "pek de uzakta görünmeyen" Honda'da kalması gerek.
Marca'ya konuşan Agostini, "Honda dünyanın en büyük üreticisi, dolayısıyla Honda'dan ayrılmak kolay değil, hiç kolay değil."
"Şu anda takımdaki durum iyi olmayabilir ancak dünya yuvarlak, dolayısıyla Honda'nın zamanı yeniden gelebilir."
"Herkes bir Ducati'ye kolayca alışamaz, Aprilia ve KTM de çok güçlü, dolayısıyla takım değiştirme kararı vermek hiç kolay değil."
"Ducati'nin zaten birçok kazanan sürücüsü var, Marc'a ihtiyaçları yok. Ona sahip olmak istedikleri doğru, ancak zaten kazanan sürücüleri değiştirmek istemeyeceklerdir.
"Yamaha'ya gelirsek, onların da Honda'ya yakın olacağını düşünüyorum, hatta şu anda zaten yakın oldukları için eşitlenecekler."
"Marc sabırlı olmalı. Biraz acı çekecek ama fırtınadan sonra güneş doğar. Göreceğiz." dedi.










İnternet Haber



 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
agostini


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
"Anladık Hocam" cümlesine "Anlat O zaman" Diyen Öğretmen devriksekiz Trend Sözlük 3 14 Ocak 2024 18:40
Stroll: "Son turu atmamıza gerek yoktu" KoJiRo Formula 1 0 04 Nisan 2023 12:17
"Uyuşturucu" tartışması alevleniyor! Soylu "İspat etmezsen namertsin" dedi Zeytin Ülkemizden Haberler 1 01 Kasım 2022 16:43
Russell: "Zorluklardan sonra başarının tadı "çok daha tatlı" olacak" KoJiRo Formula 1 0 27 Haziran 2022 19:51
"Bu iki transferi yapmadıkça başkanlığa devam etmeye gerek yok" KoJiRo Beşiktaş 0 26 Mayıs 2022 20:39




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net