Forum Logo




Dijital Pazarlama Nedir?


Kullanıcı Etiket Listesi

Yeni Konu Oluştur Yanıtla
 
LinkBack Seçenekler Görüntüleme stilleri
Alt 24 Şubat 2023, 20:37   #1
Çevrimiçi
Dijital Pazarlama Nedir?




Dijital Pazarlama Nedir?
Www.TrendForum.Net

Dijital Pazarlama elektronik ortamda ürün ve hizmetinizi tanıtabileceğiniz, günümüz teknoloji dünyasında alışılmış medyaya göre daha avantajlı ve tercih oranı yüksek pazarlama yöntemidir. Dijital pazarlama yöntemi bir işletmenin veya markanın dijital ortamda bulunun pazarlama sürecine verilen addır. Günümüzde en yeni en geliştirilmiş açık pazarlama yöntemidir. Dijital kanalları kullanan bu verimli pazarlama yönteminin önde gelenleri internet, sosyal ağ ve mobil platformlardır.

Son yapılan araştırmalarda Türkiye nüfusunun %50 aktif olarak interneti kullanmakta bu da güncel satış tekniklerindeki dönüşümün nedenini açıkça ortaya koyuyor. E-ticaret ve mobil pazarlama güncel olarak iyide alternatif metotları seçerek ürünün satışını yapar. Dijital pazarlama alışılmış pazarlama metotlarıne göre daha güncel ve yeni dünyaya uyum sağlıyor.

Dijital pazarlamayı önemsemeyen bütçe ayırmayan büyük ve orta ölçekli iş yerleri satış konusunda rekabette pazardaki rakiplerine göre daha geri plana düşebilir. Dijital pazarlama ve dijital kanallar aracılığı ile kendinizi gösterip, markanızı tanıtabilir satışlarını arttırabilir, müşterilerinizle sistematik bir ilişki kurabilirsiniz.

Dijital Pazarlama Yöntemleri

Dijital pazarlamada içerik pazarlama esasında markanızın için hikaye anlatımıdır. İçerik açık mesaj içeren her şey olabilir dikkat çekici fotoğraflar videolar veya haberler. İyi bir hikaye, etkili bir içerik barındırırken, özgün, dinamik ve paylaşılabilir olmalıdır. İçerik pazarlama birebir ilişkiniz bulunmayan farklı tüketici grupları için hikayenizi ya da mesajınız için daha geniş kitlelere ulaşabilmenize büyük bir olanak sağlar. İçerik ne kadar iyi etkili olursa olsun, sık görülme gerçekleşmiyorsa etkili olmayacaktır.

Alıntı
__________________
"Bakın benim parolam sevgidir. Ama ben şiddeti de yerine göre bir enstrüman olarak kullanırım."
 
Alıntı ile Yanıt

Yanıtla

İçeriği Sosyalleştir

Etiketler
dijital, nedir, pazarlama


Şu anda bu konuyu görüntüleyen etkin kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 konuk)
 


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
CAT Dijital Göstergeli Profesyonel Sıcak Hava Tabancası DeepSilence Hobi ve Uğraşlar 0 29 Kasım 2022 10:56
Dijital detoks nasıl yapılır? Zeytin Kişisel Gelişim 1 18 Ekim 2022 17:31
Dijital göz zorlanması nedir? KoJiRo Göz Sağlığı 0 11 Haziran 2022 15:22
Doğru Dijital Ebeveynlik İçin Yedi Öneri KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 08 Haziran 2022 14:07
Dijital Oyun Dünyasını Buluşturan GameX 2022 Sona Erdi KoJiRo Teknoloji Trend Haberleri 0 25 Mayıs 2022 22:16




TrendForum.Net genel forum paylaşım sitesidir. Bu nedenle foruma kaydolan tüm gerçek kişiler, kontrole tabi tutulmaksızın içerik paylaşabilmektedir. TrendForum üzerinden paylaşılan mesaj, konu ve görsellerden yana doğabilecek yasal sorumluluklar; paylaşan kullanıcıya aittir, TrendForum.Net yer sağlayıcı olduğu için hiçbir yasal sorumluluk kabul etmez. İllegal herhangi bir faaliyetin saptanması durumunda; İLETİŞİM sayfası üzerinden ulaşıldığı takdirde mesaj, konu ya da görsel; en fazla 48 saat içerisinde silinecek ve bildiriminiz üzerinden tarafınıza dönüş sağlanacaktır.
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu gereğince sitemizde telif hakkı bulunan mp3,video v.b. eserlerin paylaşımı yasaktır. Yasal işlem olması halinde paylaşan kişi ya da kişilerin bilgileri gerekli kuruma verilecektir.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7   Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.

TrendForum.Net, lisanslı vBulletin® kullanmaktadır. Tüm hakları saklıdır. ©2022-2024
Tema Tasarım: Vision / Fibertus.Net