Forum Logo




Vowles: "Michael Schumacher, Mercedes'in gelişiminde büyük rol oynadı"


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 15 Haziran 2023, 14:35   #1
Çevrimdışı
Banlı Üye
Vowles: "Michael Schumacher, Mercedes'in gelişiminde büyük rol oynadı"




Vowles: "Michael Schumacher, Mercedes'in gelişiminde büyük rol oynadı"
Www.TrendForum.Net




Michael Schumacher, 2010 yılında Formula 1'e geri döndü ve Mercedes'te üç sezon geçirdi.
Sonuçlar yedi kez dünya şampiyonu ve taraftarların umduğu gibi olmadı fakat Schumacher'in yaptığı çalışmalar, sadece bir yıl sonra Mercedes'in sporu domine etmesine yardım etti.
Alman pilot pek çok yetenekli ismi takıma çekerken, aynı zamanda takımın gelişmesi gerektiği alanlarda kritik rol oynadı.


Schumacher'in döneminde Mercedes'te stratejiden sorumlu olan Williams patronu James Vowles, "Michael inanılmaz bir adamdı. Özel bir auraya sahipti ve insanların dışarıdan gördüğünden farklı bir hayata sahipti."





"Takımdaki varlığı bize yardımcı oldu, takımı bir araya getirdi ve ilerlememize yardım etti. Michael tüm çalışanların doğum günlerini bilir, onlara çiçekler gönderir ve herkesi gerçekten önemserdi."
"Sonuç olarak takımdaki herkes onun başarılı olmasını gerçekten istiyordu. Michael bunu elde etmek için hiçbir şey uydurmuyor, sadece kendisi oluyordu."
"Elde ettiği sonuçların belki de olması gereken seviyede olmadığını biliyordu fakat bunu büyük bir çalışma ve özveriyle telafi ediyordu."
James Vowles mevcut Mercedes pilotlarını değerlendirirken şunları söyledi: "Lewis çok büyük bir doğal yeteneğe sahip ama aynı zamanda çok çalışkan. Bir yıl boyunca yaptığı her şey, bir sonraki yıl yetersiz gibi görünüyor ve Lewis daha da fazla çalışıyor. İşte Formula 1'in özü bu."
"George Russell'ı yıllardır tanıyorum - şu anda olduğu kişiye dönüşümünde oradaydım. Büyük bir potansiyeli var ve Lewis'ten çok farklı."
"Her biri kendi özelliklerini takıma katıyor ve başarı elde etmek için ellerinden geleni yapıyor. Her ikisi de sürekli olarak öğreniyor ve daha fazlasını başarmak için ellerinden geleni yapıyor."
"Ortak noktaları ise ya halihazırda şampiyon olmaları ya da geleceğin şampiyonu olmaları. Her birinin hedefi, sadece bir milisaniye bile geride kalmamak için kendilerini işlerine adamak."


tr.motorsport.com

 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
vowles


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Vowles: "Alex'in kazasının sebebi arka taraftaki yol tutuşunu kaybetmesi" DeepSilence Formula 1 0 09 Nisan 2023 11:49
Todt: "Yaptığı kazanın Michael üzerinde etkileri oldu" KoJiRo Formula 1 0 04 Nisan 2023 12:22
Wolff: "Haas, Schumacher'i eleştirmek yerine ona destek vermeli" KoJiRo Formula 1 0 11 Haziran 2022 14:47
Schumacher: "DRS etkisi artık eskisi kadar güçlü değil" KoJiRo Formula 1 0 10 Haziran 2022 12:53
McLaren: "Norris henüz Schumacher veya Hamilton'la kıyaslanmamalı" KoJiRo Formula 1 0 07 Haziran 2022 13:24




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net