Forum Logo




Perez: "Monako'da biraz zorlanacağımızın farkındayız"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 27 Mayıs 2023, 10:09   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Perez: "Monako'da biraz zorlanacağımızın farkındayız"




Perez: "Monako'da biraz zorlanacağımızın farkındayız"
Www.TrendForum.Net



Sergio Perez, sezonu domine eden Red Bull için Monako'nun zor bir pist olmasını bekliyor.

Red Bull, hızlı virajlardaki mükemmel dengesi ve yüksek azami hızıyla göz dolduran bir takım. Ancak bu hafta yarış yapılacak olan Monako pistinin düzeni gereği, rakiplerinin Red Bull'un 2023 yarış galibiyetlerine son verme şansına sahip olduğu tek pist olduğu yönünde iddialar var.

Bu iddialar hakkında Perez, Milton Keynes ekibinin normalden daha fazla zorlanmasını beklediğini itiraf etti.

Perez, "Kesinlikle en güçlü olduğumuz pist olmayacak, güçlü yönlerimizi göstermek için biraz zorlanacağımızın farkındayız."

"Bence Cumartesi günü lastiğimizin iyi bir şekilde ısınmasına ihtiyacımız var. Bu kesinlikle buranın anahtarı. En güçlü olduğumuz pist olmayacak ama göreceğiz; burası hâlâ Monako ve her şey olabilir."

"Kesinlikle Fernando'nun [Alonso] ve Ferrarilerin güçlü olmalarını bekliyorum ve Mercedes de buna dahil olabilir." dedi.

Red Bull şimdiye kadar her yarışı kazanmış olsa da, pole serileri Azerbaycan'da hem sprint hem de yarış için pole pozisyonunu alan Ferrari'den Charles Leclerc tarafından bozuldu.

Verstappen, Red Bull'un tek turdaki göreceli zayıflığının, Monako'da geçişin neredeyse imkansız olduğu göz önüne alındığında; yarış sonucu üzerinde daha büyük bir etkiye sahip olabileceğini düşünüyor.

takımın bu hafta sonundaki beklentileri hakkında sorduğu soruya Verstappen, "Bence biraz daha zor olacak ve grid birbirine daha yakın olacak. Ancak hâlâ iyi bir aracımız var ve ondan en iyi şekilde yararlanmaya çalışıyoruz."

"Tek turun en güçlü noktamız olmadığını biliyoruz, ancak yine de bu yıl çok pole pozisyonu aldık, bu yüzden hâlâ her şey mümkün. Ama evet, Monako'da her zaman bir sürpriz olabilir." yanıtını verdi.

Verstappen, Red Bull'un düşük beklentilerinin Monako'nun düşük hızlı virajlarda farklı davranışlar gerektiren özel pist yapısından kaynaklandığını söylüyor.

Çifte Dünya Şampiyonu, "Sorun sadece araçta değil, pist düzeninde de. Virajlar o kadar dar, o kadar yavaş ki, bazen normal pistlere kıyasla aracın çok daha farklı davranması gerekiyor ve aracı kullanma şeklinizin değişmesi gerekiyor."

"Bazen aracınız bu tür koşullar için mükemmel çalışır ancak bazen de ideal olmayabilir."

"Pistlerin çoğu için hızlı bir araca sahip olmayı tercih ediyorum. Bu Monako için ideal değil ama sorun değil. Takvimde sadece bir yarış var ve biz sadece iyi bir sonuç almak istiyoruz. Elbette kazanmak istiyorum ama bu olmazsa sadece puanları alacağım." dedi.

[Sadece kayıtlı ve aktif kullanıcılar bağlantıları görebilir. ]
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
perez


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Horner: "Netflix'in çektiği takım patronları toplantısında, biraz tiyatro vardı" KoJiRo Formula 1 0 22 Haziran 2022 19:34
Marko: "Perez'le yeni kontratı Monako GP öncesi imzaladık" KoJiRo Formula 1 0 05 Haziran 2022 11:46
Terruzzi: "Sainz, Monako GP'deki rolünü yanlış anladı" KoJiRo Formula 1 0 04 Haziran 2022 19:12
Binotto: "Monako'daki hatalarımız bizi güçlendirecek" KoJiRo Formula 1 0 03 Haziran 2022 20:50
Shovlin: "Monako, zayıf olduğumuz alanları tekrar gösterdi" KoJiRo Formula 1 0 31 Mayıs 2022 20:07




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net